- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.821
aaa kotu kayinvalide zoraki gelmis caanimm torununu bakmayahasta falan mi yoksa keyfi mi bakmak istemiyor
keyfi ise cok kizdim
sen kizini 2 hafta annenlere mi birakacaksin
bak bu duruma cok uzuldumYillik izin de vermedilet mi
![]()
keyfi canım hasta değil öğlene kadar uyumayı özlemiş(burda ne yemek ne temizlik beklentim kesinlikle olmadı zaten yemek yapmadı hiç kızımın yemeğinide ben akşamdan hazırladım sadece ısıttı sadece istediğimiz kızımın yanında dursun) , ya bakmak zorunda değil zaten, biliyodum tembel bi kaynanam olduğunu ama oda görüyor ne kadar zor durumdayız sormadığım kişi kalmadı bakıcı için (eczanede çalışan kızlardan markette çalışan kızlara kadar) ama yok bulamadık izinlerimin çoğunu doğum zaamanı bitirmiştim olanıda ilerleyen zamanlarda annemler doktor kontrolü için memlekete giderler diye ayırdım mecburum o yüzden kızımı bırakmaya şimdiden gözlerim dolu dolu

kvdem oğlunu çok mahçup etti ne düğünümde ne doğumunda hiç bi zaman yanımızda olmadılar (düğünde bizim aile büyüklerine hazırlanması gereken bohçaları kvdem adına eşimle ikimiz hazırlamıştık o kadar umursamaz) biraz daha sabredebilirdi ama neyse benimde artık bayramlarda memleketlerine gitmemek için kozum oldu zaten geçerli sebeplerim vardı ama hadi neyse alttan alıyım diyodum ama artık bunu almam