Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar bugün gelemedim elektirik kesildi şarj yoktu :-(
Bugünkü menüM
9:30 kah.
1 yum 2 domtes.1 biberli menemen
bol maydonoz
2 dilim ç ekmegi
4 zeytin
çay

Ara 12:00
1 armut

15:30 Öğlen
bol salata (3 kaşık haş.yeşil mercimek) koydum icine 3 kaşık yogurt

Az karisik cerez :-(

Akşam
Taze fasulye yogurt

Su 2 litre
Spor 45 dk lesli SchonerDuft SchonerDuft
karışık çerez ? çiğ kuruyemişler tüketiyoruz tuz ödem yapar

Akşam olunca sitenin bebeleri bizim bahçedeler bi de yerler kum olduğu için her yer pis oluyor futbol oynadık taytlı futbolcu şortu almış büyük oğlan bana geçen hafta :KK70:üstelik erkekler için kadın reyonundan da değil :KK70::KK70:Ankaradan. kramponum da var. Profesyonel futbol hayatım başlasın artık:nazar:

Merhaba arkadaşlar, ilk kalori Hesabım gelsin sanırım çok az yedim ama çok yetti bu yediklerim bana. Kalorileri bi de bilen birileri incelesin kızlar yanlışlık vardır belki:)
Sabah:
11:00 2 haşlanmış yumurta 149 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 67kalori
Domates, salatalık, biber söğüş 157 kalori
Taze otlu krem peynir 1 yemek kaşığı 38 kalori
Çay az şekerli 2 bardak 26kalori
Toplam 437 kalori
Ara 15:00
1/2 elma 50 kalori
1 havuç 13 kalori
Akşam 17:30
100gr mantarlı hindi sote 170 kalori
100 gr sebzeli bulgur pilavı 130 kalori
1 büyük kase mevsim salatası 155 kalori
Toplam 455 kalori
19:30 kuru incir x 3. 171 kalori
Kahve sütlü az şekerli 40 kalori
Toplam 1165 kalori diyo. Bu yediklerime göre hesapladığım kalori eksik mi sizce??

Nereye kayboldunuz kızlar?:halay::halay::halay: bu saatte akşam yemeği yenmez söyliyim:KK45::KK45::KK45:
Anneme geldim planlar suya.düştü :D
Bu hafta hiç tartılmadım bakalım yarın kaç çıkacak. Normalde sabah öğle akşam tartılırdım ben:olamaz::olamaz:
Bend e evdeysem sürekli tartılıyorum :D
Ben oyundaydım canım bebelerin oyun saati bugün futbol oynadık kaleci olmak istedim hakem yaptılar :duduk::KK70::KK70::KK70:
Ahahah hayaller hayatlar :D
Akşam olunca sitenin bebeleri bizim bahçedeler bi de yerler kum olduğu için her yer pis oluyor futbol oynadık taytlı futbolcu şortu almış büyük oğlan bana geçen hafta :KK70:üstelik erkekler için kadın reyonundan da değil :KK70::KK70:Ankaradan. kramponum da var. Profesyonel futbol hayatım başlasın artık:nazar:
Yaaa çok güzel seni nasıl benimsemiş oğlun sana be güzel hediyeler alıyor maşallah size
Merhaba arkadaşlar, ilk kalori Hesabım gelsin sanırım çok az yedim ama çok yetti bu yediklerim bana. Kalorileri bi de bilen birileri incelesin kızlar yanlışlık vardır belki:)
Sabah:
Toplam 437 kalori
1/2 elma 50 kalori
1 havuç 13 kalori
Toplam 455 kalori
Toplam 1165 kalori diyo. Bu yediklerime göre hesapladığım kalori eksik mi sizce??
Salatalık biber domates söğüş 157 kalori yapmaz bence

ekledim sporunu .
reyhanı nerden alıyorsun bir yapayım soğuk soğuk iyi olur

takım sağolsun beni her düştüğümde kaldırdılar onlar sayesinde verdim yoksa veremezdim . kaçamak yok değil yiceğin zamanı iyi ayarlayacaksın miktarı da yle

Manavlarda yada pazarda oluyor kuzum şimdi yeni çıktı kaçırma tazecikken yapmak lazım . sporu eklemistim karişmış
Birileri sabotaj mı yaptı yoksa ;) teşekkür ederim eklediğin icin.
cok geçmi olsun canım kötü bişey yoktur umarım ?
serbet tarifi içinde teşekkürler bende tam ona bakıyodm farklı seyler cıkmştı karsıma :KK200:
Saol canım. 2 gündur ateşi 39 40 larda serumla soğuk kompresle düşuyor ama 2 3 saate yine yukseliyo. Antibiyotik basladı doktor sebebi belli degil dedi. testler temiz çıkıyor. Hayırlısı şimdi 38.5 larda takılıyor o ateşi ben kiloyu düşüremedik :halay: son 200 gr kaldı cuma hedefine inşallah gece gitmiş olur ;) sabah lessie şimdi de yogurt kürü yiyip yatmayı planliyorum.
SchonerDuft SchonerDuft

bi-zuzu bi-zuzu CANIM GEÇMİŞ OLSUN NE OLDU ŞİMDİ GÖRDÜM
Tesekkur ederim canım ateş ne fenaymış onu ogrendim Allah kimseye hastalik yaşatmasın hele bebeklere hiiç yaşatmasin koca adama içim gitti dayanamadım.:KK43:

Bu hafta hiç tartılmadım bakalım yarın kaç çıkacak. Normalde sabah öğle akşam tartılırdım ben:olamaz::olamaz:
Aynen:deli: çılgınlar gibi tartılırım su icerim, yemek yerim hemen oncesi sonrasi yaparak kac gr yedigimi bulurum çok saçma ama zevk aliyorum bende az psiko değilim:KK76:
Sabah:
Toplam 437 kalori
1/2 elma 50 kalori
1 havuç 13 kalori
Toplam 455 kalori
Canım kaloriler salatalarda sanki fazla gibi ama programla hesaplattırdin sanırım doğrudur. Uyuma saatine gore degisir ama 19.30 yerine incir de olsa erken yemek lazım diye düsünüyorum. Ben 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum.

Bugunun olmayan menüsü gelsin ozaman koşturmaca arasinda ne kahvalti edebildim ne yemek akşam yemeği hariç.
sabah 07.00 da yeni bi tarifle yaptığim labne peynirini bir etimekle yedim hemen şuracığa tarif iliştireyim.
(Fesleğen peynir ceviz karıştırıp wasa yada etimeğe sürerek hem leziz hem hafif bi ara öğün oluyor.)

Öğlen 12.30
2 lokma simit bir yudum meyve suyu

Akşam 18.30
2 yk pirinç pilavı
2 yk musakka
1 bardak ayran
Su içemedim saymadım
Spor olacak inşallah az sonra

Manavlarda yada pazarda oluyor kuzum şimdi yeni çıktı kaçırma tazecikken yapmak lazım . sporu eklemistim karişmış
Birileri sabotaj mı yaptı yoksa :KK66: teşekkür ederim eklediğin icin.

Saol canım. 2 gündur ateşi 39 40 larda serumla soğuk kompresle düşuyor ama 2 3 saate yine yukseliyo. Antibiyotik basladı doktor sebebi belli degil dedi. testler temiz çıkıyor. Hayırlısı şimdi 38.5 larda takılıyor o ateşi ben kiloyu düşüremedik :halay: son 200 gr kaldı cuma hedefine inşallah gece gitmiş olur :KK66: sabah lessie şimdi de yogurt kürü yiyip yatmayı planliyorum.
SchonerDuft SchonerDuft

Tesekkur ederim canım ateş ne fenaymış onu ogrendim Allah kimseye hastalik yaşatmasın hele bebeklere hiiç yaşatmasin koca adama içim gitti dayanamadım.:KK43:

Aynen:deli: çılgınlar gibi tartılırım su icerim, yemek yerim hemen oncesi sonrasi yaparak kac gr yedigimi bulurum çok saçma ama zevk aliyorum bende az psiko değilim:KK76:

Canım kaloriler salatalarda sanki fazla gibi ama programla hesaplattırdin sanırım doğrudur. Uyuma saatine gore degisir ama 19.30 yerine incir de olsa erken yemek lazım diye düsünüyorum. Ben 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum.
Nasıl bilmiyorlar ki ne oldugu kuzum serum da ne acıtır yavrum benim. Şimdi evdemisiniz ateşi ne durumda

Bugunun olmayan menüsü gelsin ozaman koşturmaca arasinda ne kahvalti edebildim ne yemek akşam yemeği hariç.
sabah 07.00 da yeni bi tarifle yaptığim labne peynirini bir etimekle yedim hemen şuracığa tarif iliştireyim.
(Fesleğen peynir ceviz karıştırıp wasa yada etimeğe sürerek hem leziz hem hafif bi ara öğün oluyor.)

Öğlen 12.30
2 lokma simit bir yudum meyve suyu

Akşam 18.30
2 yk pirinç pilavı
2 yk musakka
1 bardak ayran
Su içemedim saymadım
Spor olacak inşallah az sonra
Menü yok ama bu şartlarda çok normal

Listeyede alınırsam memnun olurum wlimdwn geldigince buraya katilmaya çalışiyorum çunkü inanilamz motive oldum nasıl yazarım diyerek reddettigim bisuru sey var
Nasıl bilmiyorlar ki ne oldugu kuzum serum da ne acıtır yavrum benim. Şimdi evdemisiniz ateşi ne durumda
Benim minik bebisin çok yukselmedi atesi dis çıkardığı icin inip cikiyo terliyo surekli aglamaklı onu biraktim artik koca bebisim ;) eşimin aşırı yuksek 39 u gecince hastaneye gidiyoruz 5 oldu 24 saatte gittigimiz ates icin gelen bebeklerde vardi cok uzucu Allah herkese şifa versin. ust solunum yolu enfksiyonu diye dusunuyolar ama onunda baska bi belirtisi yok. Netten de bikac okuyunca bayagi korktum hala durum ayni

Listeyede alınırsam memnun olurum wlimdwn geldigince buraya katilmaya çalışiyorum çunkü inanilamz motive oldum nasıl yazarım diyerek reddettigim bisuru sey var

Benim minik bebisin çok yukselmedi atesi dis çıkardığı icin inip cikiyo terliyo surekli aglamaklı onu biraktim artik koca bebisim :KK66: eşimin aşırı yuksek 39 u gecince hastaneye gidiyoruz 5 oldu 24 saatte gittigimiz ates icin gelen bebeklerde vardi cok uzucu Allah herkese şifa versin. ust solunum yolu enfksiyonu diye dusunuyolar ama onunda baska bi belirtisi yok. Netten de bikac okuyunca bayagi korktum hala durum ayni
Senin bebeğin varmıydı peki acayip karıştı affola kuzum geçmiş olsun canım ya.
Seni alma niyetim var listeye yaparım diyorsun gördün kurallarımızı takımı. Listede ise biraz daha sıkı olman gerekecek arkadaşlara karşıda sorumluluğumuz var . Bildirim saatimiz en geç 14te
Protein mi yapiyon kuzum:halay:benden tam destek hep ise yariyir:halay:
He kuzum acılı ton balığı yedim.öğlen ama wc sıkıntısı var ilaç evde kaldı eve geçersek içerim artık

Back
X