- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #279.681
2.ci notayı alacaz bu hafta eğer kayacan ve dorty gelmezse
kaptinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim2.ci notayı alacaz bu hafta eğer kayacan ve dorty gelmezsekaptinn
1,91 yazacaksın canım 1,9 değil onun dışında sıkıntı yokSchonerDuft oldu sanırım benimki
Sayende 2.ci notadan kurtulduk. Tebrik ederim güzel vermişsinSchonerDuft oldu sanırım benimki
Sayende 2.ci notadan kurtulduk. Tebrik ederim güzel vermişsin
Birşey olmuştur inşallah olmamıştır da dorty ondan yoktur. Patient te paketim bitti demişti demek yükleyemedi ya da artık gelmicek
Cok sukur birisi gelms en azindan kuzu bnde gec kaldm ama firsati bukunca gelip bi bakayim dedm2.ci notayı alacaz bu hafta eğer kayacan ve dorty gelmezsekaptinn
Aynen keske bazi kisilere baska sekildede ulasabilsekBirşey olmuştur inşallah olmamıştır da dorty ondan yoktur. Patient te paketim bitti demişti demek yükleyemedi ya da artık gelmicek
Evet kayacan geldi . Dorty den ses yok bir şey yoktur umarım. Eşin nasıl olduCok sukur birisi gelms en azindan kuzu bnde gec kaldm ama firsati bukunca gelip bi bakayim dedm
Herkesten tel isteyemiyorsun ya da instgram falan mesela ben poncik pancar ve buki ile takiplesiyorum .Aynen keske bazi kisilere baska sekildede ulasabilsek
Kuzum motive için herkesin takıma uğraması lazım bir sohbet havası olması menüleri yazıp yorumlamak gerekli takımı çok kişi boşladı malesefKızlar niye boyle döküldük.. biri bizi durdursun bu gidisle zayiflama degil kilo verememe rekoru kiricaz 100 gr nedir ya napalım da haftaya birer kilo verelim ..motive eksikliği sendromu yasiyoz galiba hadi gaza gelelim yapabiliriiz