Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta listeye gircek kimse var mı kuzu ? bi bakaym bildirimlerine falan ne alemdeler
eğer kurallara uyulmuyosa haftaya kalır :sopa:
S _Safiye_ bi-zuzu bi-zuzu girebilir listeye ama aktif devam edeceklerine ve cuma bildirimlerini zamanında yapacaklar ve aktif olarak menü yorumu + menü paylaşacaklar kabullerse alırız

ye sen ye yiyeceğin altı üstü meyve korkma :KK70:

yok canım vermiyolar :KK70: üstüne gaza getirip hedefi düşürtüp strese sokturuyolar SchonerDuft SchonerDuft dimi :KK70:
Ay alemsin :KK48: zaten ödül ne olabilir ki yaa ,gerçi ben 65 kiloya düşünce çok istediğim bir şeyleri almayı ödül olarak belirlemiştim kendinden ödüllü üye :halay:

yok canım vermiyolar :KK70: üstüne gaza getirip hedefi düşürtüp strese sokturuyolar SchonerDuft SchonerDuft dimi :KK70:
ay yedim ama doymadım bir türlü işe vereyim kendimi bakalım belki doyarım :D
:D :D hedeflere ulaşma aşkı ile fazladan 1 kilo vereceksiniz ama :D
Haha hadi ya haftaya inşallah o zaman (iddialı iddialı konuşayım da ):rapci:,yarım kilo vererek 65,5 olmuşum ama takılmıştım bir süredir söz etmiştim epey sevindim bu yüzden
ooo süper o zaman yarına bir -200 - 300 görmeni bekliyorum :halay:

ÖYLE yapayım bakalım işimde azalmış olur cumartesiye . yok aheste ahesta kahvaltı yaparım :KK70: temizlik üstüne yaparsam tekrar yatağa girmem gerekir :KK70:

anlatırım akşam wp tan kuzum. 69,40 çıktım sanırım unuttum valla :KK70:

bende öyle yapacam bugün belki işe yarar . beni de götür ankaraya bir köşeye bırakabilirsin havası yeter bana :KK70: sen yarına 70i görürsün kuzum niye sıkıntı yaptın kendine
Bilemedim ya kaç gündür yeyip duruyorum biliyorsun ama bugün dukanın atak gününü yapıyorum işe yarayabilir
Ankara Ankara güzel Ankara
Seni görmek ister her .....:ıslık:
:KK70: :KK70: senin veremeyeciğin kilo var mı 400 gr mı korkuttu seni :KK53:

onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizde :KK70: yararsa her hafta yaparız

sizde ne çok içli köfte yeniyor :KK70: eğer yemekten sonra 1 saat yürüdüysen erimiştir o bozmuş sayılmazsın sabit değilsin dimi yarın cuma bugün tartıldın mı ?
1 gecede 400gr korkuttu valla ama dukan atak evresi ile gecede 1 kg bile verilebilir
Hadi bende vereyim inşallah

Aaaaah ahhhh:işsiz:

Haha hadi ya haftaya inşallah o zaman (iddialı iddialı konuşayım da ):rapci:,yarım kilo vererek 65,5 olmuşum ama takılmıştım bir süredir söz etmiştim epey sevindim bu yüzden
Maşallah canım sevindim senin adına inşallah sonrası kolay gider

Şu bu aralar meşhur olan kabak detoxu canm. Normalde 3 gün ama ben 1 gün yapmayı planlıyorum. Yarın duruma göre dewam ettirebilirim.
eger güzel sonuc alırsan yarında devam ettir bence hfta sonu da dikkat ettin mi protein diyetyle sahane olur :rolleyes:

Ay alemsin :KK48: zaten ödül ne olabilir ki yaa ,gerçi ben 65 kiloya düşünce çok istediğim bir şeyleri almayı ödül olarak belirlemiştim kendinden ödüllü üye :halay:
sütlü tatlı ödülümüz oluyor sonra motive edilmiş oluyorsun zayıflamış oluyorsun daha ne ödülü istiyorsun :D he kendine bir kotta alabilirsin ama 64 de düşünce daha zayıf olmuş olacaksın 64te al bence :cool:

Ben giremiyor muyum kuzum bu hafta?15 oluyo benim bu hafta:KK76:
evet ama geçen hafta sabittin 78,50 yarın kaç çıkarsın sence ? güzel kilo verirsen alayım motive durumun nasıl destek istiyorsan tüm takım üyeleri burda kaptan ve yardımcılarda öyle sabah konuşalım
Bugün detox yapıyorum kızlar 1 günlük:KK43: hedefi baya abartmışım yarın ceza almak istemiyorum. Sonra da sizin şu proteine başlayacam 3 günlük. Zaten sonrası ramazan:KK45:
ramazanda bırakmak yok ilk hafta illa artıda olcaz ama 2.ci cuma herkes ekside olmalı . nasıl gidiyor detoks
Bilemedim ya kaç gündür yeyip duruyorum biliyorsun ama bugün dukanın atak gününü yapıyorum işe yarayabilir
Ankara Ankara güzel Ankara
Seni görmek ister her .....:ıslık:

1 gecede 400gr korkuttu valla ama dukan atak evresi ile gecede 1 kg bile verilebilir
Hadi bende vereyim inşallah

Aaaaah ahhhh:işsiz:

Maşallah canım sevindim senin adına inşallah sonrası kolay gider
yarın can çekiştirme kendine kuzum hemen toparlıyorsun zatem . senin hedef kilon kaçtı ?
dukan atak evresi ne ? bana da de bende yapayım 1 kilodan fazla ekside olmam lazım benim

:KK70: :KK70: senin veremeyeciğin kilo var mı 400 gr mı korkuttu seni :KK53:

onu duydum ama bilmiyorum denemek lazım deneyelim bizde :KK70: yararsa her hafta yaparız

sizde ne çok içli köfte yeniyor :KK70: eğer yemekten sonra 1 saat yürüdüysen erimiştir o bozmuş sayılmazsın sabit değilsin dimi yarın cuma bugün tartıldın mı ?
Niye canım :KK48: anlamadım ama annem hayatında içli köfte yapmıs değildir bizim ailede pek yapılmazda yengemlerde yapılır çocuklarda istemiş bende gelcek olunca yapmiş sağolsun :KK52: evet kuzum öncesinde bisikletle gittim eve geçerkende bi 15 dk yürudüm donerkende yurudüm insallah gitmiştir bugün dikkat ediyorum protein ağirlıkli besleniyorum :KK66: gecen cuma 67.4 tüm pazr 66.6 yı gordüm pazt den itibaren + çikmaya başladim :olamaz: en son carşamba 66.8 dim bugün tartılmadım inşallah yarın 66 lardayımdir :dua:

öle deme güzel ödüller var ama söylemem :KK70:
ay yedim ama doymadım bir türlü işe vereyim kendimi bakalım belki doyarım :KK70:
:KK70: :KK70: hedeflere ulaşma aşkı ile fazladan 1 kilo vereceksiniz ama :KK70:

ooo süper o zaman yarına bir -200 - 300 görmeni bekliyorum :halay:

aynen uğraş bul kendine o zaman yime yime :KK45: diyetisyen böyle gaz vermiyodu valla :KK70:

Back
X