Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın bebekler
günaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsın
o değil ona bende baktm da yeni üye nick değiştirdi galiba :KK70:
@elaalemi de 2 a ile yazılıyo ondan bulamamıssındr kuzu :KK70::KK70:
olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyor emelinbusesi emelinbusesi @Blacksee55 gibi çok merak ediyorum
Kizlar nasilsiniz :KK200:
iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçti

valla sırf ip atlama olmasın diye sabah akşam yürüyorum :KK70: çok düşüncelisin tatlım ama almayım :KK70:

yürümek orucu bozmuyor ki :KK70::KK70: yürüyüşe aynen devam :KK55:

aslında salatalık dışında yememek lazım ama ben dün çorba ve çubuk kreker yedim çünkü kötü oldum

esneme hareketlerini yap kuzum zıplamayı felan akşama alırsın

canım kremlerin etkisi var ama birazda yapısal gibi ben hiç krem sürmedim ama sıfır çatlak , arkadaşım ne paralar döktü kremlere karnı harita gibi
yürümek sanki daha sıkıcı geliyor bana :D

Kızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
Canim cok gecmis olsun Allahim sifa versin tez zamanda iyilesor insallah annecigin Alkahim yokluklarini gostermesin insallah ( AMINN)

yürümek sanki daha sıkıcı geliyor bana :KK70:

niye öle diyosun ben bu fit vucudumu yürüyüşe borçluyum :KK70::KK70:sıkıcı mıkıcı
Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun

çok geçmiş olsun canım benimde babam şimdi hastaneye gidecek 1 ay önce anjiyo olmuştu bi damarından bu haftada diğerini açacaklar Allah yardımcıları olsun

Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
Şahane bi menü hazırlamışsin dottycigim ellerine saglikk:KK70: :KK70::KK70::KK8::KK8:

GÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB tugbaFB poncikbirgelincik poncikbirgelincik Sahihuban Sahihuban @bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
poncikbirgelincik poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır Sahihuban Sahihuban senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap tugbaFB tugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER

en cok poncikbirgelincik poncikbirgelincik için söyledigine katılıyorum kuzum :KK70::KK70::KK70:
kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim :( hiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur :(

aa sen doktor muydun kuzuum daha öncesinde calıştıgını biliyodm da meslegini bilmiyodum
:KK70::KK70::KK70: Yok bebeğim moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum. Boston'da medikal cihaz mühendisliği başladım 2 yıl devam ettim 3. Yılımda eşimle Türkiye'ye döndüm. Sağlık sektöründe büyük bir markanın ürün koordinatörlüğünü yaptım. Kardiyoloji Kalp Damar Cerrahi ve Göğüs cerrahiyle çalıştım. Daha sonrada kordon kanı bankacılığı için cihazlar getirip kurdum Türkiye'de 2 merkeze. 2006 da bıraktım çalışma hayatını ama üroloji bölümü lazer teknolojileri işim şirket olarak devam ediyor. Birde babam eczacı hep işin içindeydim. Kısmen bilgi sahibi olduğum konular yani

günaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsın

olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyor emelinbusesi emelinbusesi @Blacksee55 gibi çok merak ediyorum

iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçti
evet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mı

kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim :KK43: hiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur :KK43:
pide yemiceksin :deli: ilk gün ye ilk iftar diye bişey olmaz ama sonrası gelmesin sakın bende ok seviyorum pideyi. ama arastıralım yada diyetisyene giden bi arkadas vardı o sorsun pide ne kadar yenebilir diye

Back
X