Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oğlunun hasta oldugunu öğrendi ya geleym onu yapaym bunu yapaym fln der bi dünya iş cıkartır :olamaz:
eşimde yazık ben toplarım ortalıgı dedi daha ayakta duramıyo :ruh:
gerek yok ben yaparım de elleşmesin ya da evinde yapsın getirsin. toplamasın yazık kalsın yarın toplarsın yavaş yavaş

gece uyumadık hiç çok agrısı var sabah benm cıkmama yakın uyumaya baslamıştı agrısı gecti sanırım kuzum cok sagol:dua:
Ne demek kzum sende cok saģpl allahım sifa versin inşallah :dua::dua::dua: akşama daha iyi olucak bence eşin sen gönlünü ferah tut kuzum kendini bırakirsan mazallh daha da hasta olursun 2 canlısin zaten atlatamadın öncekini :KK43:
allahım hastayken nerdeydi şimdi geliyor birde iş çıkışı gitsin evine
Aynı fikirdeyim kuzum ama oğlu hasta olunca dayanamamistirda evin eksigini gedigini kusurunu aramasa bari

9 haziran ilk makyaji yapcam ama şanslıyım ilkokul arkadaşımın söz makyajini yapcam:halay:cok heycan yapmam:halay:
oh ne güzel kız heyecan yapma daha işte resimlerini bekliyorum beğenecem :KK8::KK8: açık tonlarda yaptığın ve paylaştıığn makyaj olursa kuaförüme göstercem ahanda bunun aynısını isterim diye :KK70::KK70:

Bende hic açık kapida duramam nedendir küçük adamlar dizi dizi girecekmiş gibi bi korku vardır:eek: hiç te gormuslugum falan yok oyle kucuk adam.. degisik bi korku asla evde teksem ozellikle kilitler otururum.. deprem falan icin kapatmamak lazim aslinda ama ben duramiyorum
küçük adamlar ne kız :KK53: ay ben 3-4 ay sonra yanlız evde nasıl kalıcam böyle muhabbetlere girmeyin nolur :KK70:

Arkadaşlar merhaba, ben toparlayamıyorum kendimi:KK43:. Bi süre izin istiyorum sizlerden. En azından oruç sonuna kadar. Kafamda bitirip tam anlamıyla başlayınca tekrar gelmek istiyorum tabi ki siz de kabul ederseniz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim :dua::KK200::KK200::KK200:
canım sen zaten listede değilsin ki sadece menü yazıyosun takımıda etkilemiyorsun yani sen bilirsin ama bence takımdan uzaklaşma sonra toparlaman daha iyi olur en az zararla atlat ramazanı o_O 2 kilo alacağına belki 1 kilo alırsın yada almaz sabit kalırsın öyle düşün. Ama tabii yine senin kararın sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap her zaman burdayız biz :KK200:

günaydın kızlaaar

eşim rahatsız dün gece acildeydik cok yorgunum ve işe geldim bu halde. liste işini hatasız halledin lütfen hiç halim yok bugün :dua:
geçmiş olsun kuzum keşke izin alsaydın:KK43:

Ne demek kzum sende cok saģpl allahım sifa versin inşallah :dua::dua::dua: akşama daha iyi olucak bence eşin sen gönlünü ferah tut kuzum kendini bırakirsan mazallh daha da hasta olursun 2 canlısin zaten atlatamadın öncekini :KK43:

Aynı fikirdeyim kuzum ama oğlu hasta olunca dayanamamistirda evin eksigini gedigini kusurunu aramasa bari
ramazan geçsinde evde bi dua bişey okutcam gercekten kurtulamadık aksiliklerden :dua::dua:
Eşinden allah razı olsun canım demek ki o da farkında annesinin huyunun
aynen kuzu farkında tabi benden önce eve giderse karıstırmadıgı yer kalmaz benden sonra gelirsede dagınık diye söylenir eşime dedm kapıları kapalı tut diye ama bakayım inşallah kurcalamaz cünkü her yer dagınık :D

benden önce gitmezse derim :skandal:
kapıyı açmasın uyuyor numarası yapsın :D

arar ya çok değişik bir kv modeli

gece uyumadık hiç çok agrısı var sabah benm cıkmama yakın uyumaya baslamıştı agrısı gecti sanırım kuzum cok sagol:dua:
Çok gecmis olsun bu hastalıklar cidden boyle geldimi sırayla bi bezdiriyo insanı. Eşine de acil şifalar sana da kuzum.. evi hic takma kafana kayinvaliden hasta,hamile ,esin hasta uclusunu birlestirip sana temizlik yapip gitmesi gerekirken dedikodu boyutuna getirmez sanirim ..getirirsede kendi bilir cok takilma ne der ne dusunurlere sen hamişsin yeni hastalik atlattın..hic stres etme kendini

kapıyı açmasın uyuyor numarası yapsın :KK70:

arar ya çok değişik bir kv modeli
ayy pekte sever numara yapmayı :D dün eniştem gitmiş acile götürmeye ben yokum diye acmamış kapıyı ben gelince kalktı uyuyodm dedi öyle götürebildik :D

Çok gecmis olsun bu hastalıklar cidden boyle geldimi sırayla bi bezdiriyo insanı. Eşine de acil şifalar sana da kuzum.. evi hic takma kafana kayinvaliden hasta,hamile ,esin hasta uclusunu birlestirip sana temizlik yapip gitmesi gerekirken dedikodu boyutuna getirmez sanirim ..getirirsede kendi bilir cok takilma ne der ne dusunurlere sen hamişsin yeni hastalik atlattın..hic stres etme kendini
sağol kuzuum allah razı olsun hafta sonu ayarlıcaz artık ev işlerini bugünü bi atlatalm da
gercekten bu sene bitmedi bu hastalık terslikler bende anlamadm

ayy pekte sever numara yapmayı :KK70: dün eniştem gitmiş acile götürmeye ben yokum diye acmamış kapıyı ben gelince kalktı uyuyodm dedi öyle götürebildik :KK70:

sağol kuzuum allah razı olsun hafta sonu ayarlıcaz artık ev işlerini bugünü bi atlatalm da
gercekten bu sene bitmedi bu hastalık terslikler bende anlamadm
anasına da yapsın :D :D

***14. TAKİM 572. ETAP***

segus (68,2///%)
drdotty(69,1///%)
SchonerDuft (68,40///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (62,50///%)
Ghostpasha (76///%)
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,40/65,30/0,10/%0.15)

kayacans (78,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

Back
X