- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.261
Gercektenmi nasil oldu oNerdeee veremedim galiba aldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenmi nasil oldu oNerdeee veremedim galiba aldım![]()
Squatın puanı kaçtı kızlar. En çok puan hangisindeydi puffgariiiip garip yaktın beni garip
![]()
Çok aç kaldım sonrada saldırdım yemeklere. Ama tartılmadım sadece bikaç yüz gr fazla gelebilirim diye düşünüyorumGercektenmi nasil oldu o![]()
Şoku perşembe yap bence. Ya da dayanabiliyosan 3 günlük şok için yarın başla.Cuma 63.2
Pazartesi 63.6 nden byle oldu anlamiyorum şok birseyler mi yapsam acaba(
Sen gül gül son gülen iyi gülermiş
Nasil yapiliyo canim bu diyetdiyeti hatirlayinca yapasim geldi kim benimle 3 gun patates diyetini yapicak yarin basliycam ???
ne kadar cok kilo vermişssin öyleeee
Cuma 82.5
Pazartesi 83.0
Bu ne şimdi anlamadım
Hafta sonu çok dikkatliydim hatta bu ara gaza geldim daha az yedim hafta sonu
Günlük 3 kuru kayısı 2 kuru erik ve 8-10 badem içeren soğuk suyla bekletilerek hazırlanmış komposto yiyorum acaba ondan mı oldu bırakıyorum hemen
hafta sonu güzel beslenmişizkızlar günaydın hafta sonu uğrayamadım hiç umarım bişeyler kaçırmamışımdır
c.tesi diyetisyene gittim 1.7 kilo vermişim 3.2 kilosu yağ ayrıca 1.5 kilo kas artışım olmuş
p.tesi kilo bildirimime gelince 69.3 çıktım yani -300 üm
kızlar günaydın hafta sonu uğrayamadım hiç umarım bişeyler kaçırmamışımdır
c.tesi diyetisyene gittim 1.7 kilo vermişim 3.2 kilosu yağ ayrıca 1.5 kilo kas artışım olmuş
p.tesi kilo bildirimime gelince 69.3 çıktım yani -300 üm
hafta sonu güzel beslenmişiz![]()
Ben hafta sonu dikkat ettim sanarken + 500 çıktım sanırım dün 22:00 de yediğim öğün fazlaymış. Yemek sonrası herkes tatlı yerken kendime hakim olmak zor olmuştu eve dönünce hurma ceviz elma hepsini birden yemişim
Gerçekten çok üzüldüm
Çok sevindim senin için tebrik ederim ne güzel öyle yağdan yağdan göndermişsin