Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Helal olsun sana

Yürü be Silent Scream Silent Scream kim tutar seni

:KK70:

Ben aynı duyguyu bisküvili pastada yaşıyorum 1 borcam pastayı tek başıma yerim

Afiyet olsun Canım hiç güzel bi menü değil kusura bakma 1200 kalori değil 100 kalori bile olsa hatalı olmuş bence
Çaylar şekerli ekmek tereyağ kaşar patates un helvası :KK62:
1200 değil 1600-1700 kalori al ama protein sebze belki bir porsiyon baklagil olabilir 1 meyve olabilir ama bu menü 1000 kalori bile olsa senin hedefinde yanlış olur
Diye düşünüyorum

Schonerduft çok güzel önerilerde bulunmuş kesin işe yarar ama aksilik olursa (protein diyetlerinde oluyor böyle) duphalak şurup içebilirsin gebelik ve emzirme döneminde kullanılabiliyor

:KK70::KK70::-) Aklıma Recep İvedik eczane kalfası fitil uygulama tarifi geldi :KK70:

Canım ton balıklı salataya dereotu ve soğan çok yakışır bence bunlar olmadan olmaz biraz marul maydonoz reyhan bol limon pul biber
Afiyet olsun
Diyette olmasam kalkar hazırlar yerdim şimdi :KK22:
Tutamaz dimi :KK76: :KK76:

Benim spor komedi gibi bi spor azmi tutturamadim tam ısıniyorum 2 saat yapcamdiyorum bisey cikiyo birakmak zorunda kaliyorum.

ben de bu hafta pek yapamadım ...
çok üzgünüm
ve ne yağ kaybettim ne de kilo sanırım..
haftasonu yaylada idik biraz dengesiz beslendim ama bugün tam uymam gerek diyetime..
ve de en az 1saay yürümemşart..

Tmm cnm mutlaka yapi cam kefiri dünde içtim yarin kayisi alıp yapayım teşekkür ederim çok sagol
Yap canım kesinlikle yap işe yarıyor yaramazsa zıpla biraz sabahları o da işe yarıyor bazen
Benide gaza getirir misin? Ballandıra ballandıra anlat yaptıklarını ki bende yapayım her gün ramazanda memlekete gittigimde herkes ne kadar zayıflamısın desin istiyorum
Bu arada dün ve bugün dısardaydık biraz diyet dısına çıktım ama yarın için detoks içeceklerden aldım tüm gün onları içecem ve cumaya kadarda tartılmayacam tartıyı arkadaşıma verdim
Ballandirmak benim işim :D
Bak bugün ü söyleyim dün sabahta yaptım gerçi 10 dk esneme 45 dk yürüyüş .
Kalktım wcden sonra leslie gibi evi dolandim sonra 30 sn plank yaptım belki daha az duvarda şınav çektim arada yerimde yürüdüm leslie gibi kol hareketi yaptım jumping jack yaptım suma squat yaptım bugün zamanım sz diye 12 dk kadar yaptım birde çok tutulmusum acilmam lazim seninle program hazirlayabiliriz sabahları erken kalkacam sabah akşam spor olacak 2 3 hafta boyunca sonra yürüyüş yapacam sadece
Helal olsun sana

Yürü be Silent Scream Silent Scream kim tutar seni

:KK70:

Ben aynı duyguyu bisküvili pastada yaşıyorum 1 borcam pastayı tek başıma yerim

Afiyet olsun Canım hiç güzel bi menü değil kusura bakma 1200 kalori değil 100 kalori bile olsa hatalı olmuş bence
Çaylar şekerli ekmek tereyağ kaşar patates un helvası :KK62:
1200 değil 1600-1700 kalori al ama protein sebze belki bir porsiyon baklagil olabilir 1 meyve olabilir ama bu menü 1000 kalori bile olsa senin hedefinde yanlış olur
Diye düşünüyorum

Schonerduft çok güzel önerilerde bulunmuş kesin işe yarar ama aksilik olursa (protein diyetlerinde oluyor böyle) duphalak şurup içebilirsin gebelik ve emzirme döneminde kullanılabiliyor

:KK70::KK70::-) Aklıma Recep İvedik eczane kalfası fitil uygulama tarifi geldi :KK70:

Canım ton balıklı salataya dereotu ve soğan çok yakışır bence bunlar olmadan olmaz biraz marul maydonoz reyhan bol limon pul biber
Afiyet olsun
Diyette olmasam kalkar hazırlar yerdim şimdi :KK22:
Izlemedim hiç ivedik serisini ama komiktir sanırım :D
Arkadaşlar cuma cumartesi ve bugün için ortak biçimde menü paylaşacağım şehir dışındaydım ve diyetten izinli olmak istedim

Kahvaltı 10:30 civarı ve aynı şeylerle

1 haşlanmış yumurta

1 dilim peynir

Domates ve salata sebzeleri ile yapıldı

öğle öğünlerini ablalarımla ve arkadaşlarımla geçirdim gittiğim yerlerde gün menüleri hazırlanmıştı cumartesi günü kısır domates turşusu ve ıspanak böreği diye bilinen fırın mücver gibi bişey yedim tatlı olarak küp doğranmış kuru meyveler üzerine yaklaşık 1 top şade dondurma ile yedim. Pazar günü ise annemin yaptığı katmere karşı koyamadım arasına peynir ve rokayla yedim. Pasta tabağı büyüklüğündeydi 1 tanesiyle fazlasıyla doymama rağmen 1/2 katmer daha yedim. Anneciğimin ellerine sağlık.

Akşam yemeklerimde 2 gün üstüste aynı mekanda bol yeşil salata ızgara kırmızı et çeşitleriydi. Mezeler gizli kalori tuzakları olduğu için hiç yemedim. Kalori saymadım zaten öğle öğünlerim cıss ürünlerden oluştuğu için ve kendime diyet molası verdiğim için çokta dert etmedim. Akşam yemeklerinde tatlıdan uzak durdum alkol zaten almadım ekmek yemedim kendimce öğlen yediklerimi dengeledim.(katmer nasıl dengelenirse)

Bunca yeme içmeden sonra kalori saymalı protein diyetine başlıyorum. bu hafta ve önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmeliyim sonraki hafta tüm kardeşlerimle annemlerin yazlığında buluşacağız yani yeme içme bol ve anne elinden olacak uzun yazdım kusura bakmayın 2-3 gündür birikmişti

Sevgiler
Afiyet olsun canım bence gayet güzel kurtarmışsın kısır ı kaçamak olarak saymıyorum. Tek kaçamak katmer eee annecigin yapmış yemezsen olmaz afiyet olsun kuzum
Günaydın hanimlarr ❤❤Bugün bi sınavdan gecicem ..
Oğlumun okulunda kermes var ne yapicam benn:-( cok korkuyorum bozarim diye diyetimi bakalım .....
Sen protein diyetindeydin dimi. Kısır yiyebilirsin en masumu o 1 minik kase diğer hamur işlerinden de uzak dur ayran iç salata varsa salata ye patatesten de uzak dur derim allah yardımcın olsun canım
Aman Allahim tarti bana oyun mu oynuyor yaaa :KK57: :KK57: :KK57::KK22::KK22:
: D sen bunu 2 hafta sonra tekrar yap bence
Cuma 89 bugün 87,8 :oha:
Tebrik ederim seni
kızlar bugün tuvalete çıkmadan tartıldım 78,5 çıktım...
cumadan bugüne 0,2 gr almışım gibi görünüyor :KK43:
Women a söylediğimi okuyabildin mi wc ye otur ıkın hergün aynı saatte ayaklarını yüksek tut alaturkaya oturmuş pozisyonu olmalı

Yap canım kesinlikle yap işe yarıyor yaramazsa zıpla biraz sabahları o da işe yarıyor bazen

Ballandirmak benim işim :KK70:
Kalktım wcden sonra leslie gibi evi dolandim sonra 30 sn plank yaptım belki daha az duvarda şınav çektim arada yerimde yürüdüm leslie gibi kol hareketi yaptım jumping jack yaptım suma squat yaptım bugün zamanım sz diye 12 dk kadar yaptım birde çok tutulmusum acilmam lazim seninle program hazirlayabiliriz sabahları erken kalkacam sabah akşam spor olacak 2 3 hafta boyunca sonra yürüyüş yapacam sadece

Izlemedim hiç ivedik serisini ama komiktir sanırım :KK70:

Afiyet olsun canım bence gayet güzel kurtarmışsın kısır ı kaçamak olarak saymıyorum. Tek kaçamak katmer eee annecigin yapmış yemezsen olmaz afiyet olsun kuzum

Sen protein diyetindeydin dimi. Kısır yiyebilirsin en masumu o 1 minik kase diğer hamur işlerinden de uzak dur ayran iç salata varsa salata ye patatesten de uzak dur derim allah yardımcın olsun canım

Tebrik ederim seni

Women a söylediğimi okuyabildin mi wc ye otur ıkın hergün aynı saatte ayaklarını yüksek tut alaturkaya oturmuş pozisyonu olmalı

Inşaallah saldırmadan tutucam kendimi (inşallah) :dua:teşekkür ederim böyle devam yola:KK14:

Cuma 89 bugün 87,8 :oha:

sen bugün ve yarında yap canım daha fazla etkisini görürsün tebrikler :KK70:
çok güzel yaptıkların, birlikte yapalım kuzum sabah ve akşam yapılması gereken sporların listesini yapalım, jumping jack'e bende başladım hem kol hem bacak güzel çalıştırıyor

Günaydın kızlar
Sabah 10 dk sporumu yaptım kahvaltımı yaptım kendimi çok güzel esnettim sanırım ağrılarım hafiflmeye başladı 2 günde
aa evet bak bi taşla iki kuş vuracaksın bu sporla gider inşallah bi an önce ağrıların

çok güzel yaptıkların, birlikte yapalım kuzum sabah ve akşam yapılması gereken sporların listesini yapalım, jumping jack'e bende başladım hem kol hem bacak güzel çalıştırıyor

aa evet bak bi taşla iki kuş vuracaksın bu sporla gider inşallah bi an önce ağrıların
Sonucu görünce yapmayı düşünüyorum canim bakalım. .

Izlemedim hiç ivedik serisini ama komiktir sanırım :KK70:

Tebrik ederim seni

tamamdır deneyeceğim yarın :)
bugün geç uyandığım için böyle olsu maalesef..:)

Inşaallah saldırmadan tutucam kendimi (inşallah) :dua:teşekkür ederim böyle devam yola:KK14:
çok güzel gidiyorsun bence hiç bozma tartıyı düşün 86 yı da görürsün sen bu hafta 86 yı düşün
Geçmiş olsun canim dikkat et ani hareketler yapmamaya calis..
sağol kuzum .
günaydııınnn hanımlaarrrr:halay::halay:
günaydınnnn dıınnnn dınnnnn

ok yapalım eşimde başladı benle diyete sporda yapacam diyor. geceye de geçiyor ramazanda geldi çok rahat yapabileceğim sporumu . senin aklında neler var aklımızdakileri birleştirelim video önerin var mı ? kısa videolar esneme gerilme spor sonrası için önemli aslında biz hep atlıyoruz bunu

Back
X