- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.661
inşilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur
SchonerDuft
cok saol canım erken farketmemiz çok iyi oldu bizim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur
SchonerDuft
poncikbirgelincik kaptan olarak bizi biraz gazlasa diyorum güzel sonuçlar alacaz ama şimdilik sadece sevimli elleriyle ilgileniyor
![]()
Ailenizde kalıtımsal hastalıklar vs varsa hiç düşünme yaptır yoksa sadece bir yaşam garantisi gibi düşünmemek gerek zaten kuzucum
spor oruc tutarken leslie yada yürüyüş olur sanırım diğerleri agır glebilr iftardan sonra
ya işte bi kac kötü önek duyunca bi tedirgin oldum bende bilmiyorm su anlık
unutuklduk![]()
Persembe gunu dönüyorum inşallah canım valiz topluyor um donmek epey zor olacak ailemden ayrılmak ama napalim bu dunyada boyle oldu Allahım Cennetinde ayırmasın inşallahgünaydın kaçak nerelerdesin sen . nasılsın
olabilir birkaç kişi değiştirmiş. şey çok kötü burda yaıyorsun ediyorsun dertleşiyorsun yeri geliyor sonra biri gidiyor sırra kadem basıyor @emelinbusesi @Blacksee55 gibi çok merak ediyorum
iyidir kuzum sen nasılsın döndün mü ? nasıl geçti
Kac kilo oldun kız masallah sanaAilenizde kalıtımsal hastalıklar vs varsa hiç düşünme yaptır yoksa sadece bir yaşam garantisi gibi düşünmemek gerek zaten kuzucum
hiç yok öyle şeyler şükür kuzum zamanında bi dedem kanserden öldü o da senelerce tugla fabrikasında calışmış ordan emekli olmş mekanı cennet olsunAilenizde kalıtımsal hastalıklar vs varsa hiç düşünme yaptır yoksa sadece bir yaşam garantisi gibi düşünmemek gerek zaten kuzucum
Sen gelene kadar 70 in altında olurumKac kilo oldun kız masallah sana
ne zaman dönüyosun peki geriiiiAşk olsun unutmadim ya
Sadece burda internet biraz sikinti fazla gelemiyorum hepinizi çok ozledim
Persembe gunu dönüyorum inşallah canım valiz topluyor um donmek epey zor olacak ailemden ayrılmak ama napalim bu dunyada boyle oldu Allahım Cennetinde ayırmasın inşallah
ok canim dün yazmistim ya sonrasinda listeye girmistim daha sonra yine kaybettim kendimi:)listeye girmek isteyenleri ekliyorum kuzum ramazan geldi diye sormadan eklemiyorum 40 dk eklerim şimdi
ben genelde ramazanda 5 kilo Kadar veriyorum ama ben sabahlari sahurda sadece su iciyorum ve aksamda canim ne isterse yerim Tatlida yerim aslinda ama Burda biz biraz daha uzun tutuyoruz orucu acildiginda 9.40 falan oluo o saatede zaten istesende cok bisey yiyemiosun galiba ondan kilo verebiliyorumkızlar ramazanda kılo verenler varmı nasıl beslanıp kacar kılo verdınız deneyımlı olanlar anlatsın![]()
canim cok gecmis olsun Allah acil sifa versinKızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun
Boy kac peki ? Helal vallaSen gelene kadar 70 in altında olurum![]()
2gun kaldi canımne zaman dönüyosun peki geriiii
günlük kaç dilim ekmek yiceksin 5 de mesela 3 dilimi sahurda yersin çorba iç 15 20 k sonra ana yemekye zaten tıkanacaksın . leslieden sıkılmazsan 1 saat çok iyi olurSahurda bugday ekmegı yıyım sadece ıftardada ekmek yok corba salata azda yemek ve ıftar sonrası 1 saat leslı yapayım dıyorum.
evet ayna görüntüsü düşünCanım senin organların mı ters ben daha önce yanlış anlamışım o zaman akciğerin sağ ve sol lobları farklı diye düşünmüştüm. Bu arada ben cihaz ve ürünler ile çalıştığım için sağlık çalışanları gibi bilgim olamaz. Sadece uzun süre hastanelerin içinde hekimlerle çalışınca biraz biraz fikir sahibi oluyor insan. O kadar yani
Hiçbirimiz diyetisyen değiliz ama birbirimize diyete dair öğretecek çok şeyimiz var onun gibi düşünün yani
kızlar ramazanda kılo verenler varmı nasıl beslanıp kacar kılo verdınız deneyımlı olanlar anlatsın![]()
aminn kuzum burda da eşin var burnunda tütüyorsunuzdurAşk olsun unutmadim ya
Sadece burda internet biraz sikinti fazla gelemiyorum hepinizi çok ozledim
Persembe gunu dönüyorum inşallah canım valiz topluyor um donmek epey zor olacak ailemden ayrılmak ama napalim bu dunyada boyle oldu Allahım Cennetinde ayırmasın inşallah
dünkü eski listeydi her pazartesi yeni liste hazırlıyoruzok canim dün yazmistim ya sonrasinda listeye girmistim daha sonra yine kaybettim kendimi:)
ozaman bugündende 25 dakika var
karbonhidrat ağırlıklı gidecek ya da kalori sayacakilahi sen neyse sana uygun bi diyet bulur
SchonerDuft
ayşeCanım benim Allah şifa versin. Dualarımız annen için.
Yandık eskiden 100gr veriyordun şimdi bi de alıcan mı kuzum
Ayşe
Kordon kanlarını -190 derecede saklanması gerekir ve ısı değişimine maruz kalmadan. Cihazın kurulu olduğu alanda her türlü önlem alınır.herbir kordon kanı da ayrı kasetlerde saklandığı için ısı değişimi söz konusu olmaz. Ama ucuz iş gücü olsun diye sorumluluk alamayacak personel çalıştırılırsa cihazın azot yüklemesi gecikirse bakım ve kontrolleri yapılmazsa güvenli saklanamaz. 25 yıllık saklanabilir çalışmalar var ama bizim sağlık bakanlığı 15 yıl kabul etmiş. Bu süreden sonra bozulabilir de bunun garantisi yok çünkü yapılmış çalışma süreleri bunlar.
Canım ben 3-4 yıl yaptım bunu öyle geldim takıma durum malum
Tanıdık canım tanıdık arkadaşlarımızı
gazlamaya çalışıyorum işte yemeyin ki benim gibi tombalak elleriniz olmasın diyorumponcikbirgelincik kaptan olarak bizi biraz gazlasa diyorum güzel sonuçlar alacaz ama şimdilik sadece sevimli elleriyle ilgileniyor
![]()
ben geçen sene hiç verememiştim kilo ama bu sene vermeyi hedefliyorumgünlük kaç dilim ekmek yiceksin 5 de mesela 3 dilimi sahurda yersin çorba iç 15 20 k sonra ana yemekye zaten tıkanacaksın . leslieden sıkılmazsan 1 saat çok iyi olur
evet ayna görüntüsü düşün
kaptinn
poncikbirgelincik tecrübeli
aminn kuzum burda da eşin var burnunda tütüyorsunuzdur
dünkü eski listeydi her pazartesi yeni liste hazırlıyoruz
Ayşecik
ayşe
gazlamaya çalışıyorum işte yemeyin ki benim gibi tombalak elleriniz olmasın diyorumdaha ne diyim
ben geçen sene hiç verememiştim kilo ama bu sene vermeyi hedefliyorum
ayşe kim ki
ayşe
gazlamaya çalışıyorum işte yemeyin ki benim gibi tombalak elleriniz olmasın diyorumdaha ne diyim
ben geçen sene hiç verememiştim kilo ama bu sene vermeyi hedefliyorum