Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menümüde unutmadan yazayımda tam olsun :KK56:
Sahur
Menemen ve 1 küçük kase şehriye çorbasi
Peynir zeytin salatalik yeşillik
1 hurma bikac badem
2 dilim pide (bizim firın her sene ramazan geldi mi cavdar tam bigday kepek ekmegi cikarmiyo 2 gundurde unutuyorum unonun ekmeklerinden aliyim diyorum ama :KK43:)
Açik sekersiz cay
2-3 sb su

Iftar
Barbunya pilaki 5-6 tavuk izgara kanaT
çoban salatasi 1-2 dilim pide
Şekrsiz cay 2 lt den fazla su
Limonlu yesilcay
Yüruyüse ciktik parka 1 saatten fazla gezip yurumüsüzdür arada birde 2 top dondurma yedim dayanamayıp :KK48:

Dünkü menümüde unutmadan yazayımda tam olsun :KK56:
Sahur
Menemen ve 1 küçük kase şehriye çorbasi
Peynir zeytin salatalik yeşillik
1 hurma bikac badem
2 dilim pide (bizim firın her sene ramazan geldi mi cavdar tam bigday kepek ekmegi cikarmiyo 2 gundurde unutuyorum unonun ekmeklerinden aliyim diyorum ama :KK43:)
Açik sekersiz cay
2-3 sb su

Iftar
Barbunya pilaki 5-6 tavuk izgara kanaT
çoban salatasi 1-2 dilim pide
Şekrsiz cay 2 lt den fazla su
Limonlu yesilcay
Yüruyüse ciktik parka 1 saatten fazla gezip yurumüsüzdür arada birde 2 top dondurma yedim dayanamayıp :KK48:
DONDURMA OLMASAYDI MENÜ VE YÜRÜYÜŞ DENGELEMİŞ DERDİM

1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squats
1 minute break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squat
1 Minute Break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 Jumping Jacks
  5. 25 pushups

evet kizlar 1000 kalori yaktiran spor eger becerebilirsem buaksam yapcam bunu

100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea

bende baska bi doktora randevu aldım yine :KK53::KK53:
seni kim doğurtturacak merak ediyorum :KK70: benim gibisin geziyon bol bol .neden değiştirdin en son memnundun
Bende sizin gibiyim kizlar :KK48: bizim kurumun medikale anlasmasi var alllahtan 8-9 tane kadin dogumcu var 5 tanesine gittim simdiden son 2 si niye surekli dr dr gezdiğimi sordu :KK48: dedim dogru dr u bulmaya calisiyorum dedim dr un yanitı bumu genelde hamileler yapar oldu :KK57:

Bende sizin gibiyim kizlar :KK48: bizim kurumun medikale anlasmasi var alllahtan 8-9 tane kadin dogumcu var 5 tanesine gittim simdiden son 2 si niye surekli dr dr gezdiğimi sordu :KK48: dedim dogru dr u bulmaya calisiyorum dedim dr un yanitı bumu genelde hamileler yapar oldu :KK57:
:D :D
neden değiştirdin 5 tane aynı hastane rekor benim için :D :D ben aynı hastanede 3 kişiye gittim ama 5 üstüne laf söylenmez :D

DONDURMA OLMASAYDI MENÜ VE YÜRÜYÜŞ DENGELEMİŞ DERDİM
Haklısin canım dondurmaya hayır diyemiyorum buna bi cozüm bulmam lazım :olamaz: hatta bayramdan sonra 1 aylik seker diyetine başlamayı düsünuyorum :KK66:
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squats
1 minute break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squat
1 Minute Break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 Jumping Jacks
  5. 25 pushups

100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME

Sağol kuzum çok teşwkkür ederim paylaştıgın için vallahi gözüm korktu ama biraz idmanla bu rakamlari hedeflemeyi planliyabilirim :KK52:

Haklısin canım dondurmaya hayır diyemiyorum buna bi cozüm bulmam lazım :olamaz: hatta bayramdan sonra 1 aylik seker diyetine başlamayı düsünuyorum :KK66:

Sağol kuzum çok teşwkkür ederim paylaştıgın için vallahi gözüm korktu ama biraz idmanla bu rakamlari hedeflemeyi planliyabilirim :KK52:
yapabildiğin şekilde yap jamping jack 100 yerine 50 bile yapsan süper mekik 10 şınavı dizlşerine çök yap mesela yarım şınv yani .

şeker diyetini ben yapamıyorum . artık vazgeçtim :D 1 ayda uzun . donurma yiceksen ekmek yeme akşam 2 dilim pide 1 top dondurmaya bedel şeklinde düşün

evet bayağı yptım tartıya yansıdı mı hayır yansımadı . wc sıkıntısı var belki onun etkisidir . dün 100 lamping yaparken 10 sn kadar ara verdim mekikte zorladı ama tahtanın üstünde çektim belki ondan ama şınav ve koşu çok iyi geldi . bugün iftara gidicez arkadaşlar ile eğer gözüm keserse yaparım eve kaçta giderim bilmiyorum . ben de neden böyle oluyor kilo vermem gerekiyorken neden veremiyorum dikkat etmedim mi de çat çat gidiyor kilolar
hep kafaya taktigimiz icin böyle oluyo sonucda stress yaptigin Zaman BU KILO vermene engel. Rahatlat kendini nasilsa gidecek o kilolar sen dikat et ama cokta kafana takma bence

:D:D sana diyivercen :D
ama insanın içine sinmedi mi olmuyo yani güvenmek gerkyo illa hamilelikte olması sart değil normalde de öyle

:KK70: :KK70:
neden değiştirdin 5 tane aynı hastane rekor benim için :KK70: :KK70: ben aynı hastanede 3 kişiye gittim ama 5 üstüne laf söylenmez :KK70:
Aynen canım dr da öyle dedi ayni hastanede 5 ayri dr :KK48: ilkine mecburen gittim erkek dr du benim tercihim kadin ama o gün acil gitmem gerekiyodu kadınlarda yer yokmus diğer kadın dr larada çeàitli sebeplerden gittim kontrol amaçlı bebek öncesi ya da akınti gibi sebebplerle ama kadin dr lardan 1iyle erkwk dr şu an için olumlu düsüncelerim diğerlerinin tavırlarından hoşlanmadim canım :KK43:

1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squats
1 minute break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 squat
1 Minute Break
  1. 100 Jumping Jacks
  2. 100 Crunches
  3. 25 pushups
  4. 100 Jumping Jacks
  5. 25 pushups

100 JAMPİNG
100 MEKİK
25 ŞINAV
100 SQUAT
1 DK DİNLENME

çok güzelmiş bu canım yapılmayacak bişey gibi durmuyor

Mutlaka kayıtlısındır kız netten sorgulasana tcyle aıle hekımı sorgulama de cıkıyo.kayıtlı degılsen ıkametın nerde o mahalleye hangı hekım bakıyosa gıdyosun dılekce cıkarıyo bılgısayardan onu ımzalıyosun okadar.
eski taşınığımız yerde kalımşı benim kaydım zaten ben hiç gtimem sağlık ocağına annem hastanede çalışıyor bişey oldumu hemen hastaneye gidiyorum bzim evin ordaki sağlık ocağına gitmiştim kan vermek için evlenceksen kendi evinin ordkine aldır dedi bende aldırmadmı kaldı öyle :D

Nasil beslendiysem 63.00 oldum acil dusmem lazim bari sabit olayım bu hafta.
kaptinn kaptinn çok geçmis olsun hos yavastan baslamissin iyilesmeye bol bol dinlenmek cok onemli yormamaya calis kendini..
Gunluk 1000 kalori yakmak cok mantikli ramazanda zor benim icin ramazan bitince bende deneyeyim.
poncikbirgelincik poncikbirgelincik gercekten icinden nasil geliyorsa oyle yaptir kuzu gelinliģi onemli olan sensin senin gunun.
@drdotty SchonerDuft SchonerDuft bayramdan sonra hep birlikte 1000 kalori yakmayi liste seklinde yapalim mi ne dersiniz

öyle yaptım canım inşallah güzel olacak :)

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Yeni uyandım, gece yağmur yağmış hava bi serin bi güzel anlatamam:).
Menüm
Sahur yok
İftar
1 tabak(2,5 kepçe) etli nohut yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,1,5 bardak kendi yaptığım şeftali suyu (az şekerli),3-4 ince dilim fırında kızartılmış patates.
11:30 gibi 2 tane yenidünya,3 tane hurma
1:00 kahve
14:00 1/2 dilim çekirdekli esmer ekmek,2 inçe dilim kaşar,suuuuu
İftardan önce de 45-50 dk kadar yürüdüm ama çok tempolu değildi, minik kızımın yetişebileceği hızda yürüdüm.

iftar iyi olmuş cumaya eksidesindir garantilemiş oldun
Aynen ramazan ıyı geldı bana kendımı kontrol edebıldıgım gunlerde guzel verıyorum ama bazen gozum donuyo. Bıde sporu daha guzel yapabılsem daha ıyı olucak ama spor motıvasyonum sıfır enerjım kalmıyo artık hıc.

hep kafaya taktigimiz icin böyle oluyo sonucda stress yaptigin Zaman BU KILO vermene engel. Rahatlat kendini nasilsa gidecek o kilolar sen dikat et ama cokta kafana takma bence
geçen haftada böyle bu hafta da böyle oldu nedense . stres vücutta birşey üretiyor ödem yapıyor diyetisyen söylemişti ama unuttum bugün biraz rahatlama kararı aldım bakalım
Aynen canım dr da öyle dedi ayni hastanede 5 ayri dr :KK48: ilkine mecburen gittim erkek dr du benim tercihim kadin ama o gün acil gitmem gerekiyodu kadınlarda yer yokmus diğer kadın dr larada çeàitli sebeplerden gittim kontrol amaçlı bebek öncesi ya da akınti gibi sebebplerle ama kadin dr lardan 1iyle erkwk dr şu an için olumlu düsüncelerim diğerlerinin tavırlarından hoşlanmadim canım :KK43:
anladım ama çok doktor değiştirmek iyi değil sabitle hamile kalmadan ben hamşle kalınca yana yakıla dr aradım .çok önemli bir şey aslında . bende erkek doktorları tercih ediyorum genelde kadın drlerde şimdiye kadar 1 doktor ile uyuştum kadın doğumcu olarak . muayne ücreti ne kadar normalde
çok güzelmiş bu canım yapılmayacak bişey gibi durmuyor
evet yapılır fazla enerji çıkıyor açığa sadece . ben dün tamamlayamadım . yürüyüş + koşu yapmıştım bugün erken gidersem deneme planım var

eski taşınığımız yerde kalımşı benim kaydım zaten ben hiç gtimem sağlık ocağına annem hastanede çalışıyor bişey oldumu hemen hastaneye gidiyorum bzim evin ordaki sağlık ocağına gitmiştim kan vermek için evlenceksen kendi evinin ordkine aldır dedi bende aldırmadmı kaldı öyle :KK70:

öyle yaptım canım inşallah güzel olacak :)
Evlenınce aldır canım hamılelık durymları olunca lazım olcak:anne:

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Yeni uyandım, gece yağmur yağmış hava bi serin bi güzel anlatamam:).
Menüm
Sahur yok
İftar
1 tabak(2,5 kepçe) etli nohut yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,1,5 bardak kendi yaptığım şeftali suyu (az şekerli),3-4 ince dilim fırında kızartılmış patates.
11:30 gibi 2 tane yenidünya,3 tane hurma
1:00 kahve
14:00 1/2 dilim çekirdekli esmer ekmek,2 inçe dilim kaşar,suuuuu
İftardan önce de 45-50 dk kadar yürüdüm ama çok tempolu değildi, minik kızımın yetişebileceği hızda yürüdüm.
şeftali suyunu nasıl yaptın bende arada yapıyorum . kaynatıyor musun posası ile . 3 hurma yerine 2 hurma 3 yeni dünya yeseydin menünü beğendim bu sefer afiyet olsun

Aynen ramazan ıyı geldı bana kendımı kontrol edebıldıgım gunlerde guzel verıyorum ama bazen gozum donuyo. Bıde sporu daha guzel yapabılsem daha ıyı olucak ama spor motıvasyonum sıfır enerjım kalmıyo artık hıc.
spor çok önemli ya ben hep spor ile verdim güzel kilolarımı

Back
X