- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #266.641
Valla pilim bitti çok yoruldumUMEYYE yetis ip atliyor bir garipp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla pilim bitti çok yoruldumUMEYYE yetis ip atliyor bir garipp
AferinBende ip atliyorum 500 oldu sonra da sumo squat yapacam
Afiyet olsun ben beğendim ama sabah gecmi yedin arada birsey yememissinMenüm
2 yumurta peynir zeytin 1 havuç
1 sut badem
Aksam
Tavada mangal tavuk
Bes kasik bamya
Yogurt salata
Kusura bakma canim ozaman o listeye benide eklermisin? Son sporlarim yoktuuCanım son listeyi önceki sayfada ben yapmıştım
Canım son listeyi bir garip önceki sayfada düzenlemiş eksiğin varsa bakKusura bakma canim ozaman o listeye benide eklermisin? Son sporlarim yoktuu
Güzek menu ama az gibi geldi dayanabildiysen coj iyiMenüm
2 yumurta peynir zeytin 1 havuç
1 sut badem
Aksam
Tavada mangal tavuk
Bes kasik bamya
Yogurt salata
Ben karbonhidrat almadigimda lavoboya cikamiyorum maalesef canim yumurtayida 2 yiyorum zaten 3 de yiyememCanım çok ekmek isterse yumurtayı 3 yapiyorm ben:))deneyin
tek gunluk oldugu icin bir sey demiyorum cnm Yarin guzel beslen kastan gitmesin kilolarKızlar ben bugün zorladım baya aştım kendimi ama cok açımm
Sabah yarım saat yürüyüs yaptım
Kahvaltı 1 yumurta limnlu yeşil çay 1 ceviz
Ara : türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen 2 bardak ayran
Karısık meyve suyu
Ara havuc suyu yarım su barda
1 kayısı
1 yeşil cay limonlu
Yarım brdk salatalık suyu
Akşam şehriye corbası
1 light ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli cay
5 günkurusı 3 ceviz
1 çeyrek elma
Bir günlük böyle biley denedim hem detox hem sıvı diyeti benzeri ama sürekli olmaz tabi.
Gece de 30 dakika eliptik yaptm
Akıl veren çok olur malesef en iyisini yaptınEvet misafir vardı cevreme söylemek istemiyorum karnım agrıyo halsizim deyip geçiştiriyorum yoksa eee hiç vermedin onu yeme sunu yeme akıl almak sıkıldım
Kas kaybedersin dikkat et olmamışKızlar ben bugün zorladım baya aştım kendimi ama cok açımm
Sabah yarım saat yürüyüs yaptım
Kahvaltı 1 yumurta limnlu yeşil çay 1 ceviz
Ara : türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen 2 bardak ayran
Karısık meyve suyu
Ara havuc suyu yarım su barda
1 kayısı
1 yeşil cay limonlu
Yarım brdk salatalık suyu
Akşam şehriye corbası
1 light ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli cay
5 günkurusı 3 ceviz
1 çeyrek elma
Bir günlük böyle biley denedim hem detox hem sıvı diyeti benzeri ama sürekli olmaz tabi.
Gece de 30 dakika eliptik yaptm
Çok dayanmıyorsan ara öğünleri arttırCuma'ya 1 gün kaldı
Yarınki menüm hiçbişey strese girdim şimdi benim ilk haftam olduğu için ayrıca kilomda yüksek olduğu için kilo kaybım fazla olmalı diye düşünüyorum ama durmuyor ki boğazım
Soykaaaaaa![]()
Bir öğün patlıcan yerine protein mi yapsan tavuk firin ya da haşlama doyurmaz patlıcan bence .gayette güzel gidiyorsun kilo kaybında güzel canım panik yokPatlıcan en az kalorili sebze diye duymuştum yarınki menüm
Sabah 1 yumurta
Domates biber vs.
Çay çay çay
Ara 1 greyfurt belki yarım
Diğer bütün aralar ve öğle akşam közlenmiş patlıcan salata ayran
Haydi bakalım birde böyle deneyelim
İyi geceler
Cati dar dediNiye korkuttu ki . Kasım ayında arkadaşım normal doğurdu hem suni sancı da verdiler. Maşallah hemen toparladı