Canım bizimkinin öyle çok bilindiğini markası yok 60€ ya toys r us dan almıştık. Markasını hatırlamıyorum yarın arabaya binince bakayım. 9 aylıktan beri kullanıyoruz biz 12yaşına kadar kademe kademe parçalanıp kullanılabiliyor.Boyunluk kısmı ve yan desteklerin olması önemli. Arabaya monte edilen kısımların sağlam olması ve kendi kemerinin korunma kılıfı olmalı, çocuğun boynunu filan kesmemesi için. Bi de tam Türkçe olarak tabiri bu mudur bilmiyorum ama :), kontrol sertifikası olmalı, yani Test edilmiş ve belli testleri geçmiş olması önemli. Onun dışında markasıydı , kılıfıydı, rengiydi çok önemli değil bence

. Nacizane fikrim. İlk çocukta Graco diye bi Alman markası kullandık, çok kullanışlıydı. Kılıfı filan çıkarılıp yıkanıp çok pratik takılıyordu, o bakımdan çok seviyordum.
İkinci de Chicco marka bi tane aldık o da güzeldi. Bu son aldığımız dediğim gibi markasını hatırlamıyorum ama o da güzel.
Çok uzun yazmışım yahu affedin

Gercekten yardimci oldu tesekkur ederim kuzum kemerlerde bi aparat vardi goruyordum ama onemli oldugunu hic dusunmemistim.
Sütlü Nuriye bir tane olsaydı keşke ama bence yine de güzel

Hic olmasaydi keske bende ona dayanamiyorum zayıf noktam eve almak istemiyorum ama esim duzenli olarak şobiyetli baklavali sutlunuriyeli bi kutu tatli alır gelir.
Büyüklerden yana rahatım ama gel küçük balböcüğümü gör teyzesi. Memeden kesildiğinden beri resmen memekolik ellemeden duramıyor.Gece sürekli odamıza gelip elini yakamdan içeri sokuyo

. Kreşe başlayınca yorulur da derin uyur inşallah.
Ooo doktordan iltifatları da almışız

, ne güzel moral olmuştur sana...