Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen oyle yapcam kuzum yarina kesin gelmesi lazim eger regl oluyosam ki benim reglim lekelenmeyle baslamaz hic
Kendini tanırsın. Bende suma squat yaptım leke geldi ertesi gün ok dedim hamileyim eminim ama korkuyorum ya yoksa falan diye . Sende bugün temizlik yaptın yoruldun yarın olmazsan kan ver sağlık ocağına aksatma kuzum

Hareket ettirmeyecek kadar kotu oluyor mu kuzenim.oyleydi fmf akdeniz atesi cikti
Aynen kramp giriyor birden kasiiklarima saçıyla birlikte kısa sürüyor kramplar ama sancı br girdimj akşama kadar kivrandiriyor Benm öyle bi sorunm yok ama nasıl koymuşlar bu teşhisi acaba

Kendini tanırsın. Bende suma squat yaptım leke geldi ertesi gün ok dedim hamileyim eminim ama korkuyorum ya yoksa falan diye . Sende bugün temizlik yaptın yoruldun yarın olmazsan kan ver sağlık ocağına aksatma kuzum
Bende bazayi kaldirdim ağır biraz bazam kizimin giysilerini kaldırmak icin sonra baktim leke gelmis :110: hep kendim ediyom gibi sanki yine hamileysem yine duserse:110:

Sabah
2adet yumurta
2incir 3ceviz
1bardak sut

Ogle
1tabak yogurt
1adet incir

Aksam
Tavuk gogsu cok yedim
Haslanmis brokoli
Menünü begendim canim bende meyvelerle yogurt yemeyi cok seviyorum yogurduna 2 kasik yulaf ezmesi de eklersen oglene daha yakışır bi ogun olur ve daha doyurucu olur aksama cok acıkmazsin :KK19:

Bugunku menum:7.gun
Sabah 1 kuru kayisi 2 dilim ekmek 1 dilim fume 1 dilim peynir yesil cay
Ogle 1 kase yayla corbasi 1 dilim ekmek 3 yk et salata
Ara 1/2 kase yoğurt yaban mersini 1 yk
Aksam 1.5 kase mercimek corbasi ton balikli salata 1 dilum ekmek 1 yk firinda patates 1 kk peynir 1 yk aci sos aksam cok oldu :KK43:
Ara cok az fistik leblebi
Kalan ceza ipimide atladim yapabilirsem bisiler daha yazarim

Menunuz iyi sadece ekmek cok fazla geldi, sadece sabah iki dilim yeseniz daha iyi

Bende bazayi kaldirdim ağır biraz bazam kizimin giysilerini kaldırmak icin sonra baktim leke gelmis :110: hep kendim ediyom gibi sanki yine hamileysem yine duserse:110:
Bir şey olmayacak kuzum üzme kendini sen yat dinlen leke gelmez dinlenince ama bildiğin yat oturarak dinlenemezsin bebeğin düşmesi okadar kolay değil

Ya arkdaslar siz mi cok az yiyosunuz yoksa bn mi cok yiyorum :)

Bugun ki menum
Sabah 1 kase cornflakes sutle

Ara 3 kuru kaysi ve 4 badem

Ogle bir kase tavuklu corba ve 7 kasik pirinc pilavi

Ara bir kuru incir ve bir turk kahve fincani kavrulmus misir

Aksam daha yemedim
Canim benim okuduklarimdan pilav fazla geldi bana

Bugunku menum:7.gun
Sabah 1 kuru kayisi 2 dilim ekmek 1 dilim fume 1 dilim peynir yesil cay
Ogle 1 kase yayla corbasi 1 dilim ekmek 3 yk et salata
Ara 1/2 kase yoğurt yaban mersini 1 yk
Aksam 1.5 kase mercimek corbasi ton balikli salata 1 dilum ekmek 1 yk firinda patates 1 kk peynir 1 yk aci sos aksam cok oldu :KK43:
Ara cok az fistik leblebi
Kalan ceza ipimide atladim yapabilirsem bisiler daha yazarim
Hepsi guzel canim ama ben su aksam yemeginin ardindaki kahvaltilik olayini anlamadim sadece onlar cok geldi bana

Ben idare eder uyuyamıyorum sadece uyumam dinlenmem lazım ama yok yapamıyorum. Evde pekmezin varsa ondan 1 kaşık ye birde bol su iç. Birşey olmaz allahın izni ile kuzu
Dinlen bol bol kuzum uyumasan bile yat 3 ayini bi atlatsan hayirlisiyla:anne: içiyim kuzum pekmez yatiyom dinleniyom:dua:

Canim cok az :KK43: sporda yapiyosun baya hastalanirsin
Canim valla hic farkina varmadim.aslinda ozellikle de yaomadim ama herkes az dedi yrin cogaltirim olmazsa
Denemek.lazım aslında test ücreti ne kadar bilgin var mı
Evet canm benm oldgum sehirde 700 ama ankarada bin tl ye yaptirmis arkadas
Canim cok yetersiz olmus kas kaybedersin spor da yapiyosun aksam niye yemek yemedin:dua:
Salomdaydim o ara spor yapoyordum cnm eve gemince de gec oldu yiyemedim :(
Kan grubuna gore beslenmeyi cok duydum bende mi yapsam
benim bunyeme uydu xanim ama sen kendini dene bir once cnku bem yillarca denedim snra baktim.ki olay o

Menünü begendim canim bende meyvelerle yogurt yemeyi cok seviyorum yogurduna 2 kasik yulaf ezmesi de eklersen oglene daha yakışır bi ogun olur ve daha doyurucu olur aksama cok acıkmazsin :KK19:
ayy bnde seviyorum yogurt yulaf meyve harika menu

5 mart menum
Sabah
1 bucuk has yumurta
1 tk pekmez 1 tk kaymak
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Cay
ara
Yarim ayva
Oglen
Pazi kavurmasi 6 kasik
Yogurt
Aksam
2 tavuk kanat yagsiz
1 tane pazi dolma
Salata
Su 3 litre
afiyet olsn cnm guzel

Menü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz

Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal

Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay

Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee

Menü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz

Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal

Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay

Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee
Cok guzel cnm

canm valla buraya ilk geldigimde bnde dioreum arkadaslarimin menukeri ne kadar az diye ama ben cidden doydum yani gecenlerde actim ama artik tokum

Isten cikip arkadasta ufak bir kahve molasi ve dogru spor salonu kizlar once yuruyus sonra dediklerimin heosi

Kiz oglen yemisim yaaaa. Bisey dicem bilmem inanir misiniz ama ben yillarca diyet yapip tam bugday ekmekleri yedim ve heo actim asla doymadim snra bir baktim ki tam bugday ekmegi benim kan grubuma uygun degil bulgur da degil cavdar da suanda kan grubuma gore besleniyorum inanin ki bugun hic acikmadim.pirinc hic dokunmadi mesela patates de hic dokunmuyor kilo yapmiyor bana bunlarin hepsini test ettim kendimde
gercek valla canim suan eve zor geldim ama ben tam. Bir spor delisiyim ne zaman aciksam spor yapiyorum boylece acligimi unutuyorum
masallah diyelim nazar degmesiiin.canim sen tam olarak kac kilo verdin.?? Bide kan grubuna gire beslenme %100 gercek bisey ama uygulamasi zor

Canim mesajlardan tam anlayamadim SekerPancarii SekerPancarii . Hamilemisin suphenmi var cok zor gebelik yasadim hep kanamalarla dusuk tehlikesyle yardimci olcagm bisey varsa olmak isterim konuyu tam anlamadm gerci

Back
X