Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER :KK56:

Luluuu94 Luluuu94 :
munter munter :
orkide1453 orkide1453 :
Buki_89 Buki_89 :
segus segus :
@swtyheart :16

PATATESLER:super:
@selcanmehmetcan :
UMEYYE UMEYYE :
A aaadddaaa :99
GamzeK17 GamzeK17 :57,5
tugbaFB tugbaFB :
N Nehir60 :
poncikbirgelincik poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak:KK62:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü :21:...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Istedigim renk kiyafeti giymisim belim kollarim incecik kotumun icinde fit duruyorum gobegimi ice cekme derdim kalmamis:KK45: oyy oyy:KK59:
Ohhh fit hatun güneş parlıyor deniz kokusu geliyor burnuna off fıstık fıstık
Mom jeanimi cekmisim üzerime üzerine S beden beyaz bi tişört (burda beyaz onemli siyah giymekten gina geldi) altina spor ayakkabi ohh mis hatta uzerime bunlari giyip bikini bakmaya cikmisim :KK70::KK70:
Mom jean serisi hangi markada geçen de demiştin bakacam merak ettim.
Kumsalda bikini ile yürüyorsun yanına minnosun çıtır anne görenler orta yerlerinden çatlayacak
SchonerDuft SchonerDuft kuzum ben bu hafta listemi paylasmasam detoks diyeti uygulayacam ödemim cokmus ve yagda artis olup kastan azalma olmus sabah detoks icecek hazirlayip oglen ve aksamda sebze corbasi
Hadi detoksu merak ettim ok canım fix menü ise 1 kereye mahsus paylaş yeterli olur

Kızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
Benim için yaz kış önemli değil dışarıda bol salaş giyiniyorum vücudumu saran şeyler giymiyorum ama evin içi benm için onemli :))aynaya baktığımda kendimi iyi görmek ve eşim tarafından takdir edilmek(Eşim zaten destek ama hedefledigim kiloda dahada hoş olacak :))

Birde kızlar kiloluyuz diye koyu renk giymemiz gerekmiyor ben her renk giyorum bu sene gümüş rengi moda oldu mesela o rengi de giyorum :D

Benim için yaz kış önemli değil dışarıda bol salaş giyiniyorum vücudumu saran şeyler giymiyorum ama evin içi benm için onemli :))aynaya baktığımda kendimi iyi görmek ve eşim tarafından takdir edilmek(Eşim zaten destek ama hedefledigim kiloda dahada hoş olacak :))
Valla benim hayalim de eskiden mini mini giyinmekti dışarda değil de evde kendim ve eşim için bir kısmet olmadı hep siskoydum :D :D

Birde kızlar kiloluyuz diye koyu renk giymemiz gerekmiyor ben her renk giyorum bu sene gümüş rengi moda oldu mesela o rengi de giyorum :KK70:

Ya bende takinti oldu sanirim yazlik bisey özellikle genelde siyah aliyorum hele elbise genelde hep siyah elbisem var tek renk olunca sanki ayni elbise giyiyomusum gibi gelir ama yinede almaktan vazgecmem gumus renk benimde favorim ama almadim daha

Ya bende takinti oldu sanirim yazlik bisey özellikle genelde siyah aliyorum hele elbise genelde hep siyah elbisem var tek renk olunca sanki ayni elbise giyiyomusum gibi gelir ama yinede almaktan vazgecmem gumus renk benimde favorim ama almadim daha
Gümüş ayakkabidada çok iyi duruyor ay sonunda düğün var gümüş bi stiletto qlmayi planliyorum çok hoş duruyor

Ben elbise giymiyorum kilomdan yakistiracagim bir elbise bulamadım. Koton dan almıştım ben kış girişi severek giydim valla boy kaçtı senin

Ben elbise giymiyorum kilomdan yakistiracagim bir elbise bulamadım. Koton dan almıştım ben kış girişi severek giydim valla boy kaçtı senin

1.65 canim boyum ayrica ole elbise giyemiyecek kadar ne kilon varda vucudu saran bide mini olmadiktan sonra elbise cogu pantolon gomlekten daha ince gosterir bana gore

1.65 canim boyum ayrica ole elbise giyemiyecek kadar ne kilon varda vucudu saran bide mini olmadiktan sonra elbise cogu pantolon gomlekten daha ince gosterir bana gore
Benden uzunsun sen.ya bende göbek çok yarım dünya oldum içlerinde sevemedim. Ama 4 5 aylık olduktan sonra alacam

Kızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
ayy hadi kuralim yazin bizimkiler beni gorumce dibi dusuyor herkes ne yaptin da zayifladin diyor snra esimle kumsaldayiz esim bana hayran hayran bakiyor herkesi mosmor esiyorum catlatiyorum yapamaz diyen herkesi

Gebelikten dolayı yasak değil mi kuzum
bilmiyorum ki cnimcim bnde sana sordum ondan:)

Ayıpsın gardaş :KK70:
Ayyy benim hiç yapasım yok bugün ya :işsiz:
olmaz tabi gecen hafta birinci olmus mezun da olmus :)

Kizlar az once esim.gorumcemle konustu kari koca spora yazildik dedi o da benim icin dedi kiz gorumcem yani yaza kadae cop gibi olsun da gorelim dediii tobe tobeee zorla gaza getiriyorlar insani ya

Back
X