Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty drdotty kuzum boyum 165
Yaş 28

segus segus kuzum 2ayı doldurmak üzereyim kuzum
Benim metabolizma diyet taşırsam çabuk veriyor kiloyu ama bir de yersem hooop göbek öbek alıyorum kilo maalesef
Benim için vermekten daha zoru koruyabilmek maalesef

tatlim ya ben kacirmisim galiba kizlar gecmis olsun yazinca fark ettim hayirdir rahatsizmisin?
Canım spor konusunda çok yüklendim kendime çok zorlandım ama yaptıkça düzelir daha iyi olur sandım. Çocuklarda var zaten gün içinde hep koşturuyorum. İşte özetle spor yaparken baygınlık geçirdim. Biraz uzun sürmüş tansiyonumda çok düşük seyrediyor. Bugün normalim iyiyim tansiyonum 9-5 . Önceki günler daha da düşük olduğu için hastaneden bırakmamışlardı. Ama şimdi iyiyim günlük standardıma döndüm. Teşekkür ederim canım ilgine. Aman deyim sende dikkat et spor yaparken kademeli olarak arttır birden yüklenme canım

drdotty drdotty kuzum boyum 165
Yaş 28

segus segus kuzum 2ayı doldurmak üzereyim kuzum
Benim metabolizma diyet taşırsam çabuk veriyor kiloyu ama bir de yersem hooop göbek öbek alıyorum kilo maalesef
Benim için vermekten daha zoru koruyabilmek maalesef
Aslında bi 60 olsan iyi olur kuzum. Ama önce 65 kiloya gel senin 65in üstü zararlı kilo. Sağlıklı kilo aralığına inip kendine yakıştırdığın formda kalmak en güzeli.

Canım spor konusunda çok yüklendim kendime çok zorlandım ama yaptıkça düzelir daha iyi olur sandım. Çocuklarda var zaten gün içinde hep koşturuyorum. İşte özetle spor yaparken baygınlık geçirdim. Biraz uzun sürmüş tansiyonumda çok düşük seyrediyor. Bugün normalim iyiyim tansiyonum 9-5 . Önceki günler daha da düşük olduğu için hastaneden bırakmamışlardı. Ama şimdi iyiyim günlük standardıma döndüm. Teşekkür ederim canım ilgine. Aman deyim sende dikkat et spor yaparken kademeli olarak arttır birden yüklenme canım
ay cok gecmis olsun kuzum ya dikkat et kendine sporada ara verdin ama dimi bi kendini toparla daha sonra yavas yavas yaparsin sende spor.

ay cok gecmis olsun kuzum ya dikkat et kendine sporada ara verdin ama dimi bi kendini toparla daha sonra yavas yavas yaparsin sende spor.
Biraz dinleneceğim canım eşimden de fırça yedim zaten evde diyet spor yasakmış :63:
Bugünlerde hiçbişey yapmamayı tercih ediyorum günde 2 kez 20-25 dk yürüyorum (eşimle) yeterli şimdilik. Ama bayramdan sonra uzun yürüyüşler yaparak devam edeceğim doktor da böyle söyledi zaten. :KK15:

Yok canım şimdilik sadece omega 3 ve folik asit kullanıyorum bakalim gerek gorcek mi başka seye :olamaz: kan tahlili fsh prolaktin vs kadınlik hormonlarima ve yumurtalarımin sayisına kalitesine bakilcak daha öncede erken menepoz olabilir demisti hani
yumurta kalitesine nasıl bakacak onu öğrenir misin benim . benim yıllardır sorunum yakama yapıştı . sana ilaç takviyesi önerebilir miyim ?
tamam kuzum oyle yapayım.baslıyımda bıyerden yeterkı.
aslında haftada 3 5 gün düzenli yapsan yeter biz ya hep ya hiç diyoruz
Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.

Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Babanada acil şifalar diliyorum. Bu dönemde kendine dikkat et. Hayatta herşey oluyor bize de kabullenmek kalıyor.

Sonuçlarım eskisinden farklı değil canım vitaminler mineraller bol bol ilacım var. Buna şükür ciddi bişey yok.
Eşim utanmışta arkadaşlarına oruçtan böyle oldu hem emziriyor hem oruç tutuyor ondan dedi.

Senin boyun kaç kuzum benim 176 bana 67 uygundu 3 tanede bebe var yeter. Çok zayıf olunca da yakıştırmıyorum ben ne öyle sıfır bedenler gelişme çağına gelmemiş çocuk gibi.

Canım benim iyi çok şükür

Emzirmeyi azaltarak devam edeceğim. 3 ay sınır koydum. Birde taşınacağız çocuklar ortam değiştirecekler (evleri bakıcıları oyun alanları odaları yatakları ) ellerinden tüm alışkanlıklarını almak doğru olmaz diye düşündüm.

Canım ben kendimi çok zorlayarak yaptım tabi başka şeylerde yaptım. İyi olmadı sonuç ortada. Bana doktor yürüyüş süreni uzat dedi. Sabit hızda uzun yürüyüşler hem bacaklarını inceltir hem kilo vermeni sağlar. 39 yaşına kadar hiç spor yapmayıp sonra bu kadar yüklenmek çok yanlışmış. Siz daha gençsiniz ama Yeni programınızı spor geçmişinize göre hazırlayın bence.
senin bu kadar zorladığını tahmin etmemiştim jamping jack için . eşin de ne desin ki ama . uzun yürüyüşler cidden bacak inceltiyor benim inceldi bacaklarım löp löplüğü azaldı . sende yavaş yavaş yürüyüş yaparsın . zorlamanın mantığı yok aslında ama biz sınırları aşmayı seviyoruz
şimdi tansiyonun nasıl peki . benim genelde 8 5 bazen 7 5 olur çok normal gelyor bana

Biraz dinleneceğim canım eşimden de fırça yedim zaten evde diyet spor yasakmış :63:
Bugünlerde hiçbişey yapmamayı tercih ediyorum günde 2 kez 20-25 dk yürüyorum (eşimle) yeterli şimdilik. Ama bayramdan sonra uzun yürüyüşler yaparak devam edeceğim doktor da böyle söyledi zaten. :KK15:
anladim canim iyi yapmis esin vallah:)

senin boy kacti? kilon iyi zaten

yap kiz dene en azindan... vallah ilk yaptimda tam tamina 800 gr eksim olmustu bi gün öncesine bakaraktan ikinci kezde 500 gr gitti belki o ara yine tam oruca basladim diye birden 800 falan gitti ama bakalim bugün yaparsam yarin fark nekadar görcem
cvb yazdığımı anımsamıyorum . ben 2,5 kilo vermek istiyorum az kalorili şeyler yiyorum elimden geldiğince gerçi wc çok sıkıntılı 3 hafta olacak sıkıntı böyle devam ediyor bir ilaç daha vardı kullandığım sanırım onu da kullanmam gerekecek

cvb yazdığımı anımsamıyorum . ben 2,5 kilo vermek istiyorum az kalorili şeyler yiyorum elimden geldiğince gerçi wc çok sıkıntılı 3 hafta olacak sıkıntı böyle devam ediyor bir ilaç daha vardı kullandığım sanırım onu da kullanmam gerekecek
wc baya sorun zaten bende su bikac gündür problem yasiyodum allahdan azönce cikabildim wc e ama yinede karnim tas gibi....
rezene cayi denedinmi? yada kiraz yemeyi ac karnina`? ama bolca yicen aslinda aninda cikarir wc ye

busene ilk defa bende ramazanda anca birbucuk iki kilo verdim simdi Durdu bayadir kaldim öyle, yoksa normalde ben her ramazan 4-5 kilo veriyodum acaba Yas ilerledikce yavaslio diolarya hersey ondanmi...
ama azimliyim belki ramazan sonuna iki kilo daha gitse harika olur

wc baya sorun zaten bende su bikac gündür problem yasiyodum allahdan azönce cikabildim wc e ama yinede karnim tas gibi....
rezene cayi denedinmi? yada kiraz yemeyi ac karnina`? ama bolca yicen aslinda aninda cikarir wc ye

busene ilk defa bende ramazanda anca birbucuk iki kilo verdim simdi Durdu bayadir kaldim öyle, yoksa normalde ben her ramazan 4-5 kilo veriyodum acaba Yas ilerledikce yavaslio diolarya hersey ondanmi...
ama azimliyim belki ramazan sonuna iki kilo daha gitse harika olur
bitki içemiyorum kuzum korunmadığım için birde boazım kaşınıyor bitkiden . rezene gaz olayına da iyi geliyordu . sen verirsin bence 2 kilo daha eminim yani

bitki içemiyorum kuzum korunmadığım için birde boazım kaşınıyor bitkiden . rezene gaz olayına da iyi geliyordu . sen verirsin bence 2 kilo daha eminim yani
hay Allah icebilseydin keske cok ise yariyo... insallah canim ya bugün benimde göbis cok sis karnim bi tuaf wc ye gec ciktim diye herhalde anlamadimki bende...

wc icin doktora gitmistin sen dimi?

hay Allah icebilseydin keske cok ise yariyo... insallah canim ya bugün benimde göbis cok sis karnim bi tuaf wc ye gec ciktim diye herhalde anlamadimki bende...

wc icin doktora gitmistin sen dimi?
kimyon suyu gaz varsa atar yapabilirsen iç derim . belki de tam rahatlama olmadı ondan da şiş olabilir .
gitmiştim bğırsak iritbali mi birşey demişti ilaçlarım vardı kullndığım ama korunmadığım için kullanamıyorum . kullanamadığım için şişiyorum iyice . birde sanki gece soğuk yiyorum ayağıma çorapta giyiyorum halbuki koruyamıyorum kendimi

Aslında bi 60 olsan iyi olur kuzum. Ama önce 65 kiloya gel senin 65in üstü zararlı kilo. Sağlıklı kilo aralığına inip kendine yakıştırdığın formda kalmak en güzeli.

Evet aynen kuzum ama ben hiç kendimi 65de hatırlamıyorum ...
Olabilecek miyim de bilmiyorum :
En az 10yıldır 75üstüyüm sanırım ...
artık idealime düşüp sağlıklı olmak istiyorum kuzum

kimyon suyu gaz varsa atar yapabilirsen iç derim . belki de tam rahatlama olmadı ondan da şiş olabilir .
gitmiştim bğırsak iritbali mi birşey demişti ilaçlarım vardı kullndığım ama korunmadığım için kullanamıyorum . kullanamadığım için şişiyorum iyice . birde sanki gece soğuk yiyorum ayağıma çorapta giyiyorum halbuki koruyamıyorum kendimi
anladim canim korunmayinca nasil bi etkisi oluyoki ben onu tam anlamadim bi sorim en iyisi:)

yumurta kalitesine nasıl bakacak onu öğrenir misin benim . benim yıllardır sorunum yakama yapıştı . sana ilaç takviyesi önerebilir miyim ?

aslında haftada 3 5 gün düzenli yapsan yeter biz ya hep ya hiç diyoruz

senin bu kadar zorladığını tahmin etmemiştim jamping jack için . eşin de ne desin ki ama . uzun yürüyüşler cidden bacak inceltiyor benim inceldi bacaklarım löp löplüğü azaldı . sende yavaş yavaş yürüyüş yaparsın . zorlamanın mantığı yok aslında ama biz sınırları aşmayı seviyoruz

şimdi tansiyonun nasıl peki . benim genelde 8 5 bazen 7 5 olur çok normal gelyor bana
8/5. - 9/5 gidiyor canım iyi hissediyorum zaten ama 4 ve altına düşmesi çok kötü oluyor uzun süreli bir baygınlık geçirmişim ve tansiyon 4 müş. Bu bilinç kaybının nedeni olarak tansiyonu gösterdiler. O yüzden şimdi kontrol ediyoruz sürekli. Hiç yorulmuyorum terlemiyorum. Malak gibi yatıyorum klimanın önünde:KK70::KK70::KK70:
anladim canim iyi yapmis esin vallah:)

senin boy kacti? kilon iyi zaten
Boyum 176 canım şimdi geldiğim kilo iyi zaten 67 iyi diye düşünmüş 66 yı hedef koymuştum.
Evet aynen kuzum ama ben hiç kendimi 65de hatırlamıyorum ...
Olabilecek miyim de bilmiyorum :
En az 10yıldır 75üstüyüm sanırım ...
artık idealime düşüp sağlıklı olmak istiyorum kuzum
Diyetine sadık kaldın ve kilo verdin. Demekki diyetisyenin senin için en doğru olanı verdi sana. Üstelik azimlisin de. Bence verirsin istediğin kiloya kadar gelirsin. Hiç bozma bu düzenini çok iyi gidiyorsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla sana yakışan kiloya da gelirsin. Ben senin istikrarına güveniyorum boy kilo yakın olan arkadaşlar senin listelerin üzerinden diyete devam edebilirler bence. Başkalarına da umut oluyorsun ne güzel bişey bu:KK60:

Back
X