Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yy6e-gif.1318440
Napiyon ay sen:Dahahhahahah

yok canım ısıtacak yer olsa öğle yemeği de getiririm ama öğleyi geç yemeye çalışıyorum ço kacıkmıyorum acıkırsamda meyve yoğurt süt vs yicem
Bizim diyt yaoan ogretmen arkadaslar yemeklerini dogalgaz peteginin ustune koyoyorla ogelene kadr isiniyor:)
yap vallah kuzum bide hemencik oldu zaten hazirlamasi 10 dakikami bile almadi...
Kuru mayalar varya paketde ondan kullandim ben canim
tamam canimcim bnde de vae zaten miss gbi olur kendimizin yaptigi

evet kizlar busabah 67,1 ciktim Cuma hedefime kaldi 1,1:)
insallah yarin 66 larda olurum
bravooo sanaaa suanda tamamen ayni kilodayizzz bende eksideyimmm

1 saat hit cardiyo nasıl yaptın bravo :KK9::KK9:
Agzimdan dilim cika cika allahin adini ana ana zayiflamayiliyim diye yalvara yalvara:)
52 de kendimi cok rahat hissediyom kuzum 2 senedir 51 52 ydim hep:dua:
Ben kilomu vereli 3 sene oldu oldu canim arada biraz çıkışlar olsada hic cok kilo almaya izin vermedim kendime hep kilomu korudum kalori sayarak 10 ayda falan verdim 75 den 57 ye inip 1 seneye yakin korudum 57 yi sonra 52 ye kadar normal diyet yaparak 4 5 ayda indim canım
harikasin cidden cnm bravo bu islerde sabir ne kadar onemli benim basima ne geldiyse o sabirsizliktan geldi peki kac kalori aliyordun gunde

78.5 ile başlayıp 52 55 arası koruma yapmaya çalışan biriyim kuzum
tebrikler cok iyi vermissin gercekten

oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek:KK53:
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadar :tokat: bak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm:KK74:

hahahaha

masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir :KK72:

Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm

kiz birakin adamlari rahat uyusunlar SchonerDuft SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz :KK70:
Uyumasınlar başımızda beklesinler :D

Kızlar sizinle ilgilenmiyorum bu ara ama kacamaklarinizi gördüm eğer cuma günü güzel kilo veremeyen olursa cezasına razı gelecek oba göre ve sporlarınızı sizde not alın cuma günü ödül olacak çünkü

canım sporlar çok birikti @Bir garip e yardımcımı olsak bu konuda telefonu yapılana kadar bugün akşam son sporlar yapılacak

Back
X