- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.081
Hayaller gerçekler deseneNe guzel canim ben esimle yuruyus yapmayi ozledim.. kış bitti ramazan girdi bebiste olunca yuruyusu birak market alişverisine bile kostur kostur gidip geliyoruz. Bugun esimle kızımla mac yaptık evdeyarimsaatten fazla aktif kosustuk komsulari bilemiycem ama biz baya eğlendik.. ter atinca kiloda dusuyo odemler gidiyo vücuttan seninde belki òyle olmustur kuzum. Tartilarda eksik tartabiliyo bende gecenlerde eczanede tartıldım kiyafetlerle 60 geldim kalp ritmim degisti resmen
eczacinın sesiyle kendime geldim 3 4 kilo fala eksik tartiyo
![]()

Yürümeye başladığında spor yapmana gerek kalmıycak . Yağ yakmak için kardio tarzı spor yapmak lazım öncesinde vücut ısınmış olmalı birde aç kalmamak gerekli aç kalınca yağdan gitmiyor kilolarDiyetisyene gitmeyi bende cok istiyorum yag kas metabolik hız bunlari bilince daha kararlı ve bilincli ilerlermisim gibi hissediyorum ama gidebiliyomuyum hayir tabiki.. lazere bile gidemiyorum dogumdan sonra hortladilar yine. Minikkus yurumeye baslasin dertleri azalsin insallah ozamn 1 yilin acisini cikarticam. Iftari bike disarda yapamiyoruz oyle huysuzlaniyo ki nerden ciktik diye pisman oluyoruz
Bugünkü menünü de beğenmedim karbonhidrat dolu .26 mayis
Kahvaltı
yarim haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
1 dilim pide
Ara. 200 gr bitter puding
Oglen 7 tane yaprak sarma
1 kase Patates salatasi
Aksam 1 porsiyon mantı
Yarim dilim gullac bol findiklısindan bi avuc kadar
3 litre su
Spor olarakta 2 saat ev temizligi
30 dk bebisle hareketli oyun oynama
Hayatimda etmedigim kadar cok hareket ediyorum bebisin pesinde.. boğaz enfeksiyonu varmis dun antibiyotik basladi doktorumuz onun verdigi mizmizlik var.. kucakta yerde keyfi yerine gelsin diye ugrasirken yedigim tatlilar gitmistir diye dusunuyorum.
Kuzum öyle değil youtubede spor kanalları oluyor ordan yapıyoruz o videoları paylaşıyoruz. Ben de öyle hep yarım kaldı kendimde güzel verdim ama diyetisyen bağlayıcı oluyor para veriyoruz diye sanırımVideo yok ama çekerim müsait olunca kuzu
Diyetisyenim Meltem gök
Motive edici birisi
Ben de çok diyetisyene gittim ama hep yarım kaldı artık tam olsun istiyorım