- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #269.681
dene de oraya buraya sürtüşme bakDeniycem vcye gidince du bakam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dene de oraya buraya sürtüşme bakDeniycem vcye gidince du bakam![]()
Canım istemedi ceviz yedim tok tuttu olmaz mı o :)ben yapmasını biliyorum ama çok zaman alıyor o tabloyu oluşturmak
akşam yememişsin olmamış afiyet olsun
Çok iyiyim schonercim sen nasılsın?merhaba canım hoş geldin nasılsın
Tokluk hissi varsa gayet güzel bence .Canım istemedi ceviz yedim tok tuttu olmaz mı o :)
iyiyim bende sağol kuzu.Çok iyiyim schonercim sen nasılsın?
Şeker diyeti yapıyorum yaklaşık 1 haftadır. O kadar huzurlu ve hafifim ki anlatamam.![]()
Valla ne yalan söyleyeyim, ilk 2-3 gün acayip üşüdüm halsizleştik ama sonra iyiydi hatta dün hazır nescafe içeyim dedim şirkette.Tokluk hissi varsa gayet güzel bence .
iyiyim bende sağol kuzu.
şeker diyeti yapanları kıskanıyorum ben yapamıyorum çünkü7.ci günde misin . haftaya bende başlıcam tam anlamı ile bu hafta ilaçlarım bitsin midem aç hissetmesin istiyorum
iyi canim s3vindim.Ağrım oldu ama ağrı kesici içtim direkt başıma vurdu şimdi iyiyim
Emzirme ne zararı yok dedi Dr canım
kurabikleri kek e donusturdumOgle yemegi niyetine kek![]()
Aynen ya dumduzler azicik once olsalqr yahmm o zaman moralinizi bozma bizim hayatimizi bu kilolar yonetmeyecek biz yonetecegiz
bugun veya yarin yapayim diorum canm esim gdiyor yarin daha rahat olur benim icin aslinda
yok kuzu ya cok yedim kahvaltida bir de yavas yiyince zamanimi aldi benim
Canm benm her evlilikte olut biz kadinlar karsimizdakilerden bazen cok beklentiye hriyoruz ama erkekler genelde daha duz karakyerler o yuzden bizim de bazi noktalarda anlayis gostermemiz gerekli diye dusunuyorum
xanm zaten yaziyoruz biz ama bak boyle yaparsan ke dine zarar verirsin dun bitti gitti hadi bugun yeni bir gun tamam mi
canim benmm cok gecmis olsunnn... yaoma kiz yaoma spor falan artikim bir birinci olalaimmmmmm
ooo guzel menuuumenüm:
çavdarlı ekmekle minik sandviç
yeşil çay
öğlen:
5 adet lahana dolması(bulgurla yapılmış)
ayran
ara:
küçük boy latte
akşam:
ton balıklı salata
ayran
su az içtim dün
demek borek dem3k sekerpare hemde 2 ser dilimmYok canım ama yarın detoks yapabilirsem iyi olur. Dün misafirim vardı. 2 dilim börekle 2 şekerpare yedim![]()
Duzelir düzelmesinede bende huy eskiyi hortlatio hortlatip lendime eziyet ederimdüzelir kuzum sıkma canını alışma dönemi düşün . ağrım var özellikle kist olan yerde ağrı var kan verdim geldim cuma günü pataloji çıkacak bakalım.
inşallah olabilirim65 şuan ütopya geliyor bana
dur haftaya duruma göre bakarım yaparım ya bunu ya da protein diyeti yaparım
annem ancak buna yetişti evde engelli kardeşimde var kolaydan olsun dedim et suyuna yaptı zaten çorbayı
bende haftaya yaparım 2 gün kendimce hemencecik 68 i görmek istiyorum
sağol canım
sağol canım
afiyet olsun
bugün telafi edersin akşam çorba salata yedin mi dengelenmiş olur .
doğum gunun kutlu olsun canimmmmmmGünaydin kizlarrr, bugün benim dogum günüm:) hicde sevmem birilerine demeyide neyseeee![]()
olmuş canım bence yetişmediğin yerde destek olurum bende yapabiliyordum tek sana yük olmasın yetişemezsen eğerkızlar tablo denemesi yaptımda oluyor gibi sorry![]()
hftaya katılacam bu hfta rahatsızım kendimi toplamam lazım toparlar toplamaz yapcam bendeValla ne yalan söyleyeyim, ilk 2-3 gün acayip üşüdüm halsizleştik ama sonra iyiydi hatta dün hazır nescafe içeyim dedim şirkette.
Midem bulandı. 1 yudumdan sonra döktüm, vücudum şu an şekeri reddediyor.
Hiç kıskanma etkisi çok güzel.
Sen de katıl bize bence![]()
inşallah canım ön rapor cuma günü çıkacak büyük ihtimal ile öğlen sonra ara demişti. kistte küçülmüş .iyi canim s3vindim.
kurabikleri kek e donusturdum
Aynen ya dumduzler azicik once olsalqr yaBen de hataliyim heo daha fazlasini istiyorum galiba
ooo guzel menuuu
demek borek dem3k sekerpare hemde 2 ser dilimmguzel miydi kız
Duzelir düzelmesinede bende huy eskiyi hortlatio hortlatip lendime eziyet ederim
Ah canim ya ins cabucak gecer agrilarin sonucunda guzel cikar
doğum gunun kutlu olsun canimmmmmmnice guzel senelere
![]()
dene de oraya buraya sürtüşme bak![]()
Bizide haberdar etmeyi unutma.hftaya katılacam bu hfta rahatsızım kendimi toplamam lazım toparlar toplamaz yapcam bende
inşallah canım ön rapor cuma günü çıkacak büyük ihtimal ile öğlen sonra ara demişti. kistte küçülmüş .
eskiye takılırsan hiç mutlu olamazsın ki
olmuş canım bence yetişmediğin yerde destek olurum bende yapabiliyordum tek sana yük olmasın yetişemezsen eğer
daha tartiya cikmadim bugun 2. gun yarin cuma tartisi icin tartilcam bakalim nr kadar gitmisSende yapiyodun dimi patates diyetini nekadar verdin canim.
yap canım hafta hafta görelim sonuçlarımızı cok iyi olurben yapmayı deneyim boş vaktim var
tamma o zaman öğle aralarında devamyok kız enıne boyuna olctum bıctım surtusmeden sıgılmıyo
![]()
bugun oglene dogu yedim cnm sabah bitki cayi icmisyim oglene dogru bir dilim ekmekge peynirli tost ve yumurta ve yesillik yedik suan iyiyimkahvaltı yapınca bende daha çok acıkıyorum ama yapmayınca da bişiler ters gidiyor . sabah akşam şeklinde mi ypacaksın bugün sabah ne yen peki
Dogru yaaaapazartesi de var ama
evet ya o harika bisey seker cidden zehirmis insanin vucudu haifiliyor resmenValla ne yalan söyleyeyim, ilk 2-3 gün acayip üşüdüm halsizleştik ama sonra iyiydi hatta dün hazır nescafe içeyim dedim şirkette.
Midem bulandı. 1 yudumdan sonra döktüm, vücudum şu an şekeri reddediyor.
Hiç kıskanma etkisi çok güzel.
Sen de katıl bize bence![]()
canım ramazana kadar yap haftalık ya zaten ondan sonra bi daha yaparızcumadan cumaya olsun tarihlersadece bu sene için yapıyım diyorum nasıl olur