Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nekadar zamandır yapıyosun canım ben 4 gun yapmayı ıstıyorumda bı soklama olsun dıye su 70 ten bı dussem gerısı gelıcek:KK57:kac kılo verdın corbayla

bana diyetisyenim c.tesi günü verdi canım bu çorbayı 5 günlük bi detoks sabah ve akşam bir kase içmemi istedi
bende 70 den düşmem için istedim sıvı artışımda olduğu için bunu verdi
öğlen bir kasenin yanına ton balığı yada balık (60 gr)
akşam bir kasenin yanına da 1 orta boy patates haşlaması verdi
bu ikinci günüm olduğu için tartılmadım ne kadar veririm bilmiyorum

bana diyetisyenim c.tesi günü verdi canım bu çorbayı 5 günlük bi detoks sabah ve akşam bir kase içmemi istedi
bende 70 den düşmem için istedim sıvı artışımda olduğu için bunu verdi
öğlen bir kasenin yanına ton balığı yada balık (60 gr)
akşam bir kasenin yanına da 1 orta boy patates haşlaması verdi
bu ikinci günüm olduğu için tartılmadım ne kadar veririm bilmiyorum
anladım canım ıns guzel verırsın takıpteyım senı :KK50:bende bugun yapayım:KK30:

anladım canım ıns guzel verırsın takıpteyım senı :KK50:bende bugun yapayım:KK30:

cuma tartılmayı düşünüyorum canım ondan önce tartılmak istemiyorum
c.teside diyetisyende belli olur nasıl etkilemiş beni çünkü cuma gece bitecek asıl diyetim

ben kökünden yaptım canım yarımdan biraz fazla kereviz, 1 adet küçük boy lahana, 1 havuç, ıspanağı çok fazla koymadım bikaçtane ekledim, 2 adet kabak, 2 adet soğan, 2-3 adette yeşil biber ekledim
saol canım tarıf ıcın:KK19:

ben kökünden yaptım canım yarımdan biraz fazla kereviz, 1 adet küçük boy lahana, 1 havuç, ıspanağı çok fazla koymadım bikaçtane ekledim, 2 adet kabak, 2 adet soğan, 2-3 adette yeşil biber ekledim
bu çorbayı mı içiyorsun kuzum sen

kızlar ben bu hafta

ne demek canım acelem yok dersen c.tesiyi bekle sonuca göre yaparsın
hafta sonu sehır dısına cıkıcaz bıraz vermıs olayım ıstıyorum canım :KK48:spordan dolayı sıkılasma oldu ama kılo kaybı yok :işsiz:su 7lı kıloları kırmak ıstıyorum bıanonce:KK12:

nabionuzz:KK51:
yogun yorucu bir hafta geciriyorum:olamaz:
pek gelemiyrm ama takip ediyorum:KK53:
cuma hedefim 65 kaptinn kaptinn :rolleyes:
hedefler hayatlar olmasında :D:D
iyiym kuzum sen napıyosunnn valla bnmde cok yogun yarın doktora gitcem o yüzdn bugün sıkıştm bayaa

Aynen ohh miss givi kokusı geldi burnuma :kk77: sabah öğle yaptım içine limon kırmızıbiber maydanoz koydum güzel yani iyi oldu
:kk77::kk77:
bide yogurt dereotu yada maydanozla karıştırıpta yiyebilirsin bence zararsız ve cok lezzetli olur :rolleyes::rolleyes:

hafta sonu sehır dısına cıkıcaz bıraz vermıs olayım ıstıyorum canım :KK48:spordan dolayı sıkılasma oldu ama kılo kaybı yok :işsiz:su 7lı kıloları kırmak ıstıyorum bıanonce:KK12:

Tamam canım şimdi yap o zaman öğlen yemediysen onuda yersin akşamda yersin

Back
X