Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi gün değil canım 8 ay bekler inşallah yarın keseyi gördükten sonra iğne yada progestan verecekti dimi canım dua et sen elinden geleni yapıyosun gerisi Allaha kalmış
Allaha emanet ettim kuzum herşeyi verende o alacak olan da o . Verecek bizim beklediğimiz kese birdaha asla regli günüm geçmeden test yapmicam sonuç ne olursa olsun dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyo zaten
bol bol dua et ve iyi düşün aklına kötü bişey getirme
Dua ediyorum kuzum yapacak başka bir şey yok ki zaten :(

canım squatla sumonun farkı ne acaba
squat lalca ve bacagi calistiritor sumo squat ic bacagi calistiritor ve bence daha zor

sumoda ayakları iki yana açıp o şekilde eğilip kalkıyorsun canım direk iç bacak çalıştırıyor
:KK36:
ay insallah vallah zorlandim bacaklarim bi tuaf ama birakmicam incecik yapcam bacaklarimi:)

evet okudum simdi kilzarin bi kismi az bi kismi iyi diyo galiba nebilimki bende anlamadim netsek
valla bu hizla bacak kalmayacak :D

Kizlar ben arastirdim birauz sumonun puani iyi cok fazla kalori yakiyo mesela 5 dakika Hiit 35 küsür kalori yakiyo ama 5 dakika sumo 59 kalori yakiyo
sumo zor ya ben ilk bsta da demistim bence puanlar iyidir belki digerleri de artirilabilir :confused:

Kötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklese :KK43: kese görünse
kuzum moral bozmak yok guzel dusun yarin hayirli guzel haberler alacaksiniz ins. Bebisinle konusmayi ihmal etme annesi :emir_bebek::anne:

selam kizlar :KK3::KK3:

dun aksam ki spor sayesinde totomu kaldiramiyorim bacaklarim titriyor fena oldumm :işsiz::işsiz:

yaglarimin yandigini hissettim ama :rolleyes::rolleyes:

bugun evi silip süpüreceğim camasir utu islerim ve yemek islerim var bunlardan halim lalirsa spor yapacahim :KK73:

squat lalca ve bacagi calistiritor sumo squat ic bacagi calistiritor ve bence daha zor

:KK36:

valla bu hizla bacak kalmayacak :KK70:

sumo zor ya ben ilk bsta da demistim bence puanlar iyidir belki digerleri de artirilabilir :confused:

kuzum moral bozmak yok guzel dusun yarin hayirli guzel haberler alacaksiniz ins. Bebisinle konusmayi ihmal etme annesi :emir_bebek::anne:
:anne::anne:

simdiye Kadar agirliksiz yaptim ama haftaya agirlikla baslamak istiyorum... gecen yaz hep 1,5 kilo agirlikla yapiyodum yani iki tane birbucukluk sise alip yapiyodum:)
:oha::oha:sizi boyle gordukce kendimi cok hantal hissediyorum :KK42:
masallah 1.5 kg agirlik ile squat nedir arkdasim ya:KK57:

zaten sisko bacaklarim var annemin mesela incecik sismanlasada bacaklar ince kalio benimkiler masallah fil gibi:KK66:

ay evet cok zor hihi tamam kalsin bencede:)
benimde bacaklarim cok sisko fil yaninda bit gibi kalir :D
Sen bu gidisle hemencecik inceltirsinn :KK19:

:oha::oha:sizi boyle gordukce kendimi cok hantal hissediyorum :KK42:
masallah 1.5 kg agirlik ile squat nedir arkdasim ya:KK57:

benimde bacaklarim cok sisko fil yaninda bit gibi kalir :KK70:
Sen bu gidisle hemencecik inceltirsinn :KK19:

baslarda bende hic yapamiodum ama lesli sayesinde alistim ama ilk yapmaya basladigim günleri asla unutamam:) Sabah yatakdan cikamamistimda esimden yardim aldim ahahaha o dereceydi yani.... abartma kiz sen zaten inceldin baya bacaklarda incelmistir:)

baslarda bende hic yapamiodum ama lesli sayesinde alistim ama ilk yapmaya basladigim günleri asla unutamam:) Sabah yatakdan cikamamistimda esimden yardim aldim ahahaha o dereceydi yani.... abartma kiz sen zaten inceldin baya bacaklarda incelmistir:)
:D :D

yok ya bacak basen incelmedi bel guzel inceldi basenim 2 cnm cik gitti butun yaglarim toto ve bacalta toplanmis :KK34::KK34: boy kisa olunca:ıslık:

:KK70: :KK70:

yok ya bacak basen incelmedi bel guzel inceldi basenim 2 cnm cik gitti butun yaglarim toto ve bacalta toplanmis :KK34::KK34: boy kisa olunca:ıslık:

ip atlayabilsen keşke bacağımın her yeri ağrıyor atladığımda (her yeri çalıştırıyor yani)
iple atlamak istemezsen ipsiz atla hem ses olmuyor aşağıya

2. Gunum canim oglen ve aksam iciyorum bi alkis alayim :KK70::KK9:
butin alikslar sana canmcim

bravoo harikaaaaa:)

Back
X