- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.761

S _Safiye_ 75+90+30+30+45

@tgb1907 90+60+135

@tobosoludulcinea 30+40+60
@patient women 30+30+45+45

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karışık çerez ? çiğ kuruyemişler tüketiyoruz tuz ödem yaparSlm kızlar bugün gelemedim elektirik kesildi şarj yoktu :-(
Bugünkü menüM
9:30 kah.
1 yum 2 domtes.1 biberli menemen
bol maydonoz
2 dilim ç ekmegi
4 zeytin
çay
Ara 12:00
1 armut
15:30 Öğlen
bol salata (3 kaşık haş.yeşil mercimek) koydum icine 3 kaşık yogurt
Az karisik cerez :-(
Akşam
Taze fasulye yogurt
Su 2 litre
Spor 45 dk lesliSchonerDuft
Ben oyundaydım canım bebelerin oyun saati bugün futbol oynadık kaleci olmak istedim hakem yaptılarNereye kayboldunuz kızlar?bu saatte akşam yemeği yenmez söyliyim
![]()
Ayyy ne güzel hem oyun hem sporBen oyundaydım canım bebelerin oyun saati bugün futbol oynadık kaleci olmak istedim hakem yaptılar![]()
Anneme geldim planlar suya.düştüNereye kayboldunuz kızlar?bu saatte akşam yemeği yenmez söyliyim
![]()
Bend e evdeysem sürekli tartılıyorumBu hafta hiç tartılmadım bakalım yarın kaç çıkacak. Normalde sabah öğle akşam tartılırdım ben![]()
Ahahah hayaller hayatlarBen oyundaydım canım bebelerin oyun saati bugün futbol oynadık kaleci olmak istedim hakem yaptılar![]()
Yaaa çok güzel seni nasıl benimsemiş oğlun sana be güzel hediyeler alıyor maşallah sizeAkşam olunca sitenin bebeleri bizim bahçedeler bi de yerler kum olduğu için her yer pis oluyor futbol oynadık taytlı futbolcu şortu almış büyük oğlan bana geçen haftaüstelik erkekler için kadın reyonundan da değil
Ankaradan. kramponum da var. Profesyonel futbol hayatım başlasın artık
![]()
Salatalık biber domates söğüş 157 kalori yapmaz benceMerhaba arkadaşlar, ilk kalori Hesabım gelsin sanırım çok az yedim ama çok yetti bu yediklerim bana. Kalorileri bi de bilen birileri incelesin kızlar yanlışlık vardır belki:)
Sabah:
11:00 2 haşlanmış yumurta 149 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 67kalori
Domates, salatalık, biber söğüş 157 kalori
Taze otlu krem peynir 1 yemek kaşığı 38 kalori
Çay az şekerli 2 bardak 26kalori
Toplam 437 kalori
Ara 15:00
1/2 elma 50 kalori
1 havuç 13 kalori
Akşam 17:30
100gr mantarlı hindi sote 170 kalori
100 gr sebzeli bulgur pilavı 130 kalori
1 büyük kase mevsim salatası 155 kalori
Toplam 455 kalori
19:30 kuru incir x 3. 171 kalori
Kahve sütlü az şekerli 40 kalori
Toplam 1165 kalori diyo. Bu yediklerime göre hesapladığım kalori eksik mi sizce??
ekledim sporunu .
reyhanı nerden alıyorsun bir yapayım soğuk soğuk iyi olur
takım sağolsun beni her düştüğümde kaldırdılar onlar sayesinde verdim yoksa veremezdim . kaçamak yok değil yiceğin zamanı iyi ayarlayacaksın miktarı da yle
Saol canım. 2 gündur ateşi 39 40 larda serumla soğuk kompresle düşuyor ama 2 3 saate yine yukseliyo. Antibiyotik basladı doktor sebebi belli degil dedi. testler temiz çıkıyor. Hayırlısı şimdi 38.5 larda takılıyor o ateşi ben kiloyu düşüremedikcok geçmi olsun canım kötü bişey yoktur umarım ?
serbet tarifi içinde teşekkürler bende tam ona bakıyodm farklı seyler cıkmştı karsıma![]()
Tesekkur ederim canım ateş ne fenaymış onu ogrendim Allah kimseye hastalik yaşatmasın hele bebeklere hiiç yaşatmasin koca adama içim gitti dayanamadım.bi-zuzu CANIM GEÇMİŞ OLSUN NE OLDU ŞİMDİ GÖRDÜM
AynenBu hafta hiç tartılmadım bakalım yarın kaç çıkacak. Normalde sabah öğle akşam tartılırdım ben![]()
Canım kaloriler salatalarda sanki fazla gibi ama programla hesaplattırdin sanırım doğrudur. Uyuma saatine gore degisir ama 19.30 yerine incir de olsa erken yemek lazım diye düsünüyorum. Ben 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar, ilk kalori Hesabım gelsin sanırım çok az yedim ama çok yetti bu yediklerim bana. Kalorileri bi de bilen birileri incelesin kızlar yanlışlık vardır belki:)
Sabah:
11:00 2 haşlanmış yumurta 149 kalori
1 dilim çavdar ekmeği 67kalori
Domates, salatalık, biber söğüş 157 kalori
Taze otlu krem peynir 1 yemek kaşığı 38 kalori
Çay az şekerli 2 bardak 26kalori
Toplam 437 kalori
Ara 15:00
1/2 elma 50 kalori
1 havuç 13 kalori
Akşam 17:30
100gr mantarlı hindi sote 170 kalori
100 gr sebzeli bulgur pilavı 130 kalori
1 büyük kase mevsim salatası 155 kalori
Toplam 455 kalori
19:30 kuru incir x 3. 171 kalori
Kahve sütlü az şekerli 40 kalori
Toplam 1165 kalori diyo. Bu yediklerime göre hesapladığım kalori eksik mi sizce??
Nasıl bilmiyorlar ki ne oldugu kuzum serum da ne acıtır yavrum benim. Şimdi evdemisiniz ateşi ne durumdaManavlarda yada pazarda oluyor kuzum şimdi yeni çıktı kaçırma tazecikken yapmak lazım . sporu eklemistim karişmış
Birileri sabotaj mı yaptı yoksateşekkür ederim eklediğin icin.
Saol canım. 2 gündur ateşi 39 40 larda serumla soğuk kompresle düşuyor ama 2 3 saate yine yukseliyo. Antibiyotik basladı doktor sebebi belli degil dedi. testler temiz çıkıyor. Hayırlısı şimdi 38.5 larda takılıyor o ateşi ben kiloyu düşüremedikson 200 gr kaldı cuma hedefine inşallah gece gitmiş olur
sabah lessie şimdi de yogurt kürü yiyip yatmayı planliyorum.
SchonerDuft
Tesekkur ederim canım ateş ne fenaymış onu ogrendim Allah kimseye hastalik yaşatmasın hele bebeklere hiiç yaşatmasin koca adama içim gitti dayanamadım.
Aynençılgınlar gibi tartılırım su icerim, yemek yerim hemen oncesi sonrasi yaparak kac gr yedigimi bulurum çok saçma ama zevk aliyorum bende az psiko değilim
Canım kaloriler salatalarda sanki fazla gibi ama programla hesaplattırdin sanırım doğrudur. Uyuma saatine gore degisir ama 19.30 yerine incir de olsa erken yemek lazım diye düsünüyorum. Ben 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum.
Menü yok ama bu şartlarda çok normalBugunun olmayan menüsü gelsin ozaman koşturmaca arasinda ne kahvalti edebildim ne yemek akşam yemeği hariç.
sabah 07.00 da yeni bi tarifle yaptığim labne peynirini bir etimekle yedim hemen şuracığa tarif iliştireyim.
(Fesleğen peynir ceviz karıştırıp wasa yada etimeğe sürerek hem leziz hem hafif bi ara öğün oluyor.)
Öğlen 12.30
2 lokma simit bir yudum meyve suyu
Akşam 18.30
2 yk pirinç pilavı
2 yk musakka
1 bardak ayran
Su içemedim saymadım
Spor olacak inşallah az sonra
Benim minik bebisin çok yukselmedi atesi dis çıkardığı icin inip cikiyo terliyo surekli aglamaklı onu biraktim artik koca bebisimNasıl bilmiyorlar ki ne oldugu kuzum serum da ne acıtır yavrum benim. Şimdi evdemisiniz ateşi ne durumda
Protein mi yapiyon kuzumher zaman derim protein alırken güvenin kendinize kastan verdirir kiloyu bu bir çok sağlamda kilo verirsinizha veremezsemde ilaçların etkisi ile az verecem çünkü veriyorum proteinde bilenler bilir
![]()
SekerPancarii @kaptinn
poncikbirgelincik siz ne dersiniz
![]()
Senin bebeğin varmıydı peki acayip karıştı affola kuzum geçmiş olsun canım ya.Listeyede alınırsam memnun olurum wlimdwn geldigince buraya katilmaya çalışiyorum çunkü inanilamz motive oldum nasıl yazarım diyerek reddettigim bisuru sey var
Benim minik bebisin çok yukselmedi atesi dis çıkardığı icin inip cikiyo terliyo surekli aglamaklı onu biraktim artik koca bebisimeşimin aşırı yuksek 39 u gecince hastaneye gidiyoruz 5 oldu 24 saatte gittigimiz ates icin gelen bebeklerde vardi cok uzucu Allah herkese şifa versin. ust solunum yolu enfksiyonu diye dusunuyolar ama onunda baska bi belirtisi yok. Netten de bikac okuyunca bayagi korktum hala durum ayni
He kuzum acılı ton balığı yedim.öğlen ama wc sıkıntısı var ilaç evde kaldı eve geçersek içerim artıkProtein mi yapiyon kuzumbenden tam destek hep ise yariyir
![]()
Yeniden yazayım iki gündür sizleyim dün 1.30saat yürüme ekliptik07/05/2018
S _Safiye_ 75+90+30+30+45
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15+120+10
segus 60+60+90
@tgb1907 90+60+135
drdotty 115+70+30+40+15
Ghostpasha 60+60+75
bi-zuzu 40+80+30
@tobosoludulcinea 30+40+60
@patient women 30+30+45+45