Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GEçmiş olsun kuzum dikkat et

tam buğdaylı makarna yedim yoğurtla sen . bizim de öyle ya :KK43:
cok iyi olmus tadini begendinmi peki? ben Oruc tutmuyorum ama yinede yemek yemiyorum Oruc tutyo gibi midem alissin yoksa yine zorlanirim diye tek su iciyorum bir iki gündür aksamda arkadaslarim geldi iftara patatesli köfte yemegi vardi ondan aldim bir iki catal bisey bide bol bol kavun Karpuz:)

sonrasinda ama kurabiye falan yedim birazcik cikolatada vardi

kilom sabit canım ya takıldım kaldım yine :işsiz:

maddi bi ihtiyaç canım ev kredisi borcumuz var o nedenle büyük şehirde olunca tek maaş çok zor,ayrıca iş yerim çok rahat çıkarsam bi daha böyle imkan bulmam çok zor 8 senedir aynı yerdeyim çünkü

ben sabah erken tartılırım yola çıkacaz çünkü iyiki oruç değilim sahurda yediklerimle fazla fazla çıkardım :KK45:
nerelere gidiyon kizzz

soda yoğurt kürü, elma kürü onları deneyecem iftar sonrası kızımda olmayacağı için 2 hafta ya dışarda gezeriz hep evde olursakta full spor+temizlik yaparım hareketle veririm inşallah

bakalım yarın kaç geleceksin ödem gittimi bak sana ödem atıcı kür söyleyim fit günlük varya çok faydasını gören var
kırmızı elmaları küp küp doğra, çubuk tarçın at 1 tane 8 bardak su ekle kaynamaya bırak kaynadıktan sonra bi 10 dk daha kaynat ılıdıktan sonra gün içinde içmeniz gereken su ile birlikte akşama kadar bitir bi dene istersen

:dua::dua:
YARINDAN UMUDUM PEK YOK ÇÜNKÜ TEKRAR REGLİ OLACAK GİBİYİM ELME SARI MI YEŞİL Mİ KIRMIZI MI ? BENDE BENZER BİRŞEY YAPMIŞTIM HEP UNUTTUM NOTTA ALMADIM . DIŞARDA ABUR CUBUR YEMEZSİNİZ DİMİ TEHLİKELİ GELDİ BANA
unonun çavdar ekmeklerinden :KK53:
çavdarı sevmiyorum ya
cok iyi olmus tadini begendinmi peki? ben Oruc tutmuyorum ama yinede yemek yemiyorum Oruc tutyo gibi midem alissin yoksa yine zorlanirim diye tek su iciyorum bir iki gündür aksamda arkadaslarim geldi iftara patatesli köfte yemegi vardi ondan aldim bir iki catal bisey bide bol bol kavun Karpuz:)

sonrasinda ama kurabiye falan yedim birazcik cikolatada vardi
beğendim güel oluyor tam buğdaylı makarna . çikolata yemişsin onun yerine yemek yeseydin ya reglimisin
ben yazmıştım ama alıntılayıp neyse yeniden yazayım
sen belki geçen haftaki listeye mi yazdın acaba kuzu

YARINDAN UMUDUM PEK YOK ÇÜNKÜ TEKRAR REGLİ OLACAK GİBİYİM ELME SARI MI YEŞİL Mİ KIRMIZI MI ? BENDE BENZER BİRŞEY YAPMIŞTIM HEP UNUTTUM NOTTA ALMADIM . DIŞARDA ABUR CUBUR YEMEZSİNİZ DİMİ TEHLİKELİ GELDİ BANA

çavdarı sevmiyorum ya

beğendim güel oluyor tam buğdaylı makarna . çikolata yemişsin onun yerine yemek yeseydin ya reglimisin

benimde çok severek yediğim söylenemez :KK53: normal günde beni wcye çıkarıyodu bekledim ama etkisini göremedim:bicak:

nerelere gidiyon kizzz

memlekete gidiyoruz canım yine

çavdarı sevmiyorum ya

yok canım yesekte çok dolanır eritiriz
elmalar kırmızı olacak
doktora gidecekmisin tekrar kistlerinle alakalı

benimde çok severek yediğim söylenemez :KK53: normal günde beni wcye çıkarıyodu bekledim ama etkisini göremedim:bicak:
SEN DEDİĞİMİ YAPINCA DÜZENE GİRECEK BAK GÖR
inşallah kuzum:dua: 6 yı 10 geçe çıktım geç diyince bende bi 7 - 7 30 bekliyodum:KK53::KK53:
BENDE ÖYLE TAHMİN ETTİM AÇIKÇASI İYİ ERKEN ÇIKTIN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ SAATE GÖRE :D
memlekete gidiyoruz canım yine

yok canım yesekte çok dolanır eritiriz
elmalar kırmızı olacak
doktora gidecekmisin tekrar kistlerinle alakalı
YOK KUZUM GİTMİCEM KORUNMAYI DA BIRAKTIM BAKALIM NASIL OLCAK ERİMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BAKALIM . YAPAYIM BAKALIM NASIL OLCAK

BENDE ÖYLE TAHMİN ETTİM AÇIKÇASI İYİ ERKEN ÇIKTIN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ SAATE GÖRE :KK70:

YOK KUZUM GİTMİCEM KORUNMAYI DA BIRAKTIM BAKALIM NASIL OLCAK ERİMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BAKALIM . YAPAYIM BAKALIM NASIL OLCAK

adetin çok düzensizya ondan sordum hadi bakalım hayırlısı :KK53::KK53:

BENDE ÖYLE TAHMİN ETTİM AÇIKÇASI İYİ ERKEN ÇIKTIN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ SAATE GÖRE :KK70:

avukatlar çıkcak şimdi büro boşalınca burda denicem hahahha :D::DD
bende korkmuştum biraz çok geçe kalırım diye ama biliyodum çok geç bırakmıcaklarını ramazan yaa o yüzden

benim kızı annemlere bırakacam canım kvdem bakamadı daha fazla ,annemlerde gelemiyor sağlık problemleriyle, bakıcı kreş izin hiçbişey olmadı mecbur bırakıp pazar dönecem 2 hafta orda duracak

anladım kuzum bakamadığını anlattığın mesajı görmüştüm annen iyileşti mi bari bakabilecek mi kızına
memlekete niye gidiyorsunuz gezmeye mi bayram tatiline mi

adetin çok düzensizya ondan sordum hadi bakalım hayırlısı :KK53::KK53:
bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum bekleyim haftaya kontrolüm var olmazsa kadın doğuma da giderim . bence kist eridi ondan böyle oldu sanırım ya da kürtajdan kaynaklı rahim hemen toplamamış olabilir kendini

annem değil babam hasta kuzum 2 kez anjio oldu memleketteler şimdi orda oldu o yüzden kızıda onların yanına götürecem

Back
X