Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar benım kılom takıldı ınatlasıyo ya lahana corbası yapayım cumaya kadar dıyorum hıc yaptınızmı.

hayırlısı :KK51::KK51:

sırf patates mi canım yoksa baska besinlerde var mı? kaç gün sürck

cok geçmiş olsunnn uzmanına göstermek en güzeli:dua:
Yine kk da gördüm sabah 2 öğle 2 akşam 2 pataee haşlanıp yeniyo isteğe göre baharat bir haftalıkmış bu ama 3 gün yapıyolarmş genelde ve iyi bi sonuç alıyolarmş

A önce ufak bi araştırma yaptım netten dkh hormanlarla oynadığından varise yol açabiliyomş kadınlarda sanırım günlerdir gram oynamamasının sebebi hap :KK43:

Doğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum

Ayni soruyu bende sordum, ben emziren anneler icin dogum kontrol hapi var onu kullaniyodum son 4-5 gundur biraktim, artik bakalim sonuclara

Yine kk da gördüm sabah 2 öğle 2 akşam 2 pataee haşlanıp yeniyo isteğe göre baharat bir haftalıkmış bu ama 3 gün yapıyolarmş genelde ve iyi bi sonuç alıyolarmş
patetes diyei diyince nedense aklıma börek için hazırlanmş patates kavurması geliyo bütün gün yiyebilirim sahsen :D

Ben şu an onu uyguluyorum canım lahana,kereviz,kabak,ıspanak,sogan,sarımsak karışımı bir detoks çorbası
nekadar zamandır yapıyosun canım ben 4 gun yapmayı ıstıyorumda bı soklama olsun dıye su 70 ten bı dussem gerısı gelıcek:KK57:kac kılo verdın corbayla

Tarif alabilir miyim?

soğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum

soğanı cok az yağda kavurdum salça ve biber ekledim daha sonra arkasından kabak,ıspanak,kereviz ve lahana ekledim ( ben hepsini çok küçük doğramadım çünkü en son blendırdan geçirdim ama sen sebzeler ağzıma gelsin dersen minik minik doğrarsın) üzerini çok az geçecek kadar su ekledim kısık ateşte lahana yumuşayana kadar pişirip baharatlarını ekleyip kapattım. 2 gündür hem öğlen hem akşam bir kase içiyorum
bende yapayım bu tarıfı bakalım fark olucakmı:işsiz:

canım kerevızın sapımı kokumu mıktar olarak nasıl yapıyosun.

Back
X