Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
Kahvaltı. Tereyagda 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek

Ara. Yarım paket kakaolu ikram bisküvi

Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik

Ara yarim muz
Yarim avakado

Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
:kızgın:

Takım olarak kaçıncı olucaz acaba bence sondan birinci :eek: bu haftayı telafi haftasımı yapsak durum vahim gorunuyor. Ben 900 gr vermisim ama son 4 gundur gram oynamadım haftaya sabit kalmamam icin acil cozum bulmam lazim bugun biraz menumde kizartmalarla bisküviyle abarttım..

Anne kız gibi olmak imkansız canım. Sen gelin olarak kendinden taviz verirsen onlarda iyi insanlarsa geçinirsiniz yoksa hep eleştirel yaklaşım oluyor. Her zaman mesafeyi korumak en doğrusu. Bence sende sınırlı görüşüp sınırlı zamanlarda biraraya geldiğinizde hatır kırmadan ilişkini yürütürsün onlarla. O anne kız gibiyiz diyenlerin çoğu arkalarını dönünce konuşurlar birbirlerine. Şanslı 3-5 kişiden biri olmakta hayal. En güzeli uzak olmak. Benimkiler yakın olsa sinir hastası olurdum. Senede 2 defaya katlanamıyorum 17 senedir birlikteyiz hala aynı
Ayyy bi susmalıyım artık şu mübarek ayda giydirdikçe giydirdim yani. Bu ara tugbanın kaynanası yüzünden yine hepsine kızgınım da
NEİİİİİSE
:KK70::KK70: ilahi canim cok hossun sen beni guldürdun allahda seni guldürsun :KK48: ama dedigin gibi sansli bi azinlik o anne kiz gibi olanlar :KK39: bizim kv ve kp in aklinda baska bi gelin adayi varmis esimde onu istemeyip ben kendi sevdigim sectigim kizla evlenicem diyince olanlar oldu iste :KK43: ay ropikcek hep m i dertliyiz ne :olamaz:

gitmedi ya sabah neler yaptım bu hafta normalde yaptıklarımla 68,00 i görmem gerekiyordu en kötüsü o da
Sen moral motivasyonunu toplamaya calis canim elbet goruceksin 68 leri hatta daha asagisini bizede moral olursun Buki_89 Buki_89 a katiluyorum +100 ne ki haftaya fazlasiyla - yi gorursun :KK39:
cınım kıyınvılidimmm:KK53:

:KK70::KK70: anlatılmaz yasanır kuzum :KK70:

aynn öyle insan evladını yormak istermi kendi annelerimiz hiç söylemeden yemegi sofrayı hazır ederdi bunlar ayagına bekliyo herseyi:kahve:
Vallahi seninki baya degisik bi turmus kapatanim :KK48: el kizı lafi o kadar dogru ki kendi kizlarina oyle davranmazlar ama benim şanssızligım bi tanede fransiz eltim var ona tabi gik diyemiyolar gene kwndi insanina yaparlar :KK43:

Kızlar bugun reglimin ilk gunuydu diyeti unuttum ne bulursam yedim utanarak menümü yaziyorum
1 dilim beyaz ekmek

Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik

Ara yarim muz
Yarim avakado

Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Ne zamandir bu menuyu hayal ediyodum yedim ama icim rahat degil .kiloda verirken bu kotu oldu pismanim biskuvi olmayaydi iyiydi
Bisküvi olmayaydı iyiydi
Kızartmalar olmayaydı iyiydi
Gözleme olmayaydı iyiydi
Benim de canım güllaç çekmeyeydi iyiydi.
Afiyet olsun canım çok kaçamak olmuş ama en azından cuma günü. Cuma ya kadar hepimiz dikkatli olalım önümüzdeki hafta yüzdemiz daha iyi olsun bizde daha ince :dua:
:KK70::KK70: ilahi canim cok hossun sen beni guldürdun allahda seni guldürsun :KK48: ama dedigin gibi sansli bi azinlik o anne kiz gibi olanlar :KK39: bizim kv ve kp in aklinda baska bi gelin adayi varmis esimde onu istemeyip ben kendi sevdigim sectigim kizla evlenicem diyince olanlar oldu iste :KK43: ay ropikcek hep m i dertliyiz ne :olamaz:
Canım benim kaynana kardeşinin kızını alacakmış :KK70::KK70: Eşime sütümü helal etmem düğün yapmam dedi ( yanımda gözümün içine baka baka) terbiyesiz kadın. Yani kocamı onun doğurduğuna inanamıyorum. biz o güne kadar zaten 2 yıldır aynı evde yaşıyorduk Türkiye de evlenmek için bekliyorduk ama kaynanamın bu tavrının altında eşim beni ezseydi Onu o gün o evde terkederdim. O akşam e evi ertesi gün o ülkeyi terkettik. Ay Allah biliyo ya hiç sevmiyorum. Ama eşim bana bi laf öğretti
-itin hatrı olmaz sahibinin hatrı olur
Mübarek ayda dedikodu yapmayaydım iyiydi

Motivasyona ihtiyacım var sanırım kontrol elimden kaçmasın diye 60 dk belki daha fazla spor yaptım segus segus bugün leslie 1 mili 3 defa yaptım hiçte sıkılmadım çok şaşırdım kendime ama toplamam lazım kendimi :KK43: ne yapmam gerektiğini biliyorum bir çok kez yaptım ama hiç bilmiyor gibiyim :KK43:
Ben sevıyoruö leslıyı. Canım hepımızın toparlanmaya ıhtıyacı var bende cok motıvasyon kaybı var. Spor yapmak ıstıyorum yuruyus dısında bıseyler cunku spor yapmayınca veremıyorum. Bayrama 65 le gırmek ıstıyorum ama maalesef. Sende sıkma canını hem havalar hem ramazan bu gunler bıraz boyle geccek canım. Senı mutlu edecek seylerı ye bıraz kararında bence cunku yemedıgınde hem kılo veremıyosun hem bısey yemıyosun dahada motıvastçyonun dusuyo. Bı gun ızın ver kendıne.

1 dilim beyaz ekmek

Ogle
yarim gozleme
Domates salatalik

Ara yarim muz
Yarim avakado

Aksam
Patates kizartmasi
Biber domates kizartmasi
2 tane kofte kizartma
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim gullaç
Canım benım bu menu ne boyle o kızartmaları fırında yap daha saglıklı oluyo.

Wc sorunu var bu hafta cozuldu biraz gram eksildi listeyi etkilemek istemedim o yuzden izne ayrildim bayramdan sonra doncem insallah
Cok sükur canım o zaman az olsada birayı birakma bence motivasyonun tamamen yitip gitmesin Hoppa:KK39:
Bisküvi olmayaydı iyiydi
Kızartmalar olmayaydı iyiydi
Gözleme olmayaydı iyiydi
Benim de canım güllaç çekmeyeydi iyiydi.
Afiyet olsun canım çok kaçamak olmuş ama en azından cuma günü. Cuma ya kadar hepimiz dikkatli olalım önümüzdeki hafta yüzdemiz daha iyi olsun bizde daha ince :dua:

Canım benim kaynana kardeşinin kızını alacakmış :KK70::KK70: Eşime sütümü helal etmem düğün yapmam dedi ( yanımda gözümün içine baka baka) terbiyesiz kadın. Yani kocamı onun doğurduğuna inanamıyorum. biz o güne kadar zaten 2 yıldır aynı evde yaşıyorduk Türkiye de evlenmek için bekliyorduk ama kaynanamın bu tavrının altında eşim beni ezseydi Onu o gün o evde terkederdim. O akşam e evi ertesi gün o ülkeyi terkettik. Ay Allah biliyo ya hiç sevmiyorum. Ama eşim bana bi laf öğretti
-itin hatrı olmaz sahibinin hatrı olur
Mübarek ayda dedikodu yapmayaydım iyiydi
:KK70::KK70::KK70: ayyyyyy canim ya valla cok tatlisin cok guluyorum yorumlarina :KK48: eşini tebrik edereim yaninda durdugu seni ezdirmedigi için kaynana da yuhhh olsun :KK4: gerçekten bu adamlar bu analardan mi dogmus :olamaz: sağolsun benim esimde benim yanimdadir canim ama arada kaliyo idare etmeye calisiyo farkindayim annesine bizimki kiyamazda sorun zaten bizde kp de kayinvalide pek biseye karismaz allah var ama kocasina da soz geciremez babam vefat ettiginde bi bassagligı dilemediler o derece ondan sonrada benim icin her ikiside bitti yok hukmundeler zaten

Back
X