Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kermes beni mahvetti:hamarat: yoksa daha fazlaydı da olsun artık :KK14::KK14:
bu kermesler günler iftarlar zaten :olamaz::olamaz::olamaz:

tşk kaptanım önce dr sonra sizler en sonda tam uyamasamda %60 lık listeye uyum kızımın doğumgününe 64 ulaşmam gerekli nne kızm kombini yapıcam böylşe kalcalı popolu güzel durmuyor hic birşey
senin iradende biiyo hersey canım ve kesinlikle cok güclüsün istediginde verebiliosn ne güzel:halay:

Menün bence güzel olmuş:KK66:. Ekmek inşallah beyaz ekmek değildir :-) ve tatlıyı da bi dene yeseydin diyecem de eminim hakim olamamışsındır kendine.
Akşam üzeri tartıl da verdiğin kilolar belli olsun:KK66:

Konya benim de:KK66:

Tamamdır , anlaştık:KK66:
ayy hemşerim bende konyaliyim❤❤

Kizlar basim catliyor hızlıca menümü girip uyuyayım. Siz bol bol sohbeti koyultun sonradan okuyorum ben keyifli oluyor.
Sahur
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1kk kasar peynir
Domates salatalik
2 dilim hindi füme
2 dilim tam bigday ekmegi

Iftar.
1 porsiyon kayseri mantısı.. dayanamadim tek onu yiyeyim dedim.
Az arnavut cigeri
2 yemek kasigi kadar sutlu bisey tatlısı :) unuttum adini.
Hayirli geceler kızlar pertim cikti bugun bebisin derdine basagrimi yasayamadim :KK43:
afiyet olsun sahurun güzel ama perşembe günü iftar olmamış keşke tatlı ve mantıdan tadımlık yeseydin :KK43:

iyi akşamlar kızlar baya zor bi gün geçirdim bebisin sütü azaldı öyle cekistirdi ağladı süt gelmeyince :-(
sahur 2 has.yumurta
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
1 muz 1 bardak süt
az yogurt

Iftar
1 hurma
1 kase yogurt corbasi
2"kaşık bulgur pilavi
salata
minnacık pide
Su sahurla beraber 2,5 a tamamlarm yatana kadar spor yok bugun basimda catliyo zaten :-(
afiyet olsun güzel olmuş ama sütünü etkiliyorsa bebeğinde küçükse ara ver bence orucuna :KK43:

Menüm
Sahur
1 tane kavrulmuş yumurta,1 dilim chia tohumlu ekmek,2 inçe dilim kaşar, 1 dilim hindi füme, 1 bardak süt
İftar
1 kase yoğurt çorbası,4 dilim kıymalı börek, salata,2 hurma
3 bardak çay

Su anca 1 lt oldu , daha içiyorum ama.
Bugün sahura kalkmıycam çünkü iftarda çok yedim ve yarın cuma olduğu için tartı vaktine kadar biraz eksi görmem lazım. Aslında biraz verdim ama hedefime daha çok var :KK43:. Yarın olsa hayrola...
4 dilim kıymalı börek :ruh: dilimler inşallah hayal ettiğim büyüklükte değildir :ruh: sahura kalkmamakta çok sağlıksız en azından kalkıp süt falan içseydin bari:KK43:

hayallerin gerçek olsun inşaallah :)
inşallah canım
:KK70::KK70: ayy kızlar vallaaaa gercktn zor bnmde basıma gelmişti :KK70:
ama bence kabul oluyodur o oruclar sonucta cogu bitmiş oluyo 5 dk kala da insan oruc bozmaz bn normal acmştm orucumu eznla beraber
benimde şey olmştu orucumu açtıktan sonra görmüştüm ama onun yerine bile tuttum olmuyo diye biliyorum kuzu gerçi görmeyince bozulmuyomuş ama ben yine de bi gün tutmuştum yerine :KK53:

afiyet olsun sahurun güzel ama perşembe günü iftar olmamış keşke tatlı ve mantıdan tadımlık yeseydin :KK43:

afiyet olsun güzel olmuş ama sütünü etkiliyorsa bebeğinde küçükse ara ver bence orucuna :KK43:

4 dilim kıymalı börek :ruh: dilimler inşallah hayal ettiğim büyüklükte değildir :ruh: sahura kalkmamakta çok sağlıksız en azından kalkıp süt falan içseydin bari:KK43:

inşallah canım

benimde şey olmştu orucumu açtıktan sonra görmüştüm ama onun yerine bile tuttum olmuyo diye biliyorum kuzu gerçi görmeyince bozulmuyomuş ama ben yine de bi gün tutmuştum yerine :KK53:
hangi borcumu ödedm ki onları ödeyeymm ayyy bi sene fln oruc tutmam lazım borclar için :D:D

inşallah canım

Evet canim resmen kesildi sütüm 5 ayı yeni bitirdi bebis inşallah seneye tam tutarım

ayy hemşerim bende konyaliyim❤❤
Anam gel sarılak :KK19:, neresindensin?

inşallah canım

Tam da tahmin ettiğin büyüklükteydi bence:), valla aktı gitti resmen.
Sahur böreklerin cezasıydı aslında, kızlarda bugün oruç tutmayınca kendimiz için kalkmadık uyku bölünmesin diye. Sadece su içip uyudum.

geçmiş olsun canım o demir deposunu bende düzeltemiyorum sürekli düşüyor . kaç kilosun hiç vermedin mi

aynen tam başlasaydı da rahat edeydim

ramazandan sonra da aç gezeceksin buna bayramda dahil ona göre

afiyet olsun canım

hepimiz kilo vermekte zorlanıyoruz hele ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yine de zorlanıyorum ki kims e kolay olduğunu söylemedi dimi . kendini nasıl mutlu hissedeceksen kuzum önemli değil. hayırlı ramazanlar
Toplam giden kg 5,5,kg.
Sen naptin tedavi ne oluyonmu nasilsin..

Sahur böreklerin cezasıydı aslında, kızlarda bugün oruç tutmayınca kendimiz için kalkmadık uyku bölünmesin diye. Sadece su içip uyudum.
Meram canim :KK60:ama konya da oturmuyorum sen neresinden

Meram canim :KK60:ama konya da oturmuyorum sen neresinden

Back
X