Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya aslında bu ara iyiydim de kaç gündür protein yapıyorum o etkiledi sanırım bakalım artık insaşllah gider

protein benide kabız yapıyor neyse lahana çorbası yap sen bu hafta ben çorba içtiğim hafta çok rahattım hiç kabızlık problemim yoktu

sen annenlerde kalmaya devammı ediyosun? raporlusun heralde
annelerle kavgalar bitmez yaa biz de bekarken bu kadar çok kavga etmezdik :KK45:
dün 300 gram daha azdım ve dün çok iyi beslendim ama adet şişliğim olmuş sanırım :olamaz: neyse yinede bana göre iyi
dün evde tektim anneme geçtim ağrım da çoktu . işe geliyorum canım rapor yok tanıdık olunca istediğim gibi gelip gidiyorum. oly ne bilyon mu kadın gelecek bana diyor ki sana yardım ederim bende yorulmasını istemiyorum zaten onda kalıyorum birde engelli kardeşim var o yetiyor ona ama beni yanlış anlıyor ben ona destek olamıyorum hiç zaten .
haftaya cuma daha iyi verirsin regliden sonra bişi olmaz önemli olan artı olmaman

:sopa::sopa::sopa:
nasıl kilo aldın ? menüleri de düzgün yazmadın ? çiğ köfte yemedin dün değil mi :sinirli:
yok cnm hiç bozmadım bu hafta ctesi demiştimya brovni diye ondan başka hiç kaçamak yok akşam çorba salata ile durdum kürler yaptım ama neden oldu bilmiyorum sanırım hergün ter atmam lazım sporla

dün evde tektim anneme geçtim ağrım da çoktu . işe geliyorum canım rapor yok tanıdık olunca istediğim gibi gelip gidiyorum. oly ne bilyon mu kadın gelecek bana diyor ki sana yardım ederim bende yorulmasını istemiyorum zaten onda kalıyorum birde engelli kardeşim var o yetiyor ona ama beni yanlış anlıyor ben ona destek olamıyorum hiç zaten .
haftaya cuma daha iyi verirsin regliden sonra bişi olmaz önemli olan artı olmaman

ağrılarının olması normalmiymiş canım kontrolün felan varmı ?
yaa ne güzel bi ilşkiniz var ana kız maşallah :nazar: sen ona kıyamıyosun o da sana kıyamıyor böyle tatlı tatlı kavgalarınız olsun hep inşallah
benim annemde çok bağlıdır bana evliyim hala her işime yetişmeye çalışır Allah razı olsun

ağrılarının olması normalmiymiş canım kontrolün felan varmı ?
yaa ne güzel bi ilşkiniz var ana kız maşallah :nazar: sen ona kıyamıyosun o da sana kıyamıyor böyle tatlı tatlı kavgalarınız olsun hep inşallah
benim annemde çok bağlıdır bana evliyim hala her işime yetişmeye çalışır Allah razı olsun
Ama yardım edince üzülüyorum zaten kendi işleri kendilerine yetiyor. birde ben tek çocuğum sayılırkardeşim hepimizin bebeği gibi birşey ondan üstüme çok düşüyor haklı olarak. ya allah başımızdan eksik etmesin onları herşeye nasıl yetişiyorlar dimi

SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn kızlar ben 2 hafta kilo bildirimi yapamayacağım (memlekete gidiyorum perşembe günü ve annemlerde tartı yok ayrıca tartı bulsamda evdekiyle farklı olur) o nedenle izine mi ayrılsam acaba?
tartını götür :D izne ayrılırsan bide misafirlik gezme bozma ihtimalin yüksek

orkide1453 orkide1453 şöyle diyelim sana artı çıktın tekrar artı çıktığında diskalifiye oluyorsun listeden ve 6 ay byunca herhangi bir cuma yarışmalarında yarışamıyorsun ?

seni bu hafta mı izne ayıracaz o zaman kaptinn kaptinn

sen bu hafta neler yedin ? yani artı 800 nasıl oluyor ? protein yapıyorum demişsin sanki
cnm öğlen tavuk yoğurt salatalık yedim hergün akşamları da zarrlı yasak hiç bişey yemedim ha pazartesi öğlen kısır ama o nun harici bulgur hiç yok meyveyi bile kestim bilemedim cnm bide düün tuvalete çıkmadım başka hiç bişey yok

Ama yardım edince üzülüyorum zaten kendi işleri kendilerine yetiyor. birde ben tek çocuğum sayılırkardeşim hepimizin bebeği gibi birşey ondan üstüme çok düşüyor haklı olarak. ya allah başımızdan eksik etmesin onları herşeye nasıl yetişiyorlar dimi

allahım eksik etmesin onları başımızdan özel değilse kardeşin kaç yasında hastalığı ne ?
annem benim 10 saat uzakta bi gelsen mi dememle ilk otobüse atladığı gibi gelir şimdi zaten 1.5 senedir bizde çocuğuma bakıyor
tartını götür :KK70: izne ayrılırsan bide misafirlik gezme bozma ihtimalin yüksek
canım düşündüm ama kızımla tek gidecem hem eşyalarım fazla bir de onu yük etmek istemedim diyetide bozmayı düşünmüyorum ya o kadar emek verdim

aynen Kuzum izine ayıralım inşallah kilo almazsııınnnnn tugbaFB tugbaFB

yok kuzum almam inşallah o kadar emek verdim şimdiden beslenme planımı yaptım bile diyetisyenimde yardımcı olacak saolsun

cnm öğlen tavuk yoğurt salatalık yedim hergün akşamları da zarrlı yasak hiç bişey yemedim ha pazartesi öğlen kısır ama o nun harici bulgur hiç yok meyveyi bile kestim bilemedim cnm bide düün tuvalete çıkmadım başka hiç bişey yok
sen bu hafta menüleri de düzenli yazmadın yazmış olsaydı bu kadar kilo almana izin vermezdik. bilgin olun bir kere daha artı çıkarsan diskalifiye olacaksın

Back
X