Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :
munter munter :
orkide1453 orkide1453 :
Buki_89 Buki_89 :
segus segus :
@swtyheart :

PATATESLER:super:
@selcanmehmetcan :
UMEYYE UMEYYE :
A aaadddaaa :
GamzeK17 GamzeK17 :
@tgb1907 :
N Nehir60 :
poncikbirgelincik poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak:KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Canm bnce zaten asil gebelikle uygulanir gunde bir meyveyle canan karatay asil hamilelere tavsiye ediyor bebek gelisimi icin
gunaydin cnmmm

evet kizlar ya araa ara motive edlim zamanin azalma ihtimalini birbirimize hatirlatalim

suan kacsn cnm kacla basladin sen
Ben günde 2 meyve tüketiyorum bazen. Hafta içi yemek yemem geç olabiliyor ara öğünler artıyor maalesef. Normalde de paketli ürün tüketmiyorum zaten şekerli şeyleri de aramıyorum inşallah böyle devam eder
Merhaba arkadaşlar bugün Karatay modeli beslenmeye başladım
10:30
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
2 parmak süzme peynir
Domates biber
1 şişko çay bardağının yarısı ceviz
2-3 fındık
1 fincan süt tarçın nescafe

Kahvaltı tamam sanırım
Akşam 18:00 de yerim diye düşünüyorum
Arada çay kahve
Kahveyi sütlü içebiliyor muyum
Etiketlemeyi bilmiyorum orkide1453 imdaaaat kahveyi nasıl içebilirim
@ işareti koyup nicki yazacaksın kuzum
Bence herşeyden ölçülü biçimde olmalı canım zaten meyvesiz olmaz. Kremalı soslu hazır ürünlerden uzak dur. Zaten vücudundaki yapım işleri arttı metabolizma hızın arttı abur cubur ambalajlı ürün hazır gıdalar yemezsen çok kilo almazsın. Ama meyveni süt ürünlerini ihmal etme. Gebelikte baklagiller candır. Kuşburnu çayı yüksek C vit. İçerir. Hindistancevizi sütü bebeğin gelişimine katkıda bulunur. Kuru üzüm hurma badem fındık incir ....
Ayyyyy bende hamile olsam :KK70::KK70::KK70:
Hurma yasak biliyorum kasılma yapıyormuş rahimde
Tamam canım

Evet esitleyecegim en alttan poncikbirgelincik poncikbirgelincik alsammi yoksa kızlara sorsammi diye düşünüyorum
Kimseye sorma hatta kişileri sürekli değiştir sabit olmasın
Iyiyim canim dinleniyorum yine de yormuyorumkendimi ...senin diyet nasil gidiyor
Nasıl oldun canım

Canim son kez soyleyecem bu sekilde versen bile kalici olmaz verdiklerin insallah duzenli beslenmeye geçersin bu sekilde sadece su ve kas kaybi yasarsin yagdan gitmez
:mapus::mapus:imzaliyorum. Amac sadece kilo vermek olmamali saglikli kilo vermek olmali. Bende dun bir ton sey yazdim ama kimse umursamadi:110:
Iyiyim canim dinleniyorum yine de yormuyorumkendimi ...senin diyet nasil gidiyor
iyi ol cnm yorma tadini cikar. Benim iyu yavas yavas veriyorum 65.5 oldumm :KK73:

Ben günde 2 meyve tüketiyorum bazen. Hafta içi yemek yemem geç olabiliyor ara öğünler artıyor maalesef. Normalde de paketli ürün tüketmiyorum zaten şekerli şeyleri de aramıyorum inşallah böyle devam eder

Nasıl oldun canım
Luluuu94 Luluuu94 nereye ben oraya:KK53::KK53:
beni oyle degistirin:KK53::D

:mapus::mapus:imzaliyorum. Amac sadece kilo vermek olmamali saglikli kilo vermek olmali. Bende dun bir ton sey yazdim ama kimse umursamadi:110:
Ben de bi daha demiycem zaten
iyi ol cnm yorma tadini cikar. Benim iyu yavas yavas veriyorum 65.5 oldumm :KK73:

SchonerDuft SchonerDuft
Ben hurmanın kasılma yaptığını duymamıştım doktorum sütle birlikte önermişti. Tereddütte kaldığın hiçbirşeyi yeme canım. Kilomuza dikkat etmek önemli hamilelikte sonrası zor oluyor malum ama bebeklerimizde çok önemli. Otizm ile ilgili her doktorun farklı yorumu olmakla beraber Doğum sonrası nedenler dışında gebeliğin 3-6. Ayları arası annenin kusurlu beslenmesi de gerekçelerden biridir açıklaması var. Sen tüm besin gruplarından almaya çalış ve zaten 2 meyve ye. 1 meyve olur mu.
Çok yeyin hamişler çooook

SchonerDuft SchonerDuft
Ben hurmanın kasılma yaptığını duymamıştım doktorum sütle birlikte önermişti. Tereddütte kaldığın hiçbirşeyi yeme canım. Kilomuza dikkat etmek önemli hamilelikte sonrası zor oluyor malum ama bebeklerimizde çok önemli. Otizm ile ilgili her doktorun farklı yorumu olmakla beraber Doğum sonrası nedenler dışında gebeliğin 3-6. Ayları arası annenin kusurlu beslenmesi de gerekçelerden biridir açıklaması var. Sen tüm besin gruplarından almaya çalış ve zaten 2 meyve ye. 1 meyve olur mu.
Çok yeyin hamişler çooook
Şuan mandalina portakal ve elma yiyorum nadir olarak muz . Beslenmem çok zayıf gibi geliyor bana ya :( birde ayakta çok duramıyorum geçişiyor yemekler

Nasıl oldun canım
iyiyim cnm. Sagol insallah sende iyi olursun

Back
X