- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.441
Kızlar spor listesinde olmayıp girmek isteyen varsa beni ve
Luluuu94
i etiket yapsın garibin yetişemediği yerde ben yardımcı olacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim o gun sen munter dayanamayız cok.uzun demiştiniz bak iki hafta bitti ama sen dikkat et hamilelikte cok almazsinYa süpersin keşke bende senin gibi başlasaydım
Sağlıklı besleniyorum ama bebek içinde karın yağı az olsa iyi olur diyorum hamur işi aramıyorum aklıma gelmiyor pilav makarna da öyle. Meyve yiyorum birde sabahları tam tahıllı ekmek yiyorum hamur işim bir ekmekte var
Evet kızlar yaz geldi dikkat edin sonra pişman olmayın
Canim son kez soyleyecem bu sekilde versen bile kalici olmaz verdiklerin insallah duzenli beslenmeye geçersin bu sekilde sadece su ve kas kaybi yasarsin yagdan gitmezKahvaltı yapmadığım için öğlen yemeğini birazcık erken yedim bol acılı tarhana çorbası bol acılı tam 197 calşimdi kayınvalidemengidiyorum net paketüm bitti yazamıcm size yanıma çorba alcm akşam 5 gibi yine onu içerim akşal eve gelince yazarım yine sağlıklı günler boooooll sabırlar hepinize
![]()
tabikiii yapicaam 65 kiloya kadar yuruyus ve kosu sonra 65 indikten sonra pilatese gecicem@swtyheart canım düzenli spor yapacak mısın
Herkesin metobolizmasi farkli işliyor ekmek yememeye başlayınca bende çok sorun yasadm hala ara ara yaşıyorum herkesin işleyişi farkliKizlar karbinhidrat almayınca kabiz oluruz demeyin ben hic karbonhidrar almadim ve kabizlik yok sabahlari ilik limonlu su ve kilo veremezmiyim diye stres yapmayinca kabizlik olmadi öncesinde hep kabizdim ve kilo veremiyordum
Inşallah bakalım bol sıvı tuketiyorum kilomu korumaya çalışıyorum bakalımCanim o gun sen munter dayanamayız cok.uzun demiştiniz bak iki hafta bitti ama sen dikkat et hamilelikte cok almazsin
Kişi sayısını eşitle kuzum n müdahale etmek istemediğimden kimseyi çıkarmadım@swtyheart canım düzenli spor yapacak mısın
Canm bnce zaten asil gebelikle uygulanir gunde bir meyveyle canan karatay asil hamilelere tavsiye ediyor bebek gelisimi icinKızlar gebelikte şeker diyeti uygulanır mı meyve olacak ama
gunaydin cnmmmgunaydin ordekler![]()
evet kizlar ya araa ara motive edlim zamanin azalma ihtimalini birbirimize hatirlatalimKizlar hepimiz bu hafta daha fazla dikkat edelim sporla birlikte nisan mayis gelince panikleriz yaz geldi diye martí iyi degerlendirelim
suan kacsn cnm kacla basladin sentabikiii yapicaam 65 kiloya kadar yuruyus ve kosu sonra 65 indikten sonra pilatese gecicem
Bence herşeyden ölçülü biçimde olmalı canım zaten meyvesiz olmaz. Kremalı soslu hazır ürünlerden uzak dur. Zaten vücudundaki yapım işleri arttı metabolizma hızın arttı abur cubur ambalajlı ürün hazır gıdalar yemezsen çok kilo almazsın. Ama meyveni süt ürünlerini ihmal etme. Gebelikte baklagiller candır. Kuşburnu çayı yüksek C vit. İçerir. Hindistancevizi sütü bebeğin gelişimine katkıda bulunur. Kuru üzüm hurma badem fındık incir ....Kızlar gebelikte şeker diyeti uygulanır mı meyve olacak ama
Ben de cok yasadim aylarca ve bu yüzden kilo veremedimHerkesin metobolizmasi farkli işliyor ekmek yememeye başlayınca bende çok sorun yasadm hala ara ara yaşıyorum herkesin işleyişi farkli
karatay candie baslayanlar icinMerhaba arkadaşlar bugün Karatay modeli beslenmeye başladım
10:30
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
2 parmak süzme peynir
Domates biber
1 şişko çay bardağının yarısı ceviz
2-3 fındık
1 fincan süt tarçın nescafe
Kahvaltı tamam sanırım
Akşam 18:00 de yerim diye düşünüyorum
Arada çay kahve
Kahveyi sütlü içebiliyor muyum
Etiketlemeyi bilmiyorum orkide1453 imdaaaat kahveyi nasıl içebilirim
Ogunde sutli turk kahvesi olir ama aralarda sade iceceksin bide nescafe yasak karataydaMerhaba arkadaşlar bugün Karatay modeli beslenmeye başladım
10:30
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
2 parmak süzme peynir
Domates biber
1 şişko çay bardağının yarısı ceviz
2-3 fındık
1 fincan süt tarçın nescafe
Kahvaltı tamam sanırım
Akşam 18:00 de yerim diye düşünüyorum
Arada çay kahve
Kahveyi sütlü içebiliyor muyum
Etiketlemeyi bilmiyorum orkide1453 imdaaaat kahveyi nasıl içebilirim
Tamam canımtabikiii yapicaam 65 kiloya kadar yuruyus ve kosu sonra 65 indikten sonra pilatese gecicem
Evet esitleyecegim en alttanInşallah bakalım bol sıvı tuketiyorum kilomu korumaya çalışıyorum bakalım
Kişi sayısını eşitle kuzum n müdahale etmek istemediğimden kimseyi çıkarmadım
Insallah cnm dusmez yaa baska cocuk var miydi ...ama sen yine de dikkat et bol bol yat rabbim buyukSekiz saat şarj diyor canım şarjda şimdi
Canım karbonhidrat sana yaramıyor mu çok az geldi ya aslında iyi gibi de... Bilemedim
Ayy inşallah canım moral çok önemli yüksek tut moralini pozitif ol
5000
Ayy sen çok tatlısın![]()
Iyiyim canim dinleniyorum yine de yormuyorumkendimi ...senin diyet nasil gidiyorcnm cok az besleniyorsun ya tamam az yiyecegiz de yemeden de yakamayiz sabah yumurta peynir falan hic yok aksam bir yarim kase corba olabilir. Ben cok yiyorum sanirim ondn bana az geliyor boyle menuler
hah iyi o zaman cnm . Motivasyon icin cocuklarla ilgilensin sana zaman yaratsin oyle igneleyici konusmakla motivasyon saglanmaz
canim squat icin program var mi? nasil takip edecegiz ? bir de abs video mu ne bizimle paylasir misin?
ay kizlar cok az ya menulerinizbegenmedim
gelecek bu defa gelevk
sen nasilsin cnm
Ya bilmiyordum sabah içtim neyse bir daha içmeyiveririm bi kereden bişeycik olmazOgunde sutli turk kahvesi olir ama aralarda sade iceceksin bide nescafe yasak karatayda