Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn ve diğer arkadaşlar gruba katıldım ama gelemedim iki gündür üst üste iki cenaze haberi aldık onlara gittim. Üstüne şimdi kendim hasta oldum. Kabul olursa bi iki güne şu hastalığımı atlatıp geleceğim. Deneme süremi öyle başlatırız kabul olursa..
Başınsağolsun kuzum.geçmiş olsun kendine dikkat et
Aynen kuzum bakarak ol sen gelsin temizlesin senin de icin rahat eder ev temiz olunca:anne:
İyi suan sabah kötüydü ama ilaçlarıni alinca kendine geldi evcilik oynuyoo:anne:
Oyy kıyamam iyi hissediyor demekki kendini oyun oynadığına göre

Özlüyo o yokken etkinlik yapacaklar diye cok üzülüyo o yuzden ne versem yiyo ilaclarini iciyo ses etmeden:KK70: havalar duzeliyo bu son olur insallah daha hastalanmaz:hasta:
Insallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.
ooo ne güzel gönder pişmiş geri gelsn :KK70::KK70:
He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirim

Insallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.

He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirim
ayy kışlık şahane olur al bi cuval biber patlıcan gönder bitti gitti ooohh

kaptinn kaptinn ve diğer arkadaşlar gruba katıldım ama gelemedim iki gündür üst üste iki cenaze haberi aldık onlara gittim. Üstüne şimdi kendim hasta oldum. Kabul olursa bi iki güne şu hastalığımı atlatıp geleceğim. Deneme süremi öyle başlatırız kabul olursa..
Basiniz sagolsun canim sanada coo cok gecmis olsun
yagını süzerim bn onun zaten kuzum güzel olmuyo yaglı oldun mu bol yogurtlu olcak öle güzel oluyo :sus:
firinda kizartma yap kaptan bnce yagli kagitta:)

Hee daha iyi şükür gece burnu açıkti vucudu yorgun düşmüş bugun saat 10 a kadar uyudu o iyi geldi dinlendi iyce :anne:pazartesine kadar iyi olur :anne:
xanimcim simdi fark ettim kuzun hastalanmis cok cok gecmis olsun tez iyilessin insallah

Back
X