- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.581
Kizlar nasilsiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum günaydııınnn nerelerdesin sennnGünaydın bebekler
günaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsınGünaydın bebekler
olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyoro değil ona bende baktm da yeni üye nick değiştirdi galiba
@elaalemi de 2 a ile yazılıyo ondan bulamamıssındr kuzu![]()
iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçtiKizlar nasilsiniz![]()
yürümek sanki daha sıkıcı geliyor banavalla sırf ip atlama olmasın diye sabah akşam yürüyorumçok düşüncelisin tatlım ama almayım
yürümek orucu bozmuyor kiyürüyüşe aynen devam
aslında salatalık dışında yememek lazım ama ben dün çorba ve çubuk kreker yedim çünkü kötü oldum
esneme hareketlerini yap kuzum zıplamayı felan akşama alırsın
canım kremlerin etkisi var ama birazda yapısal gibi ben hiç krem sürmedim ama sıfır çatlak , arkadaşım ne paralar döktü kremlere karnı harita gibi
Canim cok gecmis olsun Allahim sifa versin tez zamanda iyilesor insallah annecigin Alkahim yokluklarini gostermesin insallah ( AMINN)Kızlar annem üç hafta önce anjio oldu tıkanıklık açıldı stente bile gerek kalmadı dediler 5 gündür rahatsız kadın göğsü yanıyor defalarca gittiler doktora.. bugün belli oldu anjio olması gerekiyormuş.. daha önce açılmamış bi başka doktor böyle söylüyor...
Annem de kötü ağrısı var : yarım yeniden doktora gidecekler ama annem yazık dayanamıyor ağrıya ; uyuyamıyor..
Korkuyorum ben de.. ne yapacaz şaşırdım...
Sizlerle paylaşmak istedim :. Korkul stresli ve heyecanlıyım fazlaca...
Oğlum uyuyor : şükür ki::: kafa dağıtmaya çalışıyorum sporla egzersizle ..sizlerle
ALLAHIM SIFA VERSIN CANIM MUBAREK GUNLERIN HURMETINE DUALARIMIZ ANNEN ICIN...Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun
geçmiş olsun kuzum dualarım annenleKızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Allah razı olaun
yürümek sanki daha sıkıcı geliyor bana![]()
Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Allah razı olaun
Şahane bi menü hazırlamışsin dottycigim ellerine saglikkÜnlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
GÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB
poncikbirgelincik
Sahihuban @bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır
Sahihuban senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap
tugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
kızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedim
aa sen doktor muydun kuzuum daha öncesinde calıştıgını biliyodm da meslegini bilmiyodum
evet ya bende üzülüyorm öyle habersizce gidenlere emeklerine mi yanarsın buranın o kişilerin gözünde degeri olmadıgına mıgünaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsın
olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyoremelinbusesi @Blacksee55 gibi çok merak ediyorum
iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçti
canııım nasıl oldu annen neyi var simdi tam olarak.Kızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Allah razı olaun
pide yemiceksinkızlar ramazanda nasıl kilo vericem geçen sene o kadar dikkat ettim veremedimhiç şekerli tatlı bişey yememeyi düşünüyorum ama pide çok seviyorum 1-2 kere yesem nolur
![]()