Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen öyle kuzu o yüzden ne kadar az insan o kadar huzur mantıgıyla hareket edicem kv annem ablam yeterli baska kimseyi istemiyorum etrafımda insallahhh:rapci:

işte takmamak lazım çünkü senin düşündügün kadar kimse seni düşünmüyo .
mesela yarın öbür gün bi bebegin oldugunda oa rkadasn belki bi işi cıkıcak gelemicek dogumuna dogum gününe ama sen canın sagolsun diceksn onun gibi kapris yapmıcaksın :KK51:

bende sezaryandan korkuyorum kuzum :KK70:
normal daha basit geliyo niyeyse 1 günlük sancı agrı sonrasında gecicek herşey ama digeri ameliyat olarak geçtigi için en az 3 4 gün devam edicek korkuyutyo beni

ameliyat olmak istedigim hastaneden bi doktor sectim bende artık bu son olsun dedm cünkü bizim burda da doktorlar kabul etmeyebiliyo gerci bnm devlette de doktorum var sorun olmaz yani özelde doktor bulamasam da:KK53:
zaman nasıl geçiyor baksana 3 ay kalmış doğuma . ablan yeter bence . kv olmasa da olur :D

baya spor yapmissin kuzum sende... vallah bana dün o spor cok iyi geldi Sabah erkenden tartida dün sabaha göre tam bi kilo Eksi ciktim harika bi hiss insallah aksam tartildigimda Cuma kilomdan az cikcam persembede dikat edersem cumaya güzel bi kiloyla cikabilirim karsiniza:)

bugün yapabilirsen sende yap o hareketleri gercekten ise yariyo ben bitirene Kadar 45 dakika gecti hareketler az gibi duruyo ama hicde az degil:)
evet bayağı yptım tartıya yansıdı mı hayır yansımadı . wc sıkıntısı var belki onun etkisidir . dün 100 lamping yaparken 10 sn kadar ara verdim mekikte zorladı ama tahtanın üstünde çektim belki ondan ama şınav ve koşu çok iyi geldi . bugün iftara gidicez arkadaşlar ile eğer gözüm keserse yaparım eve kaçta giderim bilmiyorum . ben de neden böyle oluyor kilo vermem gerekiyorken neden veremiyorum dikkat etmedim mi de çat çat gidiyor kilolar

Gunaydın kızlarr dunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sahur 2 dılım ekmek
1 yumurta
Peynur zeytın nutella azcık
Salatalık domates
Aksam 1 kepce tarhana
Coban salatası
Cacık
1 dılım pıde
Kavun
Yemegım yetısmedı buaksama kaldı:KK70:
iftar iyi olmuş cumaya eksidesindir garantilemiş oldun

Günaydın dostlar :KK54: hepinize güzel bir gun diliyorum :KK52:
benimde yapmam lazım hep giyerim diyip bırakıyoruz eşimle

valla sahilde yürücem spor aletleri var onda çalışırım biraz sonra eve geçince leslie yaparım en az 500 yakmış olurum zaten banyo yaparım oda kalori yaktırıyor gün içinde de fazla adım atmaya çalışıyorum bakalım olay sahildeki aletlerde biticek üstüne jamping jack yaparım şınav plank derken 700 garanti olur demi

ben vazgeçmiyorum cazgeçersem kalacak çünkü yapmazsam :KK70:
:KK70:Ahahahha haklısin kuzum oyle oluyo bi kere vazgectin mi kaliyo:KK48: bende simdi bayram oncesi ne zaman yapsam diye kara kara dusunuyorum :olamaz:
Kacırmamıssın ama guzel menun kontrollu bence. Ramazanda gıdıyo ucu benımde valla arada
Aynen canim ramazanda bende ipin ucunu hep kaciriyorum bu sene sayenizde ekstra dikkat ediyorum ama istedigim gibi degil açıkcasi
bende öyleyiim canim aslinda nedense buara bi temizlik yapasim geldi... yoksa bende bazen isden geliyorum resmen kendimi koltuga atip bidaha kalkmiyorum;D
Doğru diyosun canim zaman zaman bana da oyle bi temizlik istegi gelir firsat bulsamda bi temizlik yapsam diye heyecanlanirim :KK48: ozellikle h ici is donusu dinlenip enerjimi toplayinca soyle 10-11 gibi bi temizlige ev isi yapmaya koyulurum :temizlik:
KIZLAR GEÇEN HAFTA HEPİMİZ KÖTÜYDÜK VE ORTALAMAMIZ % 0,30 UN ALTINDA OLDUĞU İÇİN 1.NOTAYI ALDIK BU HAFTA EKSTRA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR TAKIM OLARAK BİRAZDN CUMA GÜNKÜ KİLOLARIMIZI PAYLAŞACAM
Canim uzerimde ekstra bi yuk hissettim kuzum o rakamlardan sonra :olamaz:

Günaydın dostlar :KK54: hepinize güzel bir gun diliyorum :KK52:

:KK70:Ahahahha haklısin kuzum oyle oluyo bi kere vazgectin mi kaliyo:KK48: bende simdi bayram oncesi ne zaman yapsam diye kara kara dusunuyorum :olamaz:

Aynen canim ramazanda bende ipin ucunu hep kaciriyorum bu sene sayenizde ekstra dikkat ediyorum ama istedigim gibi degil açıkcasi

Doğru diyosun canim zaman zaman bana da oyle bi temizlik istegi gelir firsat bulsamda bi temizlik yapsam diye heyecanlanirim :KK48: ozellikle h ici is donusu dinlenip enerjimi toplayinca soyle 10-11 gibi bi temizlige ev isi yapmaya koyulurum :temizlik:

Canim uzerimde ekstra bi yuk hissettim kuzum o rakamlardan sonra :olamaz:
arife günü tüm gün izinliyim . ben kalan işi muhtemelen o güne bırakırım . tabi niyetin bu hafta sonu işimi bitirmek .
o yük hepimize bindi kuzum işin ucun da takıma ceza var :D . kilo durumu ne durumda

29 mayıs
Sahur
1 yumurtadan peynirli omlet
1 kk kasar p
1kk beyaz peynir
6 zeytin
domates
Iftar

1 kepce Yayla çorbası
1/2 porsiyo etli kuru fasulye
4 yk Pirinc pilavi
4 tane yaprak sarma
Biber tursusu
2 lokma kayıf tatlısı
Su. 1 lt
Ara. 2 top dondurma
Kendimi durduramıyorum bugun diyetime uyacagim demistim gene olmadı ;((
Sahurun çok guzel canim sende benim gibi iftarda kaçiranlardansin :KK43:
Nasil beslendiysem 63.00 oldum acil dusmem lazim bari sabit olayım bu hafta.
kaptinn kaptinn çok geçmis olsun hos yavastan baslamissin iyilesmeye bol bol dinlenmek cok onemli yormamaya calis kendini..
Gunluk 1000 kalori yakmak cok mantikli ramazanda zor benim icin ramazan bitince bende deneyeyim.
@poncikbirgelincik gercekten icinden nasil geliyorsa oyle yaptir kuzu gelinliģi onemli olan sensin senin gunun.
drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft bayramdan sonra hep birlikte 1000 kalori yakmayi liste seklinde yapalim mi ne dersiniz
Bende bu hafta sabit cikayım raziyim :dua:

valla az kaldı agzım yüzüm derken geldi bile zaman :halay:
ayy dimi ama annem cocuklara bakmayı kabul etmiyo :KK70: ben 3 cocuga bakamam ben gelirim yanına diyo :KK70::KK70:
Allah kurtarsın canim :dua: bende normal dogum taraftarıyim ama bunu kabul eden dr bulmak zor bu zamanda :KK43: bende ayni fikirdeyim basin kalabalik olmasin derim herkes ayri telden calar akil verir uğraşmak zorunda kalirsın canım en iyisi ablan gelsin yeter :KK52:

Allah kurtarsın canim :dua: bende normal dogum taraftarıyim ama bunu kabul eden dr bulmak zor bu zamanda :KK43: bende ayni fikirdeyim basin kalabalik olmasin derim herkes ayri telden calar akil verir uğraşmak zorunda kalirsın canım en iyisi ablan gelsin yeter :KK52:
cok şükür ki kv calısıyo canım o cok duramaz yanımda :halay::halay::halay::halay::halay:
annemde en fazla 1 hafta kalır sonra tek kalırım mis gibi de yaparım her işimi :rapci:

kadında haklı ablanında çocukları var sonuçta
he 3 tane birden olunca gözü korktu bide en küçükleri biraz canavar gibi :emir_bebek: :D

kayboldu :işsiz::işsiz:

arife günü tüm gün izinliyim . ben kalan işi muhtemelen o güne bırakırım . tabi niyetin bu hafta sonu işimi bitirmek .
o yük hepimize bindi kuzum işin ucun da takıma ceza var :KK70: . kilo durumu ne durumda
Inşallah cnim arifeye kalmadan halledebilirsin bi h sonu :KK66: benim arife belli degil daha :KK43: pazt unutmusum canim sali tartıldım + daydim bugünden itibaren ipleri sıkıyorum canım insallah cuma - yi görücem :dua:

Inşallah cnim arifeye kalmadan halledebilirsin bi h sonu :KK66: benim arife belli degil daha :KK43: pazt unutmusum canim sali tartıldım + daydim bugünden itibaren ipleri sıkıyorum canım insallah cuma - yi görücem :dua:
Buki_89 Buki_89 ile planımızı gördün demi .sende yapsana drdotty drdotty de yaparım diyordu eksiler garanti olur hem

cok şükür ki kv calısıyo canım o cok duramaz yanımda :halay::halay::halay::halay::halay:
annemde en fazla 1 hafta kalır sonra tek kalırım mis gibi de yaparım her işimi :rapci:

he 3 tane birden olunca gözü korktu bide en küçükleri biraz canavar gibi :emir_bebek: :KK70:

kayboldu :işsiz::işsiz:
Iyiymuş o zaman canim insallah gönlüne gore olur artık eşlere de dogum izni veriliyo bilemiyorum eşinin işyerinde bunun için sorun olur mu ama onuda hesaba katarsan çabuk toparlanirsin kuzum :KK52:

Back
X