Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu mesajı bile ne kadar geç görüyorum :olamaz: Çok yoğun bir dönemdeyim şuan tezimle alakalı koşturuyorum ,vereceğimiz büyük iftar davetleri var , şehir dışına çıkmamız gerekiyor önümüzdeki hafta ,uçak biletlerini al ,alışverişe git , çocukla ilgilen derken ihmal ediyorum burayı evet
Sonuç olarak isterseniz bu haftada aday listesinde devam edeyim olmazsa düzene sokmaya çalışayım sizi de sıkıntıya sokmamış olurum herhalde
tamamdır cnım sen yogunlugunu atla sonra listeye grersn madem ne sen ne biz sorun yasamayalm sonrasında acelesi yok nasılsa :KK50:

günaydın kızlar bende 2 kilo sözü vermiştim olmadı ama 1,7 verdim şuanki kilom 78.1 oldu 300 gramla hedefime ulaşamadım olsun listeye dönenen kadar zayıflayım size sürprizim olsun ama detoks bana gmre değilmiş kabaktan yaptım hani allahın nımetine kötü denmezdi midem agzıma geldi 1,5 gün anca yapabildim bana göre değil en güzeli diyetisyenimin listesi valla uyunca süper oluyor tabi ben hepsine uyaıyourm sanırım atalet dönemindeyim onu kırmam gerkiyor

aferin canm ya harikasin

sanmam biz ms liler zaten ömür billah diyette olmamız lazım gaps diyeti olsa dediğin doğru etkiler noramla yemek yiyince sıkıntı yok zaten birde 2 ay oluyor neredeyse diyetissyen ben normaldede cok yiyen biri değilim ama abur cubur severim
onda kestim zaten benim sıkıntım bir ara dikakt etmedim hazır yoğurt şirkettre öğlen dışarda et yemek falan bana kuzu eti dışında et yokya oda sürekli değil viraminlerimi almamıstım param yoktu derken hopp yokladı arkadaşım (ms) kankamla iyi geçiniyorum ya ben baya uzun acıklıyorum rahatsız olmuyorsun dimi:))

Tatlim ben dün okudum hastaligini Allah kolayligini versin insallah... istedigin kadarda uzun anlatabilirsin icinde tutacagina negüzel dertlesiyoruz Burda iste

***14. TAKİM 570. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (69,00///%)
drdotty(71,10///%)
SchonerDuft (68,60///% )
tgb1907 (65,20///%)

bi-zuzu (64,20///%)
Ghostpasha (77,30///%)
patient women (89.00/87.90/1.10/1.24%)
başl t:6mayıs başl.k:90,00 hedef:75
tobosoludulcinea (66,60///%) başl.t:3mayısbaşl.k:67,40 11mayıs:66.6 hedef:60
kayacans (78,30 ///%) başl t:7 mayıs başl k:79,00 hedef 67

gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması :%
G gamzelim080 kızlar ikinizde tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz

benim gecen sene iftar saatine tam bes Dakka kala geldi:KK43: cok aci bisey gercekten
:D:D ayy kızlar vallaaaa gercktn zor bnmde basıma gelmişti :D
ama bence kabul oluyodur o oruclar sonucta cogu bitmiş oluyo 5 dk kala da insan oruc bozmaz bn normal acmştm orucumu eznla beraber

hayırlı sabahalr kardeşlerim :)

17 mayıs menüm
sahur 2yumurta 1peynir 4zeytin 1süt 2dilim ekmek domates k.biber saltalık

iftar
1kepçe domates çorbası 5 kaşık bulgur pilavı 12 kaşık tavuk yemeği salata iki küçük kerebiç tatlısı ...

kızlar sanki kilo veremiyor gibi hissediyorum spor yapmayınca yağdan pek veremiyor gibiyimm..
sabah wc ye gitmeden tartıldım 78 çıktım... e tokum b,ide sahur yapınca..

akşam üzeri mi tartılmak gerekiyor ?
Menün bence güzel olmuş;). Ekmek inşallah beyaz ekmek değildir :-) ve tatlıyı da bi dene yeseydin diyecem de eminim hakim olamamışsındır kendine.
Akşam üzeri tartıl da verdiğin kilolar belli olsun;)

hihi evet öyle görünüyo
Tekirdag canim senin?
Konya benim de;)

geçmiş olsun canım o demir deposunu bende düzeltemiyorum sürekli düşüyor . kaç kilosun hiç vermedin mi

aynen tam başlasaydı da rahat edeydim

ramazandan sonra da aç gezeceksin buna bayramda dahil ona göre

afiyet olsun canım

hepimiz kilo vermekte zorlanıyoruz hele ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yine de zorlanıyorum ki kims e kolay olduğunu söylemedi dimi . kendini nasıl mutlu hissedeceksen kuzum önemli değil. hayırlı ramazanlar
Tamamdır , anlaştık;)

Back
X