Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana fikir verin sabah 23 gr kadar topik peynir yedim yanına 1 domates arada 4 yeni dünya ve bolca su öğlen iş yoğunluğu vardı çiğ köfte yedim arada 2 hurma 1 domates 1 muz yedim 1 tarsusi türk kahvesi içtim akşam ne yesem normalde pirinçli soğuk çorba var evde onu yemek istemiyorum. Birde 200 ml.ayva. hoşafı içtim ne yesem ki

Bebeğini düşünmen gerekli kuzum
Evet zaten sütüm az ek gıda almasına rağmen mamayla da destekliyoruz bir yandan diyorum zaten benden çok beslenmiyor azalsa farkeder mi ,bir yandan yine de emmesini istiyorum

Nasıl yaktırdin
Bugün bir estetik kliniğine gittim hamileliğimde karnım çatlamıştı biraz :KK43: lazer tedavisine başladım biraz düzelme sağlar umuduyla ,ama epey yandı yani çok zorlamak istemedim bu yüzden

Evet zaten sütüm az ek gıda almasına rağmen mamayla da destekliyoruz bir yandan diyorum zaten benden çok beslenmiyor azalsa farkeder mi ,bir yandan yine de emmesini istiyorum

Bugün bir estetik kliniğine gittim hamileliğimde karnım çatlamıştı biraz :KK43: lazer tedavisine başladım biraz düzelme sağlar umuduyla ,ama epey yandı yani çok zorlamak istemedim bu yüzden
Anne sütünün yerini tutar mı ek gıda kuzum. Kaç aylık ben drdotty drdotty bilgilerine ve deneyimine güveniyorum ince bir nokta oruç ama karar vermende destek olabilir diye tahmin ediyorum
Ise yarıyor mu peki çatlaklarda. Yanık izi de kalmaz demi kuzu

Anne sütünün yerini tutar mı ek gıda kuzum. Kaç aylık ben drdotty drdotty bilgilerine ve deneyimine güveniyorum ince bir nokta oruç ama karar vermende destek olabilir diye tahmin ediyorum
Ise yarıyor mu peki çatlaklarda. Yanık izi de kalmaz demi kuzu
Bebeğim 13 aylık çok küçük sayılmaz bu yüzden düşündüm tutsam mı diye ,geçen sene hiç tutmadım zaten , bu noktada bizlere kolaylık sağlanmış ,çok ısrarcı değilim bu konuda deneme yaparım ilk gün belki sadece :KK48:
Ben de ilk kez yaptırdım bu tedaviyi,doktor hanım olumlu konuştu iyileşmesi konusunda (yüzde yüz geçer demiyor tabi )yanık izi kalmazmış ,Güneş yanığı gibi sanki zaten

Çatlamadan önce önlem alsaydın keşke forestgump forestgump
kaptinn kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
Valla neler kullanmadım ki ben yağ karışımları , kutu kutu kremler çok pahalı ürünler balmlar vs takıntılıydım bu konuda korkuyordum çatlamaktan çünkü vee başıma geldi 39. Haftaya kadar da tek bir çizik bile yoktu hatta ,ama sonrasında :işsiz: annemde ananemde bile yok genetikte diyemiyorum yani , doktora da söz ettim belki bu kadar dikkat ermeseydiniz daha çok olurdu dedi kaderde varmış napalım ama sana gıpta ettim maşallah sana :super:
Ama kaptinn kaptinn dottycim çok doğru söylüyor dikkat et önlemini al ,hatta bugün bana uygulamayı yapan doktor dedi ki sonraki gebeliğinizde bu kullandığınız kremlere ek olarak madecassol da kullanın .sana faydası olur belki

Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorum :KK48: bakıcam :KK66:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea sende sabah sporu yapabilir misin ? drdotty drdotty sana da uyar mı kuzum
Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum :olamaz:

Sabah 2 sütle pişmiş yumurta
kk peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay

Ara 14:00
2 ceviz
moringa cayi

Akşam
kermes:-(
3 sikma şeklinde çiğköfte bol marullu
bir çatal kek
bir çatal tatlı :-(

2,5 li te su
35 dk yürüyüş okula yürüyerek gittim lesli yapamadım bi bosluktayim eve gidince yapmaya calisicam ins@SchonerDuft

Back
X