- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.201
bak bakalım inşallah fmf çıkmazGünaydın Dahiliyeye rndevu aldm haftaya gidecegm çok teşekkür ederm bi baktiriyim bakalım birsey cikacakmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bakalım inşallah fmf çıkmazGünaydın Dahiliyeye rndevu aldm haftaya gidecegm çok teşekkür ederm bi baktiriyim bakalım birsey cikacakmi
o yemeklerden kilo almadan atlattığın için bende seni kutluyorumslm kizlar buhafta sonunu kilo almadan atlatigim icin cok mutluyum:) böyle devam edersem cumaya 65 de olmak istiyorum![]()
dimiii:) bende kutlim kendimi hahahaha sagol canikommmmo yemeklerden kilo almadan atlattığın için bende seni kutluyorum![]()
Yok tatlım ben bıraktım emzirmeyi üç dört ay oluyoBen ikinci gunu biraktim sinirlerim bozulmustu bide vc sorunum vardı ice kabiz olduydum..aama sende farkli olabilir kuzum bide emziriyon ya iyi dusun yap birinci gunu dene cok acikirsan kesinlikle birak sütü nu engellemesin
Yine kk da gördüm sabah 2 öğle 2 akşam 2 pataee haşlanıp yeniyo isteğe göre baharat bir haftalıkmış bu ama 3 gün yapıyolarmş genelde ve iyi bi sonuç alıyolarmşhayırlısı
sırf patates mi canım yoksa baska besinlerde var mı? kaç gün sürck
cok geçmiş olsunnn uzmanına göstermek en güzeli![]()
Bırakcm sanırımMerhaba. Ben kullanıyorum ve evet vücutta su tutuyor ve bu yüzden de şişlik de yapıyor kilo da. Ben 6 ayda 6 kilo civarında aldım. Dikkat etmeme rağmen...
Doğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum
patetes diyei diyince nedense aklıma börek için hazırlanmş patates kavurması geliyo bütün gün yiyebilirim sahsenYine kk da gördüm sabah 2 öğle 2 akşam 2 pataee haşlanıp yeniyo isteğe göre baharat bir haftalıkmış bu ama 3 gün yapıyolarmş genelde ve iyi bi sonuç alıyolarmş
Off aynen çok severim bol kavrulmuş soğanli salçalı :)))patetes diyei diyince nedense aklıma börek için hazırlanmş patates kavurması geliyo bütün gün yiyebilirim sahsen![]()
oo tebrik ederim bende 100 gram verdimslm kizlar buhafta sonunu kilo almadan atlatigim icin cok mutluyum:) böyle devam edersem cumaya 65 de olmak istiyorum![]()
Lahana diüretik değil mi? içinde de et var. Nasıl etkiler ki kilo vermeyi?lahana sarması etkiler canım kilo vermeni
kızlar benım kılom takıldı ınatlasıyo ya lahana corbası yapayım cumaya kadar dıyorum hıc yaptınızmı.
Tarif alabilir miyim?Ben şu an onu uyguluyorum canım lahana,kereviz,kabak,ıspanak,sogan,sarımsak karışımı bir detoks çorbası
nekadar zamandır yapıyosun canım ben 4 gun yapmayı ıstıyorumda bı soklama olsun dıye su 70 ten bı dussem gerısı gelıcekBen şu an onu uyguluyorum canım lahana,kereviz,kabak,ıspanak,sogan,sarımsak karışımı bir detoks çorbası
Tarif alabilir miyim?
bende yapayım bu tarıfı bakalım fark olucakmısoğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum
canım kerevızın sapımı kokumu mıktar olarak nasıl yapıyosun.soğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum