Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben ilk diyete başlağımıda yağ yüzdem 39.5 imiş :sinirli: şimdi %30.8 e düştü
haftaya senin menüyü yapcam cnm kalan yağlarım da parçalansın ben 62 63de bırakmıştım diyetisyni bundan sonrası zor gider demişti zaten bakalım bi kere daha harekete geçireim vücudu buna ihtiyacım var

afiyet olsun cnm guzrl

kurabiye yoktu ondan mi acaba:deli::deli:

bencede bencede:KK8:

yap canimm bekliyom:KK37:

aksamida oyle mukelef fecirirsem cumaya arti cikardim korktum :KK70:

tamamdir:KK73:

guzel canim afiyet olsun. Ben kek e terfi ettim :KK70:

pilavi yemesende olurdu canim guzel menunn afiyet olsun:KK73:

hep aksam yaziyordum yine cogu zaman kayniyordu bir de erken yazayim dedim bu defa kimse gormedi:confused:

:confused::confused:
senin menüleri ben didikliyorum merak etme :D bugün hem şeker hem karbonhidrat diyetin var unutmadın dimi

Gunaydin herkese :)
Kac gundur sehir disindaydim pek dikkat edemedim yediklerime duzen bozuldu :/
Bugun tekrar basliyorum :)

aynı bende de cnm dediğin gibi bünye korumaya geçti kolay verilmşiyor verince de baya korumamız lazım anca toparlanır ben bikaç haftadıor bozmadım o yüzden kaç
cok da iyi yaptin benim de yeni planim u diyet bu doyetten ziyade biraz herseyden ama az az yemek

Herkese günaydınnn! Diyetisyene gittik sabah. 1 hafta kontrolü kilo vermişim. Ama vücudumda ödem varmış öyle söylüyor. 1 kilo yağdan vermişim. Çok mutluyum :deli:
% yağ oranım %32 oldu böylece.
%15 yağ oranlarımı da gördüğüm günler gelir inşallah :spor:
bravo canm harikasin yag oranin da gayet iyi

Dun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..
basiniz sagolsun canimm

Dünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemez :ukala:
Sabah aç karnına: Kuru kayısı 1 bardak sıcak limonlu su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 1 salatalık, süzme peynir.
Ara: 1 hurma, 1 şekersiz kahve.
Öğlen: Limonlu göbek salata beyaz peynirli.
Ara: 1 bardak kuşburnu çayı.
Akşam: 3 ceviz 1 nescafe.
50 dakika kardio 15 dakika egzersiz.
Bnce guzel olmis canm ya illaki yemek olcak diye bisey yok
ben ilk diyete başlağımıda yağ yüzdem 39.5 imiş :sinirli: şimdi %30.8 e düştü
harika canm ya cok iyi bir yag orani bnce

SchonerDuft SchonerDuft canm hani biz saf protein yapiyoruz cok iyi geliyor ya ama ertesi gun karbon ihtiyaci doguyor nedense bnde:KK43: bedenimizin dengesini mi bozuyoruz sence tek tip diyetlerde
Birinci gün saf protein alıyorum
ikinci gün sebze ekliyorum dukan listesine göre gidiyorum ama
ben kendi listemde şöyle yapyorum
sabah saf protein + 1 dilim ekmek
öğlen ayran yoğurt + domates salatalık yada etli sebze yemeği etli yeşil fasulye gibi
akşam dana antrikot ya da biftek az yağlı
açıkçası kafama göre yaptığım liste bana daha iyi geliyor. öğlen sebze yemeni öneririm bu şekilde rahatsız olmuşsun belli

Birinci gün saf protein alıyorum
ikinci gün sebze ekliyorum dukan listesine göre gidiyorum ama
ben kendi listemde şöyle yapyorum
sabah saf protein + 1 dilim ekmek
öğlen ayran yoğurt + domates salatalık yada etli sebze yemeği etli yeşil fasulye gibi
akşam dana antrikot ya da biftek az yağlı
açıkçası kafama göre yaptığım liste bana daha iyi geliyor. öğlen sebze yemeni öneririm bu şekilde rahatsız olmuşsun belli
Evet bak sen farkinda olmadan veya bikerek gun icine cok iyi dagitmissin oranlarini canimcim sebzen ekmegin yogurdun bu sekilde eksiklik de olmamis hemde

Evet bak sen farkinda olmadan veya bikerek gun icine cok iyi dagitmissin oranlarini canimcim sebzen ekmegin yogurdun bu sekilde eksiklik de olmamis hemde
mesela ben yoğurt yedim mi kendimi iyi hissediyorum özellikle kışın yoğurt yemeyi çok severim mutlaka menü de olmalı yanına salatalık yedin mi ya da etli sebze yemeği koydun mu içine 3 yk kaşığı bayılıyorum gözüm de doyuyor öbür türlü çok zor geliyor 2 defa yapmaya çalıştım ama en son hastanelik oldum ilaç kullanmak zorunda kaldım film falan da çekildim. sen de kendini çok güzel tanıyorsun serpiştir bişiler sadece yağ oranı %50yi geçmesin ona dikkat et . bu şekilde yaptığım da 3 4 lt su içiyordum birde meyve yemiyordum bitter de yemiyordum 3.gün yada 4.gün yiyordum meyve

senin menüleri ben didikliyorum merak etme :KK70: bugün hem şeker hem karbonhidrat diyetin var unutmadın dimi
didiklee kuzumm azarla benii :D
unutmadimm unuturmuyum hic sabah kahvalti diye corba ve salata yedim:KK57:
ne kadar dikkate aldigimi anlaman icin yazoyorum:KK59:

yarina mezun olayim da kurtulayim su cezalardan :KK70::KK70:

kızlar menüm:
sabah:
kepek ekmekli sandviç

ara:
yarım armut

öğlen:
güveçte etli sebze

ara:
küçük boy yağsız sütten latte

akşam:
ton balıklı salata

ara:
süt ve bir ısırımlık kurabik (hep munter munter mi yiyecek :KK70:)
guzel canım afıyet olsun.
dünkü menüm

sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
2 yk pilav

ara
şekersiz nescafe

akşam
1 bardak süt
7 tane ciğ badem

3 lt su
ayy aksam cok az doydunmu bunlarla.

kendimi şuan dar bir şortun içinde hayal ediyorum üstünde beyaz tişört göbek hafif aralıklı karın dümdüz içimde siyah bistüyer ayaklarımda converslerim saçlarım kıvır kıvır belime kdar salınıyor bakan bir daha bakıyor kim bu fit hatun diyorlar ah ah fit olmaya son 10 kilo :halay:

yemek göremedim ben olmamış bu düzelsin lütfen önce sağlık gerekli bize

Aslında öğlen bu listeyi diyetisyen vermişti ama akşam da acıkmıyorum ne yapayım :KK43:

ok canım kaptin e de hatırlatalım

bunu kızlar yapıyordu özellikle munter munter ve orkide1453 orkide1453 bende bugün mezro alıp ölçerim size katılırım
Tamam yapalım. Böylece asıl sıkılığı görürüz. Mesela bugün 1 ay önce alıp zoraki girdiğim pantolon tam oldu üstüme.

Back
X