Teşekkür ederim canım ihmal edemem zaten eşim geldi polis gibi dikiliyor hep başımda 5 gibi geldik eve 5 defa yemek yedirmeye çalıştı bana
Kilom şu an ideal ama fazlalarımı 3 ayda verdim zaten Demir depolarım boş Ca eksik D vit. Eksik bebekler emiyor. Aslında menülerimi görmüşsünüzdür hep çoktur hiç az beslenmedim ama zaten çocukların peşinde koşturur dururum üstüne yaptığım spor bana çok gelmiş. Doktorlar tanımadığımız birisi olsan ağır işlerde çalıştırılmış ekmek su verilmemiş gariban olduğunu düşünürdük dedi
Canım benim iyiyim şimdi teşekkür ederim yalnız başıma ayağa kalkmıyorum boşluğu basıyor gibiyim. Pazartesi bi dizi test yapılacak ne yapacaklarını da bilmiyorum uzun süreli bilinç kaybı korkuttu işte. Bu arada komikte bi anımız oldu paylaşayım Eşim geldiğinde ona hoşgeldin canım nasılsın seni özledim demişim. 10 dakika sonra Aaaaa kocacımmm sen ne zaman geldin hoşgeldin diye ikinci kez karşılamışım kendisini

ve hiç hatırlamıyorum bunları
Teşekkürler canım beslenme konusunda kötü değildim canım az yiyerek zayıflamadım ama hiç spor bilmeyen vücudumu hergün yeni şeylerle tanıştırdım ve spor yaparken bittim noktasına geldikten sonra üzerine en az 15 dk. Daha ekledim bu hafta 3 kilo verdim neredeyse yanlış yaptım tabi. Bundan sonra uzmanına danışmadan bu tip şeyler yapacağımı sanmıyorum. Bir gece evde yoktum geldiğimde bebeği hasta buldum klima açık uyutmuşlar çocuğu

. Çocuklarımızın bize ihtiyacı var kendimize iyi bakmalıyız hepiniz dikkatli davranın canlarım. Bu arada 77 olmuşsun maşallah
İyiyim canım toparlanıyorum. Teşekkür ederim. Bundan sonrası biraz check-up gibi bişey birde tansiyonu sürekli takip ediyoruz. Maşallah canım bu hafta 1 kilodan fazla gitmiş tebrik ederim seni.