Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menümü paylaşayım
Sabah 8:00
1 dilim peynir 2 etimek
1 haşlanmış yumurta
Domatesli semizotlu salata 1 tk zeytinyağ ile
11:00
Yaseminli yeşil çay 1 hurma 3 fındık
13:30
4 kaşık taze fasulye
2 hamburger köftesi büyüklüğünde ev köftesi
Salata yağsız
1 bardak ayran
17:30
1 sütlü nescafe şekersiz tabiki
19:00
1 avuç kiraz
20:20 eşimle iftar
Izgara balık salata
01:00
100ml badem sütü

Tahminen 1250 kaloriyi geçmemiştir. Toplamda 1 saat yürüyüş(2 parça halinde sabah ve öğle)
Sevgiler :KK60::KK60::KK60:

Canım 1 lt süte 2 bardak yoğurt koyarak mı mayaladın yoğurdu? Neden böyle önerdi acaba? Yoğurdun ekşi mi oldu? Kıvamı nasıl oldu? Ben 2 kaşık yoğurt ile mayalıyorum şaşırdım bu tarife
kuzum şöyle anlatayım ..biraz karışık olmuş :)

1lt sütün içerisine kaynarken 2 bardak su ekliyorum
sonrasında 1,4 lt oluyor ya süt su karışımı o biraz ılıyınca normal yoğurt karıştırıyorum iki kaşık ; sonra kavanozlara koyuyorum : ağzına havlu kağıt koyuyorum tek yaprak nemini alsın diye: kavanozun kapağını kapatıp sofra sarıyorum ..4-5 saat sonra buzdolabına kaldırıyorum...

amaç yağ oranı azalsın.. gayet normal yoğurt oluyor bi fark yok sadece yağı azalmış oluyor...

herkse günaydın :)

dünkü menüm (05.06.2018)

sahur:
2 yumurta haşlanmış
1 kk light peynir
5 zeytin
2dilim ekmek
2dilim karpuz
söğüş

İftar:
nohut 12 kaşık
4 kaşık bulgur pilavı
salata
k biber közlemesi
yoğurt

ve uzun zamandır istediğim çilekli pastadan 1,5 dilim yedim :) (diyetisyenimin bilgisi dahilinde )
bir de çekirdekli kraker tarzı bi şeyler yedim biraz...

bugün yeniden devam diyete :)

sahurumu yaptım ...

diyette bu denli kilo vermemin sebebi sanrıım birazda oruç tutuyor olmam..
kendimi frenliyorum bakalım..

bu arada ideal kilom hakkında konuştuğumuzda diyetisyenim şunu söyledi ''ağırlık değil vücudundaki yağ oranı önemli bizim için ''
ideal yağ oranım
13,5-19,5 kg arası ..
ben şu an 22 yim...
doktor idealimin 15 olması gerektiğini söyledi ..
ona göre ilerleyeceğiz nasipse...
önümüzde bi kaç ay daha var..

hep birlikte sağğlıklı kilolara kavuşalım inşaallah :)

Ördekgiller bizim takım :KK70: hadi gelde beraber başlayalım spora Buki_89 Buki_89 ile bu ara jamping jack takılıyoruz sende takıl bize istersen :KK70:

Hmm bu hafta spor haftan olsun o zaman olur mu pazartesiye kadar yapmaya çalış . 2 ayda verirsin bence kuzum
@Vanillav aynen vallah gel takiil bize, nerelerdesin takima dönmeyi düsünüyomusun bakalim? özlettin vallah kendini ya...

ben dün yapcaktimya spor eve gittim Saat alti bucukdu dedim azcik uzanim cok yorgundum sekiz gibi kalkar sporumu yapar sonrada iftarimi yaparim dedim, bi dalmisim esimde o ara disari cikmis gözümü bi actim Saat 21.15 iftara kalmis on dakika:D sporum böylelikle yalan oldu anlican. ama bugün kararliyim yapcam insallah. aksamda iftara davetliyiz bakalim insallah cok fazla kacirmam

Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.
allah razı olsun kuzum kimseyi evladından ayırmak zoruunda bırakması
canım hiç keyfim yoktu bu aralar eşimle alakalı problemlerimiz oldu o yüzden buraya da yazmak içimden gelmedi sen napıyosun nası
Eki Görüntüle 2154332 Kızlar bu mutluluğu sizinle paylaşmak istiyorum

Çok mutluyum çok şükür bugüne

Bozmadan devam etmem gerek

Bir daha ki randevum 14gün sonra

Sabır etmem gerek

Ama bugün bir çilekli pasta yiyeceğimmmm diyetisyenim de tamam dedi çok mutlu oldu
Bu kadarını da beklemiyordum sporsuz böyle bir de yürüyüş olsa demek 6 kg yağdan gidecekti dedi

Giden 4.6kg ve bunun 3.9u yağdan

Sizlerin de desteği çok kıymetli Kızlar
İyi ki varsınız

kuzum çok güzel kilo vermişin maşallah sana :nazar: listeni paylaşırmısın bende ramazan sonrası yapmak istiyorum son kilolarımıda veriyim bitsin artık :KK49:

herkse günaydın :)

dünkü menüm (05.06.2018)

sahur:
2 yumurta haşlanmış
1 kk light peynir
5 zeytin
2dilim ekmek
2dilim karpuz
söğüş

İftar:
nohut 12 kaşık
4 kaşık bulgur pilavı
salata
k biber közlemesi
yoğurt

ve uzun zamandır istediğim çilekli pastadan 1,5 dilim yedim :) (diyetisyenimin bilgisi dahilinde )
bir de çekirdekli kraker tarzı bi şeyler yedim biraz...

bugün yeniden devam diyete :)

sahurumu yaptım ...

diyette bu denli kilo vermemin sebebi sanrıım birazda oruç tutuyor olmam..
kendimi frenliyorum bakalım..

bu arada ideal kilom hakkında konuştuğumuzda diyetisyenim şunu söyledi ''ağırlık değil vücudundaki yağ oranı önemli bizim için ''
ideal yağ oranım
13,5-19,5 kg arası ..
ben şu an 22 yim...
doktor idealimin 15 olması gerektiğini söyledi ..
ona göre ilerleyeceğiz nasipse...
önümüzde bi kaç ay daha var..

hep birlikte sağğlıklı kilolara kavuşalım inşaallah :)
yalnız yağ oranın iyimiş kilona göre bence ben şimdi diyetisyenimin ölçümlerine baktımda 75 kiloyken 29.5 kilo yağ varmış bende :KK57::skandal:

yalnız yağ oranın iyimiş kilona göre bence ben şimdi diyetisyenimin ölçümlerine baktımda 75 kiloyken 29.5 kilo yağ varmış bende :KK57::skandal:

saolsun diyetisyenim vücuduma tam uygun olan diyeti vermiş :)onun dediklerini birebir yapınca yağdan veriyorum direk ..

ama ben kiloyu hızlı alıp veriyorum...
korumada 1 yıl sabretmem gerekmiş bir de devamlı dikkat etmem gerekirmiş : beslenmeyi öğreneceksin dedi doktorum :)

ilk defa bi ramazan aynda acıkmıyorum ..ve ilk defa diyetimde tokum..açlık yaşamdan diyet yapıyorum o sebeple eksik hissetmiyor krizlere girmiyorum sanırım ..
ruhsal açlık yaşamadığım sürece sorun olmuyor inşaallah..

yumurta kalitesine nasıl bakacak onu öğrenir misin benim . benim yıllardır sorunum yakama yapıştı . sana ilaç takviyesi önerebilir miyim ?

aslında haftada 3 5 gün düzenli yapsan yeter biz ya hep ya hiç diyoruz

senin bu kadar zorladığını tahmin etmemiştim jamping jack için . eşin de ne desin ki ama . uzun yürüyüşler cidden bacak inceltiyor benim inceldi bacaklarım löp löplüğü azaldı . sende yavaş yavaş yürüyüş yaparsın . zorlamanın mantığı yok aslında ama biz sınırları aşmayı seviyoruz

şimdi tansiyonun nasıl peki . benim genelde 8 5 bazen 7 5 olur çok normal gelyor bana
Tabi canim alabilirim önerini ama asıl tahlil sonuçlarıni bi goreyim ona göre konuşuruz kuzum yine :KK52: dr a sormami istedigin bisey varsa yazabilirsin canim ozelden de elimden bisey gelirse seve seve yardimci olurum

Canım benim Allah hayırlı kavuştursun. Ben bile 1 gece ayrı kaldım çocuklardan aklım fikrim onlardaydı hastanede geçirdiğim gün sana ve kızına dayanma gücü sabır diledim hep. Çoğu gitti azı kaldı kuzum.

Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Babanada acil şifalar diliyorum. Bu dönemde kendine dikkat et. Hayatta herşey oluyor bize de kabullenmek kalıyor.

Sonuçlarım eskisinden farklı değil canım vitaminler mineraller bol bol ilacım var. Buna şükür ciddi bişey yok.
Eşim utanmışta arkadaşlarına oruçtan böyle oldu hem emziriyor hem oruç tutuyor ondan dedi.

Senin boyun kaç kuzum benim 176 bana 67 uygundu 3 tanede bebe var yeter. Çok zayıf olunca da yakıştırmıyorum ben ne öyle sıfır bedenler gelişme çağına gelmemiş çocuk gibi.

Canım benim iyi çok şükür

Emzirmeyi azaltarak devam edeceğim. 3 ay sınır koydum. Birde taşınacağız çocuklar ortam değiştirecekler (evleri bakıcıları oyun alanları odaları yatakları ) ellerinden tüm alışkanlıklarını almak doğru olmaz diye düşündüm.

Canım ben kendimi çok zorlayarak yaptım tabi başka şeylerde yaptım. İyi olmadı sonuç ortada. Bana doktor yürüyüş süreni uzat dedi. Sabit hızda uzun yürüyüşler hem bacaklarını inceltir hem kilo vermeni sağlar. 39 yaşına kadar hiç spor yapmayıp sonra bu kadar yüklenmek çok yanlışmış. Siz daha gençsiniz ama Yeni programınızı spor geçmişinize göre hazırlayın bence.
Haklısın canım üst uste cok fazla degişiklik yasıycaksınız biz buyükler adapte olmakta zorlanirken kücücuk yavrucaklar nasil alıssin

Bende yeni eve geçtim birazdan tekrar çıkıcam kaderime tüküreyim nasıl bir sınav benim ki anlamıyorum ki polip var dedi kendi doktorum adetin 4 günü gibi kontrole gidicem varsa ameliyat olacam yine yine yeniden :( . Çocuk olayı için hiç iyi bir şey duymuyorum allaha sığınıyorum sadece

Back
X