Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar kizimi uyuturken kitap okumak istiyorum ama nasil okuyacagimi bilmiyorum Oda los isik kitap gozukmuyor okuma gozlugu kullananiniz var mi ? bebegimi rahatsiz edecek kadar isigi oluyir mu?

geldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimi

kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sira

simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarik
Hmm boşver sen takma zaten abartılı kilonda yok. Herkes kendiyle meşgul olsun. Kendi yağlarına baksın. :110:

kizlar kizimi uyuturken kitap okumak istiyorum ama nasil okuyacagimi bilmiyorum Oda los isik kitap gozukmuyor okuma gozlugu kullananiniz var mi ? bebegimi rahatsiz edecek kadar isigi oluyir mu?
Kitabı gündüz oku bence. Ya da uyanıkken oku. Uyurken masal öğrenip masal anlatsan daha iyi olur.

başın sağolsun canım. bk bu kadar yol kat ettin sakın uzaklaşma burdan nisana birşey kalmadı . baş ağrısı kötü ya ben ilaç aaldım 1 saat önce geçmedi ağrım
Sağolasın canım yok bırakır mıyım inan elimden geleni yapıyorum kg zor gidiyor bazen motivasyonumu etkiliyor ama bebis için ayakta durmaya çalışıyorum demek vakti zamanı varki kg yavaş gidiyor hayırlısi ..

Kitabı gündüz oku bence. Ya da uyanıkken oku. Uyurken masal öğrenip masal anlatsan daha iyi olur.
gunduz okuyoruz canim yatmadan onc3 de okuyorum da ben kendim icin kitap okumak istiyorum. Kizimdan hic firsatim olmuyor emzirirken tele bakmak yerine kitap okusam diyoeum

kuzum Allah sabirlar versin.
Sağol canım benim bugün menumu beğendim yarın 64 görür Sun gibime geliyor bakalım ne olcak..iff bende iyi değilim midemi usutmusum çok kötüyüm bugün çok tatlı krizine girdim incir yedim geçmedi tarçınlı süt içtim geçmedi iki kare bitter aldım geçmedi sanırım şekerim düştüğü bı turlu kendime gelemedim eğer baklava olsa yicektim malesef siyah cikolatali kakaolu gofret yedim..bal gabak tatlisi yaptım canım hiç cekmedi yemedim.. c

Menü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu

2 kase sebze corbasi
1 buyuk kase salata

ara
bir avuc findik ve 10 ad. kaju

aksam
1 dolu kase sebze corbasi
2 sogan ile yapilmis sogan sote SchonerDuft SchonerDuft sana yazinca cnm cekti :KK70:
2 porsiyon ev yapimi tavuk doner
boll salata
yarim kase yogurt

rezene cayi icerim cezali oldugum icin kek ve kurabiye yok :KK43:
Cezanin persembe olmasi superr olmus :KK45:afiyet olsun

Evet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
Afiyet olsun canim guzel menu

Menü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)
Tarcinli sut kesmemis canim tartiya yansimaz insallah gofret

Yulaf kepeginden krep denedim ama protein diyetinde denedim anım kötü kendisi ile :KK70:

Nasıl kilo aldığımı söylersem kötü örnek olurum denicem bakalım fırsatım olursa

Ok ölçmeye gerek yok sen ölçmüşsün zaten.

Ohh afiyet olsun. Kek yok kurabiye yok

Elim kadar köfte :KK70: :KK70: afiyetolsun

Inşallah düzelir :KK70:

Seni sindirmelerine izin verme . Ben halimden memnunun duruşu sergileyeceksin onlarda yerine oturacak insanları memnun edemezsin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Böyle insanlar yönetmeyi sever burunları hava da olur kibir akar her yerlerinden kendini begendiremezsin onlara o yüzden mutlu olduğun gibi yaşa
Evet cok mutluymus gbi takilacagim zayiflik bir olcut sanki
Kuzum esib ile ikili iliskibizi kv gorumce yuzunden mumkun oldugunca bozma . Tatli dille anlat o gereken mudahaleyi yapsin:KK53:

Ee oyle aman aman bir havali meslekleride yok durumlari iyi dedin ondan mi bu havalari acaba. Tombik gorumcen sana minnettar olacagina hava basiyor kendince bos ver kuzum sen onlari kaale alma.

kesin sen hamburgen pattis yedin yedin oyle tombiljk oldun dimiiiiiii:KK45:

kek ve kurabiye yemedim ya resmen krizom tuttu:oha: seker bende bağımlılik yapmis:KK14:
ayy sorma hayatimda boyle dengesizlik girmedim ya esime dedim eger bir daha problem olirsa geregini yaparim dedim o zaten cok tirti sen takma onlari sen cok basarilisin dedi falan filan ama bu onlara kapak yapmaycagim anlamina gelmiyor

Hmm boşver sen takma zaten abartılı kilonda yok. Herkes kendiyle meşgul olsun. Kendi yağlarına baksın. :110:
dimi amaaaa sagol umeyyecim destegin icin hepinizi ayri ayri seviyorum

Sağolasın canım yok bırakır mıyım inan elimden geleni yapıyorum kg zor gidiyor bazen motivasyonumu etkiliyor ama bebis için ayakta durmaya çalışıyorum demek vakti zamanı varki kg yavaş gidiyor hayırlısi ..
Evet cnm bazen takiliyor cidden benm de takildi biraz bu jafta ama zaten her hafta ayni hizla versem manken olurdum
gunduz okuyoruz canim yatmadan onc3 de okuyorum da ben kendim icin kitap okumak istiyorum. Kizimdan hic firsatim olmuyor emzirirken tele bakmak yerine kitap okusam diyoeum
ayy ne guzel los isikta kitap okumak cok romantik :)

Sağol canım benim bugün menumu beğendim yarın 64 görür Sun gibime geliyor bakalım ne olcak..iff bende iyi değilim midemi usutmusum çok kötüyüm bugün çok tatlı krizine girdim incir yedim geçmedi tarçınlı süt içtim geçmedi iki kare bitter aldım geçmedi sanırım şekerim düştüğü bı turlu kendime gelemedim eğer baklava olsa yicektim malesef siyah cikolatali kakaolu gofret yedim..bal gabak tatlisi yaptım canım hiç cekmedi yemedim.. c
Canmcim.gecmis olsun olur oyle seyler hic uzulme yedin bitti gitti
Afiyet olsun canim guzel menu
Sagol kuzmmmm
Bence esinle konus ve oda senin tarafindan olsun ben esimi boyle seviyorum demesi yeter o cenelerini kapatmak icin
Konustum zaten dun bana hak verdi ama icten ice zayiflamak istedgimi de bliyorummmm
kızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay

ara:
10 badem

öğle:
ızgara bonfile salata

ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem

akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
cok guzel canim afiyet olsunnn

kızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay

ara:
10 badem

öğle:
ızgara bonfile salata

ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem

akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
Günaydın dünün menüsü sanrm ? Çok iyi geldi bana afiyet olsun.metreyi blursam bnde ölcecegim inşallah :)

***14. TAKİM 561. ETAP***

munter (65.2//%)
UMEYYE(65.3///%)
06Derya (80.5///%)
tgb1907 (69.6///% )
GamzeK17 (63.2 ///%)
poncikbirgelincik (61.7///%)
Orkide1453(59.5///%)
aaadddaaa 65.0///%)
segus (72.5///%)
dombilianne (82.5 ///%)

14.Takım Ortalaması: