- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.181
İnşallah canım sende ramazandan sonra en baştan başla ve motivasyonunu kaybetmeHelal olsun sana helal olsun
Çok tebrik ediyorum seni, azmin elinden bişey kurtulmuyor işte. O azmini biraz da bana yollar mısın acaba???
BÜROYA GÜVERCİN GİRMİŞ OLABİLİR YAN ODALARA GİRMEYE KORKUYORUM![]()

Teşekkür ederim canım çok şükür. Hızlı giden hızlı gelir deniyor ya bende ondan korkuyorumharikasin kuzum ya masallah sana hicbisey kalmamis hem hedefine cok sevindim adina
Dombili anneden fit anneye terfi ettimvayyy seni bu hafta mezun mu ediyoruz kuzum
kesinlikle platesi öneririm ben de çok istiyorum ama yarım kalır diye gidemiyorum malesef 40 beden olur sana 38 beden
okumuştum bende bir ara ama içinde pirinç bulgur ekmek olmalı diyetimin . ama ödem kürlerini araştırırım . şuan 2 kilo birden gitmesine ihtiyacım var açıkçası kalori sayıyorum ama gaz doluyum onu halletmem lazım
tebrik ederim en azimli yarışmacımız sendin . senin için daha zor bir dönem başlıyor aslında evet verdin hiç sekmeden her hafta kilo verdin hedefine ulaştın ama 2 3 hafta daha diyette kalıp kilonu sabitlemen lazım bunu platesle , leslie ile yapbilirsin yemeklerini de kontrol altında tutun mu hayatın boyunca 66 da kalabilirsin sen artık FİT ANNE sin
bugün annemdeyim yarın inşallah yapacam

Benim kilolarım ardarda gelen 2 hamilelikten kalmıştı. Vücudun hazır olması gerekiyor sanırım kilo vermeye. İlk zamanlar çok zorlandım hiç unutmam diyetin 1. Haftasında gece salamlı kaşarlı ketçaplı mayonezli tost yemiştim hemde büyük hamburger ekmeği arasında. Ama sonrasında çok zorlanmadım hele ki zigzag diyete başladıktan sonra çok rahat geçtiGecmiş olsun ramazanda bebislerin hastaligiyla ugrasmakta cok zor Allah kolaylik verisin.
drdotty helal olsun valla 3 ayda 20 kilo super.. darisi kiloyu korumaya..insallah hep 66 kilo olarak yasarsin
benimde yedigim tatlilar iclerime yerlesmis sabah 63.00 dim acilen dusmem lazim su aristoya bakayim biraz
Teşekkür ederim