Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir haftadır aşırı Boğaz ağrısı ateşim çıktı sürekli boğulurcasına öksürük...kızımla ilgilenmediğim her an uyudum neredeyse ,şimdi daha iyiyim ama teşekkür ederim .sen nasılsın ? Çok gerilere gidemedim henüz ama bir sorun mu var
motivasyonum düşük biraz bu hafta ona canım sıkıldı çokta dikkat ettim kaçamak sıfır tartı felaket . çok geçmiş olsun havalar çok değişken dikkat etmek gerekli

***14. TAKİM 571. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (68,4///%)
drdotty(69,4///%)
SchonerDuft (68,30///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (63,40/62,50/0,90/%1,42)
Ghostpasha (76,80///%)
patient women (87,90/87,60/0,30/%0,34)
tobosoludulcinea (65,70///%)

kayacans (77,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

motivasyonum düşük biraz bu hafta ona canım sıkıldı çokta dikkat ettim kaçamak sıfır tartı felaket . çok geçmiş olsun havalar çok değişken dikkat etmek gerekli
Anladım uzun bir süredir diyettesin sanıyorum ,böyle iniş çıkışlar olur illaki .burası da bir motivasyon grubu hepimiz bu yüzden buradayız sürekli motivasyonumuz yüksek devam edemiyoruz ama sen kendini biraz rahat bıraksan olmaz mı kısa süreli de olsa

yaa bir suru alinti yaptim hepsi gitti:KK34::KK34:

aklimda kaldiginca yazayim
tugbaFB tugbaFB canim kayinvalidene cok sinir oldum ins bizler onlar gibi olmayiz. Sonucta durumujuz ortada insan keyfinden odun vermez mi:KK34::KK34:
Kizin ile bu sureci guzel atlatirsiniz ins. Bir de muhakkak durumu kizina anlat, karsilikli konuşarak onu rahatlat. En hafffif sekilde atlatirsiniz ins.
Bi arada 8 yildir ayni yerde ve ozelde calisiyorsun iki haftacik seni idare edemiyorlar mi? Rapor almayi denedin mi 10 gun alabiliyorsu ozelden

Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft cikilata asigiyimm:KK72:
asla birakamam birakmak istemiyorumm :KK37:hayatta ki en guzel seylerden biri cikolataaaaaaa:KK68:
bende bende bendeeee birakamammmmm resmen ask yasiyorum cikolataylaaaa

Anladım uzun bir süredir diyettesin sanıyorum ,böyle iniş çıkışlar olur illaki .burası da bir motivasyon grubu hepimiz bu yüzden buradayız sürekli motivasyonumuz yüksek devam edemiyoruz ama sen kendini biraz rahat bıraksan olmaz mı kısa süreli de olsa
benim durumlar çok karışık kuzum 1,5 senedir diyetteim herşey yiyorum denge kurabiliyorum ama işte bu hafta çöküş hayırlısı
ben aksam yedim yineeee
ben yemedim çok direndim ve yemedim

Günaydin dostlar :KK54: hayirlı cumalar :KK52:
Kaç yaşındasın canım sen çocuğun var mı
Çocugum yok henüz canım 36 yaşindayım aslinda ben kullandiğım bazı ilacların yan etkisi olabilceni düsünüyorum ama dr boyle soyleyince cok korktum :olamaz:
bu menopoz olayına inanmıyorum artık her dr her hastaya bunu diyor çevremde çok duydum bunu hepsi de boş çıktı . bana güven 3 tüp 1 aşılama tedavisi gördüm 2 gebelik geçirdim ne kadar çok insan ile tanıştım sen düşün herkese de drler bunu yapıştırıyor
Çok guzel söyledin canım bikaç ay önce gittiğim başka bi kadın doğumcuda yumurta toplatmayı önerdi napıcamı sasirdım eşimin dönüs tarihi belli degil daha secimden önce gelmesini beklemiyorum o geldikten sonra duruma göre bizde dusunüyoruz aşılama yaptirmayı hem zaman kaybetmemk için hemde kaliteli yumurta sperm seçimi icin :KK52:
evet canım benimde nişanlım(resmen eşim:rolleyes:) askeri personel doğuda mısınız siz ayrı mısınız yoksa geçici görev mi? Allahım yardımcıları olsun:dua::dua:
Allah yardimciniz olsun canim :KK39: benim esim denizci biz batidayiz ben rahatim ama esimin yine zor bi gorevi var surekli evimizden uzakta :KK43:
Senin eşin nerde canim seni nereye gelin gondericez :KK48:

Günaydin dostlar :KK54: hayirlı cumalar :KK52:

Çocugum yok henüz canım 36 yaşindayım aslinda ben kullandiğım bazı ilacların yan etkisi olabilceni düsünüyorum ama dr boyle soyleyince cok korktum :olamaz:

Çok guzel söyledin canım bikaç ay önce gittiğim başka bi kadın doğumcuda yumurta toplatmayı önerdi napıcamı sasirdım eşimin dönüs tarihi belli degil daha secimden önce gelmesini beklemiyorum o geldikten sonra duruma göre bizde dusunüyoruz aşılama yaptirmayı hem zaman kaybetmemk için hemde kaliteli yumurta sperm seçimi icin :KK52:

Allah yardimciniz olsun canim :KK39: benim esim denizci biz batidayiz ben rahatim ama esimin yine zor bi gorevi var surekli evimizden uzakta :KK43:
Senin eşin nerde canim seni nereye gelin gondericez :KK48:

amin canım inşallah:dua:
ah ne güzel maşallah en azından kafan rahattır hasret zor ama :( benimki Van'da canım ama götürmeyecek beni ayrı kalıcaz 2 sene

Back
X