Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım:KK73::KK73::KK73:
Ama aklıma takılan bir soru var
  1. Ben ideal kilomun altına indim neden bu 3 ay içinde hiç duraksama yaşamadım?
Acaba doğru diyet ve doğru sporu mu buldum yoksa metabolizmayı etkileyecek bir sağlık sorunum mu var? Ya da boş yere evham mı yapıyorum. Pazartesi endokrine tekrar gideceğim.
Kuum geçmiş olsun öncelikle
Migren fenadır iyi bilirim

İdeal kilo aralığı var sen alt aralıkta mısın
Mesela benimki 67-60
60sam neyse ama 62de olsam kilo verebilirim gibi
Demek ki metobalizman iyi çalışıyor ve spor yapıyorsun vermen normal bence
Diyet için diyetisyenimin verdiği kaloriye uyup spor yapınca ciddi kilo veriyorum ben de ki benim insülin direncim var polikistik Överim var normalde pek zor vermem gerek
Ama veriyorum uyumca

Bende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardır:eek: hiç te gormuslugum falan yok oyle kucuk adam.. degisik bi korku asla evde teksem ozellikle kilitler otururum.. deprem falan icin kapatmamak lazim aslinda ama ben duramiyorum
:KK57: ayy oyle seylerden bende korkarım ama kapı kapatsamda korkarım :KK17: bazen vc ıcın gece esımı kaldırdıgım olur :oops:

***14. TAKİM 572. ETAP***

segus (68,2///%)
drdotty(69,1///%)
SchonerDuft (68,40///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (62,50///%)
Ghostpasha (76///%)
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,40///%)

kayacans (78,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorum :KK70:) Sen hangi şehirdesin Ankara diye kalmış aklımda. Eğer öyleyse 1 ay sonra bana sık sık makyaj randevusu vermen gerekecek. İnsan sevdiği işi yapmalı tebrik ederim. İnşallah istediğin başarıyı kazanırsın. Kızına çok geçmiş olsun kreşte ana okulunda çok hasta oluyorlar sonra bağışıklık kazanıyorlar. Allah hep sağlıklı mutlu etsin hayırlı evlatlar etsin çocuklarımızı. Hep mutlu ol :KK60:

:KK70:Allahtan ciciklerini görmemişsin :confused:

Benim ev bahçeli site içerisinde ve tüm evler birbirine bakıyor perdeleri hep kapatırım ama eşim önlem olsun diye camların aralarına (çift camın içine) jaluzi yaptırdı dışa eğik hale getiriyorum içeri görünmüyor buna rağmen perdeleri kapatıyorum akşamları yatak odalarının panjurunu da kapatıyorum. Ben de çok takıntılıyım.
Ankara da oturmayı düşündüğüm ev 4. Katta çift daire birleştirilmiş 5 oda 2 salon. Biz kalabalığız biliyorsunuz. Ama biz bahçeli evde yaşamaya alıştık hiç içime sinmiyor. Eşime yeniden masraf çıkarmak istemediğim için ve bu yoğun seçim dönemi çalışmalarında hiç zamanı yokken yeniden iş çıkarmak istemediğim için “beğendim çok uygun dedim”. Yanlış mı yapıyorum acaba gerçek fikrimi söylemeli miyim. Şimdi taşınıp yerleşip ondan sonra şikayet etmek daha yanlış bir davranış mı olur. Kafam karışık beni de şimdiden taşınma yerleşme stresi sardı
Keşke fikrini söyleseydin. 1 gün de halledilir birşey sonuçta bana göre öyle istediklerin netse ksfanda kolay bulunur. Taşınıp mutlu olmazsan daha kötü olur.
Yanlız sende eşim gibisin oda yatak odasının perdelerini sıkı sıkı kapatır. Artık hak veriyorum
Arkadaşlarım canlarım bugün migrenim tuttu hiç kalkmadım akşama kadar. Berbattım. Şimdi iyiyim ama kafam sepet gibi ağrı her an yeniden başlayacak gibi hissediyorum. Dün gece 70 dk spor yaptım sanırım spor için gece hiç uygun değil. Bundan sonra gündüzleri zaman ayırmaya çalışacağım. Gece çocuklar uyuyunca eşimde yok daha kolay oluyordu benim için. Bu hafta çok güzel kilo verdim bugün de migren yüzünden hiçbişey yiyemedim cuma hedefimin altındayım şuan. İdeal kilomunda altındayım:KK73::KK73::KK73:
Acaba doğru diyet ve doğru sporu mu buldum yoksa metabolizmayı etkileyecek bir sağlık sorunum mu var? Ya da boş yere evham mı yapıyorum. Pazartesi endokrine tekrar gideceğim.
Hormon sorunu olsaydı veremezdin bence. Bu şekilde verme sebebin kararlı olmandı. Protein ağırlıklı beslendin kalori saydın sporunu yaptın. Vücut cok şaştı. Asıl bundan sonrası önemli senin için korumak daha zor
Arkadaşlar merhaba, ben toparlayamıyorum kendimi:KK43:. Bi süre izin istiyorum sizlerden. En azından oruç sonuna kadar. Kafamda bitirip tam anlamıyla başlayınca tekrar gelmek istiyorum tabi ki siz de kabul ederseniz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :dua::KK200::KK200::KK200:
Karar senin nasıl istersen . Ama ramazanda 5 kilo alacağına burda olursan 2 kilo alacaksın zaten listede değilsin. Başından dediğim gibi karar senin

YA ŞUNA hunharca gülüyorum ben koymayın yaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK53::KK53::KK53:aayr oluyodum bu kadına :deli:

Oda kapısı kapatmak:KK57: senınle aynı evde olsak kafayı yerım heralde:KK70::KK70:
açık durmam imkansız ama kışın bak yazn hep açık :D

Teşekkür ederim canım inşallah almam daha mezun olamadım 1 kg daha vermem gerek. Ama basküle her çıktığımda telefonu elime alıp hemen buraya teşekkür yazısı yazıyorum :KK70:) Sen hangi şehirdesin Ankara diye kalmış aklımda. Eğer öyleyse 1 ay sonra bana sık sık makyaj randevusu vermen gerekecek. İnsan sevdiği işi yapmalı tebrik ederim. İnşallah istediğin başarıyı kazanırsın. Kızına çok geçmiş olsun kreşte ana okulunda çok hasta oluyorlar sonra bağışıklık kazanıyorlar. Allah hep sağlıklı mutlu etsin hayırlı evlatlar etsin çocuklarımızı. Hep mutlu ol :KK60:

:KK70:Allahtan ciciklerini görmemişsin :confused:

Benim ev bahçeli site içerisinde ve tüm evler birbirine bakıyor perdeleri hep kapatırım ama eşim önlem olsun diye camların aralarına (çift camın içine) jaluzi yaptırdı dışa eğik hale getiriyorum içeri görünmüyor buna rağmen perdeleri kapatıyorum akşamları yatak odalarının panjurunu da kapatıyorum. Ben de çok takıntılıyım.
Ankara da oturmayı düşündüğüm ev 4. Katta çift daire birleştirilmiş 5 oda 2 salon. Biz kalabalığız biliyorsunuz. Ama biz bahçeli evde yaşamaya alıştık hiç içime sinmiyor. Eşime yeniden masraf çıkarmak istemediğim için ve bu yoğun seçim dönemi çalışmalarında hiç zamanı yokken yeniden iş çıkarmak istemediğim için “beğendim çok uygun dedim”. Yanlış mı yapıyorum acaba gerçek fikrimi söylemeli miyim. Şimdi taşınıp yerleşip ondan sonra şikayet etmek daha yanlış bir davranış mı olur. Kafam karışık beni de şimdiden taşınma yerleşme stresi sardı

bence fikrini söyleseymişsin dha iyi olcakmış kuzum ne kadar süre begenmedigin bi evde oturabilrsin ki:KK51:

Geçmiş olsun.
İns.bende birgun ideal kiloma yaklasabilirim.
Tebrikler,kalici olmasi dileğiyle.

Günaydın dostlar hepinize :KK54: tartıda istediğiniz rakamı gorduğünüz güzel bir gun güzel bir cuma diliyorum :KK52: gelelim benim bu haftaki tartı sonucuma :olamaz: 65.3 geçen haftaya göre fark sadece -100 gr ama sahura kalkıp hafif şeyler yesemde sonra yattim ve evden çikmadan tartıldım belki biraz jafifletir hatamı :KK48: salı sabahı + ya bile gecmistim :oops:

***14. TAKİM 572. ETAP***

segus (68,2///%)
drdotty(69,1///%)
SchonerDuft (68,40///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (62,50///%)
Ghostpasha (76///%)
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,40/65,30/0,10/%0.15)

kayacans (78,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

:KK200:MiniK AdaylarımıZ:KK200:

munter munter (63,20///%)bildirimde bulunmadı
Buki_89 Buki_89 (66,0////%)
S _Safiye_ (111,50,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75 bildirimde bulunmadı
forestgump forestgump (65///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
cicikizsinem cicikizsinem (62,50///%) başl t: 7 mayıs başl k:64 hedef : 50 bildirimde bulunmadı

geçen hafta sadece 2 kişi mi bildirimde bulundu :işsiz::işsiz:

bu hafta bildirim yapmayanları listeden cıkartıcam bilginize..

geçmiş olsun canım ya . nesi var izin alsaydın bugün olmaz mıydı yorgun düşme tekrar sende
yok kuzum yeterince izin aldm bu ara arık sorun cıkartırlar ama aklımda eşimde kaldı evde yatıyo şimdi. bende anlamadım neyi var şiddetli karın agrısı diye gittik serum yapıp gönderdiler gecmezse özele gidicez aksam

yok kuzum yeterince izin aldm bu ara arık sorun cıkartırlar ama aklımda eşimde kaldı evde yatıyo şimdi. bende anlamadım neyi var şiddetli karın agrısı diye gittik serum yapıp gönderdiler gecmezse özele gidicez aksam
tahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evde

tahlil ypmadılar mı ? keşke polikliniğe gitseniz yazık ya . tek mi evde
yok film çekildi sadece bide ilaç fln işte
bide bugün kv ugrıcam iş cıkısı demiş ev berbat halde mutfak fln cok dagınık malum hastalıktn kurtulamadım inşallah yemege fln kalayım demez :olamaz:

yok film çekildi sadece bide ilaç fln işte
bide bugün kv ugrıcam iş cıkısı demiş ev berbat halde mutfak fln cok dagınık malum hastalıktn kurtulamadım inşallah yemege fln kalayım demez :olamaz:
allahım hastayken nerdeydi şimdi geliyor birde iş çıkışı gitsin evine

Back
X