Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Screenshot_20180310-134557.webp

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü senden de bu hafta derece bekliyorum toparladıysan sağlık sorununu eğer
Evet canım gayet iyiyim ama hiç spor yapamıyorum biraz tembelim ben sevmiyorum spor (daha doğrusu kendimi kaldıramıyorum zor geliyor) ama yürüyüşlerimi arttırmaya çalışıyorum. Birde abur cuburları hayatımdan çıkardım ama öğünlerde çok yiyorum ben

Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hiç bilmiyordum benimde evin Altında ev yemekleri yapılıyor yufkada var sepeti mi atıyorum alıyorum galiba sanşlıyım :KK66: Sabahları geç kalkıyorum çocukları doyur derken 12 yi buluyur benim yemem
Bende aslında güne geç başlıyorum 12:30 dan önce kahvaltı yapamıyordum bu hafta öne çektim kahvaltı saatini

Insallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.

He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirim
Bugun burasi da oyle yoksa hep yagmurlu ruzgarliydi ondan hastalandi bence yagmura yakalandik okuldan gelirken biraz kırgınlığı vardi zaten o gunden sonra iyce hastalandi bugun iyi ama:anne:

Basiniz sagolsun canim sanada coo cok gecmis olsun
firinda kizartma yap kaptan bnce yagli kagitta:)

xanimcim simdi fark ettim kuzun hastalanmis cok cok gecmis olsun tez iyilessin insallah
Sagol canim bugun iyi masallah:anne:yarina bisisi kalmaz:KK200:

Aaa gerçekten mi çok şaşırdım hiç bilmiyordum benimde evin Altında ev yemekleri yapılıyor yufkada var sepeti mi atıyorum alıyorum galiba sanşlıyım :KK66: Sabahları geç kalkıyorum çocukları doyur derken 12 yi buluyur benim yemem
canm bnde yufkanin 8 de biri bir dilim ekmek toplam 8 dilim ekmek diye bliyorum sen bir arastir bakalim

A aaadddaaa tebrijker tatlım darısı bize inş
teekkurler cnmmmmmm

Yihhhuuuu:sampiyon::sampiyon: tebrikler kizlar:KK36:
A aaadddaaa tebrik ederim canimmmmm:KK37:
sagol kuzummmmmm

Öyle diyetlerin zarari sonrasinda çok yedirmek zaten ac lalmayacak sekilde diyet yapsan bi süre sonra alisir vucudun
evet ya cidden cok zararli kararinda yiceksin

katiliyorum kaslar dinlenmeli

Gömdümde ne gömdüm daha neler gömdüm dün akşam. Anladımki böyle diyetlere bir günden fazla dayanamıyorum. :bicak:
Böyle diyetler günlük yapılmalı şok amaçlı canım 2gun yapıldı mı kilo olarak geri dönüyor
Evet canım gayet iyiyim ama hiç spor yapamıyorum biraz tembelim ben sevmiyorum spor (daha doğrusu kendimi kaldıramıyorum zor geliyor) ama yürüyüşlerimi arttırmaya çalışıyorum. Birde abur cuburları hayatımdan çıkardım ama öğünlerde çok yiyorum ben
Dengelersin zamanla. Bu hafta senden de derece bekliyorum kuzum
Bugun burasi da oyle yoksa hep yagmurlu ruzgarliydi ondan hastalandi bence yagmura yakalandik okuldan gelirken biraz kırgınlığı vardi zaten o gunden sonra iyce hastalandi bugun iyi ama:anne:
A yağmurun etkisi vardır muhtemelen biz bile hasts oluyoruz ıslandık mı

Back
X