- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #276.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burada çok iyi oluyor motivasyon hiç düşmüyor ben hiç spor yapamıyordum yürüyemiyordum bile zor geliyordutugbaFB nin iş dönüşleri yürüyüşünden buna emek verişinden çok etkilendim ve başladım arkadaşların diyet yöntemlerinden kendime uygun olanı seçtim 22 şubatta başladığımda 87 küsürdüm şimdi 71,1 oldu
Burada olmak gerçekten güzel
Canım hedefi ikimizde 100 gr ile tutturamamışız
Süper tebrik ederim şampiyon
Bir de kendinden ödüllü üye vardı o da mı sendin yoksa
Eee canım dombilianne'den Yen'i profil fotoğrafıma terfi ettim sayenizde
Yaaa benim hâlâ göbekte de yanlarda da var boyun mu çok uzun
Ya da yağdan yağdan göndermişsin kiloları maşallah canım
Süper
Üzülme canım bu hafta çoğumuz yedik yedik yedik![]()
canım senin hedef kilo neydi ana listeye alıyorum seni krıştı kafam söylersen çıkamdan iyi olurkızlar şimdiden anneler günümüz kutlu olsun ben hafta sonu bakamıyorum kızla ilgilen annem var eş evde yemek temizlik dışarı çık gez market derken valla bilg bakamıyorum
ben tutmıycam canım oruç diyete devam diyetisyenleramazan haftaya kuzum ya artıda olmazmıyız ılk hafta![]()
64 canımcanım senin hedef kilo neydi ana listeye alıyorum seni krıştı kafam söylersen çıkamdan iyi olur
68,60 kuzum ama wc sıkıntım devam ediyorum kurtulamıyorumpazartesi 62.7 yi gormustum
sen kacsin cnmm nasilsin nasil gidyr
kuzum senin hedefini geçen hafta revize etmedik mi ?evet kuzum eline sağlık aynen abartmışız hepimiz bu arada benim hedefim 65 di ya hedefime bugün itibariyle 65.2 olarak ulaştım sayılır hazır kilo vermem yavaşlamışken mezun mu olsam? yoksa 62 ye mi çekip yavaşta versem devam mı etsem takımıda etkilemek istemem aslında kafam karıştı ya
canım cuma günleri kilo bildirimimiz 1.sayfa da nasıl hesaplandığı yazıyorsonra aday listesine ekliyorsunneyi bildireceğim ben şuan 63 kiloyum hedef kilom 62 diyeyim kaplumbağa hızında ilerliyorum![]()
stres kilo yapar uykusuzluk k,lo yapar ödem yapar yemesende vücut şiş olur kuzum ayrılma bence yavas yavasda olsa 2 kilo daha vermek istiyormuşlun bizede iyi geliyorsun gitme derim valla hepiniz motive ediyorsunuz ben cok sevdim 14. takımıcanım dün yaptığım stres yüzünden akşam bişey yemememe rağmen düne göre +400 çıktım yoksa kuzum mezun olma gibi bişey aklımda yoktu
listesin kuzum daha çok aktif olmanı bekliyoruz senden64 canım
benim yürüşümden etkilenip yürüyüş konusunda beni katladın kuzum bu arada bu hafta yiyerekte çok kilo verileceğini gösterdin bize![]()
68,60 kuzum ama wc sıkıntım devam ediyorum kurtulamıyorum
kuzum senin hedefini geçen hafta revize etmedik mi ?
canım cuma günleri kilo bildirimimiz 1.sayfa da nasıl hesaplandığı yazıyorsonra aday listesine ekliyorsun
aktif derken kuzum hafta sonalrı giremiyorum girsem mutlaka uğrarım canım gün içinde yoğunlugum toğlantı ypksa hep burdaım vallalistesin kuzum daha çok aktif olmanı bekliyoruz senden
hfta içinden bahsediyorum kuzum biliyorum hafta sonu yoksunaktif derken kuzum hafta sonalrı giremiyorum girsem mutlaka uğrarım canım gün içinde yoğunlugum toğlantı ypksa hep burdaım valla