Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek:KK53:
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadar :tokat: bak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm:KK74:

hahahaha

masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir :KK72:

Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm

kiz birakin adamlari rahat uyusunlar @SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz :KK70:
balık yiyemiyorm :kusmuk: tavukta yiye yiye bıktm galiba onuda göresm yok ama salata vardı dolapta onlan yerim
cnm bayadır sehriye cekiyodu ondan da yaapym :KK53:

hamur gibi mıncırcam ben onu :KK53:

oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek:KK53:
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadar :tokat: bak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm:KK74:

hahahaha

masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir :KK72:

Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm

kiz birakin adamlari rahat uyusunlar @SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz :KK70:
:D:D:D uyuyosak beraber uyanıyosakta beraber :D:D

yy6e-gif.1318440

öle yapacam kuzum tarifide sana atarım :sus::sus:
tamam cnm bekliyorum tarifi ozelden ativer buradakiler gormesin:sus: en cok biz zayifliyalim:sus: :KK19::KK19::sus::sus:

balık yiyemiyorm :kusmuk: tavukta yiye yiye bıktm galiba onuda göresm yok ama salata vardı dolapta onlan yerim
cnm bayadır sehriye cekiyodu ondan da yaapym :KK53:

hamur gibi mıncırcam ben onu :KK53:
kuzum tavugu koy tavugu ye yoksa sakin yeme sakin hormonluya bebege cok zarari var uzak dur.
kiymali seyler yiyebilirsin daha pratik et zor piser ama kiyma kolay piser. Balik zorda olsa haftada bir ye cok faydali.

hamurcukk:emir_bebek:
:KK70::KK70::KK70: uyuyosak beraber uyanıyosakta beraber :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

bende hamilesin diye demek istemedim kaptan ama sonra vazgeçtim bence kadayıf makarna pilavın bebeğine çok bi faydası olmaz daha sağlıklı şeyler yemeye çalışsan iyi olur
kadayifi unuttum oda cis kaptinn kaptinn tadimlik ye sadece bir yerlern sismesin diye:KK70:

aynı anda geldik :)

KAHVE YOK muğğğğğğğğğ

size anlatacaklarımız var 14. takım Çıtırları :KK53:

şuan kaptinn bizi kib liyormuş konuşmamıza fırsat vermeden banlatacakmış

koğğğkktun muuuuuuuuuuuuuuuuuuu:rolleyes:
Baksana ya kimse hoşgeldiniz demiyor nerede kahve bide kaptin biz misafir severiz diyor hih:deli::duduk:

Back
X