- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.681
S _Safiye_bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdeler
eğer kurallara uyulmuyosa haftaya kalır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S _Safiye_bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdeler
eğer kurallara uyulmuyosa haftaya kalır![]()
doymadım da yiyim baribence yiyebilirsin canım ben ara öğünleri çok saatli yapmam canım ne zaman bişiler yemek isterse o zaman yerim
1 kilodan fazla verip sporda ilk 3 girenlere ödül varHeyoo kızlar naber ?
Ben yarım kilo vermişim bugün bi hafiflik hissediyordum dayanamadım tartıldım
Cuma günün hedefine perşembeden ulaşanlara ödül var mı![]()
doymadım da yiyim bari![]()
Heyoo kızlar naber ?
Ben yarım kilo vermişim bugün bi hafiflik hissediyordum dayanamadım tartıldım
Cuma günün hedefine perşembeden ulaşanlara ödül var mı![]()
Haha hadi ya haftaya inşallah o zaman (iddialı iddialı konuşayım da )1 kilodan fazla verip sporda ilk 3 girenlere ödül var
kç oldun bakalım![]()
Ay alemsinye sen ye yiyeceğin altı üstü meyve korkma
yok canım vermiyolarüstüne gaza getirip hedefi düşürtüp strese sokturuyolar
SchonerDuft dimi
![]()
ay yedim ama doymadım bir türlü işe vereyim kendimi bakalım belki doyarımye sen ye yiyeceğin altı üstü meyve korkma
SchonerDuft dimi
![]()
ooo süper o zaman yarına bir -200 - 300 görmeni bekliyorumHaha hadi ya haftaya inşallah o zaman (iddialı iddialı konuşayım da ),yarım kilo vererek 65,5 olmuşum ama takılmıştım bir süredir söz etmiştim epey sevindim bu yüzden
Tamam kaptan
ne detoksu canım nasıl bişeyyBugün detox yapıyorum kızlar 1 günlükhedefi baya abartmışım yarın ceza almak istemiyorum. Sonra da sizin şu proteine başlayacam 3 günlük. Zaten sonrası ramazan
![]()
Bilemedim ya kaç gündür yeyip duruyorum biliyorsun ama bugün dukanın atak gününü yapıyorum işe yarayabilirÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparımtemizlik üstüne yaparsam tekrar yatağa girmem gerekir
anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum valla
bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter banasen yarına 70i görürsün kuzum niye sıkıntı yaptın kendine
1 gecede 400gr korkuttu valla ama dukan atak evresi ile gecede 1 kg bile verilebilir![]()
senin veremeyeciğin kilo var mı 400 gr mı korkuttu seni
onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizdeyararsa her hafta yaparız
sizde ne çok içli köfte yeniyoreğer yemekten sonra 1 saat yürüdüysen erimiştir o bozmuş sayılmazsın sabit değilsin dimi yarın cuma bugün tartıldın mı ?
Aaaaah ahhhhye sen ye yiyeceğin altı üstü meyve korkma
SchonerDuft dimi
![]()
Maşallah canım sevindim senin adına inşallah sonrası kolay giderHaha hadi ya haftaya inşallah o zaman (iddialı iddialı konuşayım da ),yarım kilo vererek 65,5 olmuşum ama takılmıştım bir süredir söz etmiştim epey sevindim bu yüzden
Şu bu aralar meşhur olan kabak detoxu canm. Normalde 3 gün ama ben 1 gün yapmayı planlıyorum. Yarın duruma göre dewam ettirebilirim.ne detoksu canım nasıl bişeyy
eger güzel sonuc alırsan yarında devam ettir bence hfta sonu da dikkat ettin mi protein diyetyle sahane olurŞu bu aralar meşhur olan kabak detoxu canm. Normalde 3 gün ama ben 1 gün yapmayı planlıyorum. Yarın duruma göre dewam ettirebilirim.
sütlü tatlı ödülümüz oluyor sonra motive edilmiş oluyorsun zayıflamış oluyorsun daha ne ödülü istiyorsunAy alemsinzaten ödül ne olabilir ki yaa ,gerçi ben 65 kiloya düşünce çok istediğim bir şeyleri almayı ödül olarak belirlemiştim kendinden ödüllü üye
![]()
evet ama geçen hafta sabittin 78,50 yarın kaç çıkarsın sence ? güzel kilo verirsen alayım motive durumun nasıl destek istiyorsan tüm takım üyeleri burda kaptan ve yardımcılarda öyle sabah konuşalımBen giremiyor muyum kuzum bu hafta?15 oluyo benim bu hafta![]()
ramazanda bırakmak yok ilk hafta illa artıda olcaz ama 2.ci cuma herkes ekside olmalı . nasıl gidiyor detoksBugün detox yapıyorum kızlar 1 günlükhedefi baya abartmışım yarın ceza almak istemiyorum. Sonra da sizin şu proteine başlayacam 3 günlük. Zaten sonrası ramazan
![]()
yarın can çekiştirme kendine kuzum hemen toparlıyorsun zatem . senin hedef kilon kaçtı ?Bilemedim ya kaç gündür yeyip duruyorum biliyorsun ama bugün dukanın atak gününü yapıyorum işe yarayabilir
Ankara Ankara güzel Ankara
Seni görmek ister her .....
1 gecede 400gr korkuttu valla ama dukan atak evresi ile gecede 1 kg bile verilebilir
Hadi bende vereyim inşallah
Aaaaah ahhhh
Maşallah canım sevindim senin adına inşallah sonrası kolay gider
Niye canım![]()
senin veremeyeciğin kilo var mı 400 gr mı korkuttu seni
onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizdeyararsa her hafta yaparız
sizde ne çok içli köfte yeniyoreğer yemekten sonra 1 saat yürüdüysen erimiştir o bozmuş sayılmazsın sabit değilsin dimi yarın cuma bugün tartıldın mı ?
Ay alemsinzaten ödül ne olabilir ki yaa ,gerçi ben 65 kiloya düşünce çok istediğim bir şeyleri almayı ödül olarak belirlemiştim kendinden ödüllü üye
![]()
ay yedim ama doymadım bir türlü işe vereyim kendimi bakalım belki doyarım
![]()
hedeflere ulaşma aşkı ile fazladan 1 kilo vereceksiniz ama
ooo süper o zaman yarına bir -200 - 300 görmeni bekliyorum![]()