- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.061
Yaaa meyve bari olsaydı yaaşeker olan hiç bişi yok meyve de yok canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa meyve bari olsaydı yaaşeker olan hiç bişi yok meyve de yok canım
Aaaa meyve serbestmişpirinç patates beyaz un paket ürünler yasak bitter çikolata ve türevleri yasak . organik bal ve pekmez de 1 yk kadar tüketebilirsin sadece meyve serbest
varmış meyve kaptan yazdı valla 2 günden birşey olmaz canım suyuna kök tarcın at iç şeker isteğini götürür hem ceza vallaYaaa meyve bari olsaydı yaatatlı isteğimizi nasıl gidericez peki. Benim krizim gelir şimdi
![]()
Normal diyete dewamnapıcaz peki biz 3 müz:)))
vallla lesliyi bilmiyorum ben ms hastasıyım ben yürüyüş plates yoga serbest kuzum aşırı yoracak spor yok banaNormal diyete dewamben arada 1 gün yine detox yaparım heralde
sonuncuya ceza olarak da 3 gün 45 dk leslie yapsın
![]()
bencede normal değil . biz sağlıklı verelimkızlar casusluk yaptım 4.takımı okudum elma tarcın suyu içmiş ama sadece 4 gün içilecekmiş birde panda veren kişi hastalanmış ondada yişymem,iş yoksa 5 kilo normla degği yaa organlarında bir çalışma şekli var
meyve sadece sana yokşeker olan hiç bişi yok meyve de yok canım
düz 65 yazıyorum ama 64,90 bekliyorum sendenYine yarım kilo olsun hatta 600 gr düz hesap 65 olurum inşallah
2 gün şeker diyeti için istediğimiz günden başlayabiliyor muyuz hocam![]()
1 meyve serbest amaAaaa meyve serbestmiş![]()
4.takımda biri 5 kilo vermiş![]()
organlarını mı aldırmış napmış![]()
bencede normal değil . biz sağlıklı verelim
meyve sadece sana yok
düz 65 yazıyorum ama 64,90 bekliyorum senden
1 meyve serbest ama![]()
Aaa bilmiyom ki ben tabivallla lesliyi bilmiyorum ben ms hastasıyım ben yürüyüş plates yoga serbest kuzum aşırı yoracak spor yok bana
yok kuzum siz lesli yaparsınız bende yürüyüş yaparım sorun değil amaç bir birimizi desteklemek:)Aaa bilmiyom ki ben tabigeçmiş olsun bebeeem . Cezayı sen koy o zmn minnoşum
![]()
hadi bakalım 2 kilo vereceksin vermişsin tekrar yapabilirsindönüşüm muhteşem olacak
acı yok racky listeye uyulucak ceza tmamlanacak ama aterime denk gelecek bende merak içindeyim 6 günüm var en önelisi cumartesi pazar benim içinhadi bakalım 2 kilo vereceksin vermişsin tekrar yapabilirsin![]()
benim içinde hafta içi önemli aannelere giiyoruz hep orda bozulyoacı yok racky listeye uyulucak ceza tmamlanacak ama aterime denk gelecek bende merak içindeyim 6 günüm var en önelisi cumartesi pazar benim için
bende vallameraktan çatlarım şimdi ben. Ne yaptı acaba
ben 2 haftada hedefime ulaşırım şu yöntemi öğreniyim de
![]()
varmış amaAy alemsin ,bence de başka açıklaması olamaz yani
valla organ aldırsa bile 5 kilo ya utandım valalh
aynen 1 hafta da bende sıkıcam kendimi bu ne ya mıy mıy veriyorum
çok şükür canım kafanda rahat etti en azından
bizde yapalım takımca
2 saat spor zor ya insan mahfolur
valla bana çok şahibeli geldi ilaç filan kullanmış olabilir
listenin demirbaşı olarak kaldıkbende valla
varmış ama