- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #268.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha emanet ettim kuzum herşeyi verende o alacak olan da o . Verecek bizim beklediğimiz kese birdaha asla regli günüm geçmeden test yapmicam sonuç ne olursa olsun dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyo zatenbi gün değil canım 8 ay bekler inşallah yarın keseyi gördükten sonra iğne yada progestan verecekti dimi canım dua et sen elinden geleni yapıyosun gerisi Allaha kalmış
Dua ediyorum kuzum yapacak başka bir şey yok ki zatenbol bol dua et ve iyi düşün aklına kötü bişey getirme
squat lalca ve bacagi calistiritor sumo squat ic bacagi calistiritor ve bence daha zorcanım squatla sumonun farkı ne acaba
sumoda ayakları iki yana açıp o şekilde eğilip kalkıyorsun canım direk iç bacak çalıştırıyor
valla bu hizla bacak kalmayacakay insallah vallah zorlandim bacaklarim bi tuaf ama birakmicam incecik yapcam bacaklarimi:)
evet okudum simdi kilzarin bi kismi az bi kismi iyi diyo galiba nebilimki bende anlamadim netsek
sumo zor ya ben ilk bsta da demistim bence puanlar iyidir belki digerleri de artirilabilirKizlar ben arastirdim birauz sumonun puani iyi cok fazla kalori yakiyo mesela 5 dakika Hiit 35 küsür kalori yakiyo ama 5 dakika sumo 59 kalori yakiyo
kuzum moral bozmak yok guzel dusun yarin hayirli guzel haberler alacaksiniz ins. Bebisinle konusmayi ihmal etme annesiKötüyüm canım duş aldım kanamam oldu bildiğin kırmızı su gibi kanama evde yatıyorum minigim bir gün daha beklesekese görünse
squat lalca ve bacagi calistiritor sumo squat ic bacagi calistiritor ve bence daha zor
valla bu hizla bacak kalmayacak
sumo zor ya ben ilk bsta da demistim bence puanlar iyidir belki digerleri de artirilabilir
kuzum moral bozmak yok guzel dusun yarin hayirli guzel haberler alacaksiniz ins. Bebisinle konusmayi ihmal etme annesi![]()
simdiye Kadar agirliksiz yaptim ama haftaya agirlikla baslamak istiyorum... gecen yaz hep 1,5 kilo agirlikla yapiyodum yani iki tane birbucukluk sise alip yapiyodum:)Buki_89 cnm sen sumoyu ağırlıkla mı yapıyorsun
zaten sisko bacaklarim var annemin mesela incecik sismanlasada bacaklar ince kalio benimkiler masallah fil gibivalla bu hizla bacak kalmayacak![]()
ay evet cok zor hihi tamam kalsin bencede:)sumo zor ya ben ilk bsta da demistim bence puanlar iyidir belki digerleri de artirilabilir![]()
simdiye Kadar agirliksiz yaptim ama haftaya agirlikla baslamak istiyorum... gecen yaz hep 1,5 kilo agirlikla yapiyodum yani iki tane birbucukluk sise alip yapiyodum:)
benimde bacaklarim cok sisko fil yaninda bit gibi kalirzaten sisko bacaklarim var annemin mesela incecik sismanlasada bacaklar ince kalio benimkiler masallah fil gibi
ay evet cok zor hihi tamam kalsin bencede:)
sizi boyle gordukce kendimi cok hantal hissediyorum
masallah 1.5 kg agirlik ile squat nedir arkdasim ya
benimde bacaklarim cok sisko fil yaninda bit gibi kalir
Sen bu gidisle hemencecik inceltirsinn![]()
baslarda bende hic yapamiodum ama lesli sayesinde alistim ama ilk yapmaya basladigim günleri asla unutamam:) Sabah yatakdan cikamamistimda esimden yardim aldim ahahaha o dereceydi yani.... abartma kiz sen zaten inceldin baya bacaklarda incelmistir:)
geçmiş olsun canım Allah hakkında hayırlısını versinInşallah canım sağol
Evdeyim izin aldım yatıyorum
![]()
yok ya bacak basen incelmedi bel guzel inceldi basenim 2 cnm cik gitti butun yaglarim toto ve bacalta toplanmisboy kisa olunca
![]()
Emin msn kilodas oldugumuza
ozam,an sende sumoya basla benim gibi 100 200 falan yap ve hep artirmaya calis![]()
yok ya bacak basen incelmedi bel guzel inceldi basenim 2 cnm cik gitti butun yaglarim toto ve bacalta toplanmisboy kisa olunca
![]()
butin alikslar sana canmcim2. Gunum canim oglen ve aksam iciyorum bi alkis alayim![]()
bravoo harikaaaaa:)baslarda bende hic yapamiodum ama lesli sayesinde alistim ama ilk yapmaya basladigim günleri asla unutamam:) Sabah yatakdan cikamamistimda esimden yardim aldim ahahaha o dereceydi yani.... abartma kiz sen zaten inceldin baya bacaklarda incelmistir:)
Oyy geçmiş olsun canımNapiyonuz kizlar kizim hastalandi yineokula gondermedim boyama yapiyoh beraber
![]()
Iyidir kuzum senden nbrBugun cok yogundum kizlar gelemedim gecmisi pek okuyamadim insalah herkes iyidir:)
Sagol kuzum tam bir gun once masallah bizim kiz hastalanmiyo bu ara dedim ertesi gune kiz hastalandiOyy geçmiş olsun canım
Iyidir kuzum senden nbr