• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BU DA PAZARTESİ MESAJIN BUKİ :KK70:

onu unuttuk ümidi de kestim hiç merak edip yazmadı bir kelime bile bize öyle dersin kendine

buldum kuzu

htc mi derya mı kız :KK70:

olsun çok iyi dayanmışsın

biraz topik canlansın dedim zuzu
ayyy sagol kuzummmm ne tuaf be bunlari okumak. zaman gecip gidio vallah

kaç kilo oldugumu duymak ister misinnn :KK70::KK70::KK70:

67??
Ay inanmıyorum ya hayırlı olsun bir gittim geldim bebiş yapmışsın arada şok oldum :)
Kız mı erkek mi ne zaman doğacak :D

praga gittik canim Colmar(fransa) strassburg (fransa) bide iste buralarda dolandik:)

Ay çok güzel ben de Marsilya ya da Calabria ya gitmek istiyorum sınavlardan sonra kendime ödül:rolleyes:

dün dulester e başladım senin alanına giriyor ilaç öncesinde farklı bir ilaç kullandım . antibiyotik kullanıyorum gıda takviyeleri devam duphalac kullanıyorum wc ye çıkmak için ama tık yok niye böyle olduysa . yumuşak doku romatizması teşhisi kondu onun için kullanıyorum hastalık depresyon sinirde yapıyor . sanırım tedavilerimin anısı olarak kaldı bu rahatsızlık

Dulesteri duymamıştım ama içeriğine baktım duloksetin cymbalta biliyordum aynı içerikte
Doktor hastalığının depresyonla mı ilgili olduğunu düşünüyor?
Çok stres yaptın çünkü kendine ama haklısın bir şey de diyemiyorum, yıpratıcı bir süreç...

6 ayda bir temizletmek gerekiyomuş öyle söylemişti dişçim ama benim 1 yıl oluyor geçen yıl ramazan öncesi temizletmiştim hatta seninle dişle ilgili çok muhabbetimiz olmuştu lamineler zirkonyumlar hakkında :KK70: ben yine yaptırmayı düşünüyorum resmen beyazlamıştı dişlerimin arkaları ama ilk bi kaç gün soğuk sıcak içince hassasiyet oluyor sızlıyor biraz 1 hafta diyeyim ama dayanılmaz değil bence yaptır
diş ipini de çok önermiyolar ben korkuyorum zaten diş ipinden bi kere fena kanatmıştım o zamandan beri pek yaklaşmam

Neden önermiyorlarmış?
Benim doktor hep kullan diye başımın etini yer :D
Ben bugün denedim çok güzel geldi hoşuma gitti masaj gibi ahahaha

Yav kadın olmak ne zor
Sol yumurtalığımda ağrı var, keskin batar gibi böyle gece uykumdan uyandırdı ağlattı :KK42:
Yarın jinekoloğa gideceğim :KK17:

ay harikaaaa git vallah kuzummmm
bizde busene insallah türkiyeyi gezcez izinde sonrasindada bi paris yapcaz simdiden iple cekiyorum iznimi:)

Türkiyeyi de özledim ya ben :/ uzun zaman oldu yani en son ocaktaydi temmuzda donebilecegim
Ne zaman iznin

gecmis olsun canim git aksatma sakin insallah bisey yoktur

Ay neden olabilir ki ya :/

inşallah ol mezun kuzu ben baska ne isterim :KK70:D:KK70::KK70: @Blacksee55 yi de getiriyorum yakında işleri bi bitsinde :KK70:

hadi mezun olunda yer açılsın :KK70:
Ben yarın mezun olurum kaptan SchonerDuft SchonerDuft
hayır ya ne 2 senesi 1 sene oldu :KK70: hem ben yazın 56 ya indim sonra yine aldım ama izne ayrıldıktan sonra verdiğim için mezun olamadım :ruh: sonra 65 le yola çıktım şimdi muhtemelen 60 ım :mapus:
61 ile başlayıp 65 e mi çıktın :KK11:

kızlar internetten banyo havlusu almıştım şu bildiğiniz büyük olanlardan banyo için :KK53: 8 liraydı şaka gibi denemek için aldım bugün geldi ama yumuşacık duruyo hiç bu kadar beklemiyodum:KK53: ihtiyacı olan varsa öneririm :KK53:
Sen çeyiz alışverişini falan paylaşıyorum demiştin canım nerde paylaşıyorsun nasıl göreceğiz. Eskiden çeyiz sermek diye bir gelenek vardı gelin evini yerleştirir 2-3 gün çeyizlerini sergilerdi. Bu davetlere katılanlarda eksiklerini alarak hediye yapardı. Ne güzelmiş aslında bizde hiçbiri yok
İnternetten çeyizini seyretcez ponçikimin. :KK15:

Türkiyeyi de özledim ya ben :/ uzun zaman oldu yani en son ocaktaydi temmuzda donebilecegim
Ne zaman iznin

Ay neden olabilir ki ya :/
Merhaba canım takımın yarın mezun olacak yenilerindenim :KK8:
Sol yumurtalık ağrısına bir çok şey sebep olabiliyormuş kas iskelet yapısı, idrar yolu enfeksiyonu , böbrek taşları, hatta bel fıtığı. Ama bu bölgedeki ağrının önemsenmesi gerekiyormuş miyomlarda burada oluşup enfekte oluyormuş. Apandisit te o bölgede kendini gösterirmiş. Bence de ihmal etmeyip doktora gitmelisin.
Hoppa

Merhaba canım takımın yarın mezun olacak yenilerindenim :KK8:
Sol yumurtalık ağrısına bir çok şey sebep olabiliyormuş kas iskelet yapısı, idrar yolu enfeksiyonu , böbrek taşları, hatta bel fıtığı. Ama bu bölgedeki ağrının önemsenmesi gerekiyormuş miyomlarda burada oluşup enfekte oluyormuş. Apandisit te o bölgede kendini gösterirmiş. Bence de ihmal etmeyip doktora gitmelisin.
Hoppa

Merhaba tanışamadık galiba ben Vanillav, 24 yaşındayım, yarışmaya İtalyadan katılıyorum, yüksek yapmaktayım şu an bir adet de sancılı sol yumurtalığım var :D
Randevu aldım zaten yarın için bakalım göreceğiz kist mi neyse, aile hekimi gibi olan doktor kist olabilir büyük ihtimalle dedi zaten :olamaz:
Benim bütün arkadaşlarımda vardı kist ama bende hiç olmamıştı daha önce

ayyy sagol kuzummmm ne tuaf be bunlari okumak. zaman gecip gidio vallah
Dimi eskiye gitmek tuhaf neler paylaşmışız kaptın nişanlısı ile ara verilim konuşması yapmış şimdi evli hamile nilar vardı hatırladın mi . Benim çok zoruma gidiyor sanki hiç bir şey paylaşmamış gibi sessizce gidişler hiç mi burası aklına gelmiyor gidenlerin.
67??
Ay inanmıyorum ya hayırlı olsun bir gittim geldim bebiş yapmışsın arada şok oldum :)
Kız mı erkek mi ne zaman doğacak :KK70:

Ay çok güzel ben de Marsilya ya da Calabria ya gitmek istiyorum sınavlardan sonra kendime ödül:rolleyes:

Dulesteri duymamıştım ama içeriğine baktım duloksetin cymbalta biliyordum aynı içerikte
Doktor hastalığının depresyonla mı ilgili olduğunu düşünüyor?
Çok stres yaptın çünkü kendine ama haklısın bir şey de diyemiyorum, yıpratıcı bir süreç...

Neden önermiyorlarmış?
Benim doktor hep kullan diye başımın etini yer :KK70:
Ben bugün denedim çok güzel geldi hoşuma gitti masaj gibi ahahaha
Bu tür romatizma nın yan etkisi ama bence herşey romatizma dahil benim stresimden böyle. Bunun kanaatine vardım . Sinirlerim de çok yıpranmış spor bile tam rahatlatmiyor beni düşün
Yav kadın olmak ne zor
Sol yumurtalığımda ağrı var, keskin batar gibi böyle gece uykumdan uyandırdı ağlattı :KK42:
Yarın jinekoloğa gideceğim :KK17:
Kist olabilir kuzum enfeksiyon da olabilir idrar da . Ikisinin de ağrısı çok zor

7 haziran
Sahur
2 yumurtadan biberli omlet
1 kk b peynir
Zeytin domates
Iftar
5 tane akcabat kofte
2 kozlenmis biber
1 kozlemmis domates
1 porsiyon piyaz salata
200 gr kadar kakaolu puding

Velvette Velvette merhabalar ben zuzu;) 29 yasinda 11 aylik bi kiz bebisi olan tombik annelerdendim 2 aya yakindir buralardayim 3 5 kilo biseycigim kaldi mezuniyete temmuzda kizimin dogumgunune kadar mezun olurum insallah
Çok gecmis olsun yarin doktor cikisi bilgilendir bizide bende de arada oluyor ama onemsemiyodum

Velvette Velvette merhabalar ben zuzu:KK66: 29 yasinda 11 aylik bi kiz bebisi olan tombik annelerdendim 2 aya yakindir buralardayim 3 5 kilo biseycigim kaldi mezuniyete temmuzda kizimin dogumgunune kadar mezun olurum insallah
Çok gecmis olsun yarin doktor cikisi bilgilendir bizide bende de arada oluyor ama onemsemiyodum

Bu mu tombik lütfen ben başladığımda 79 kiloydum valla şaka gibi şimdi 63üm takım sağolsun
Mezun olsan da uğrarsın ama arada bize dimi
Ben bu aralar geliyorum takıma tartım olsa takıma da döneceğim ama yok işte şimdi 1 ay için de tartıya para vermek istemiyorum :KK53:
Bende reglken bile pek ağrı sancı olmuyor yumurtalık kısmında genelde sırtım falan ağrır o yüzden garip, arada olan çok sancılı değilse sıkıntı değil, bazı kadınlarda yumurtlama döneminde sancı olurmuş kimi kadınlar hissediyormuş onu ben de hissederim ama bu saplanıyor böyle bıçak gibi

Edit: Ayrıca tabii ki haber veririm sonuçlar çıkınca, teşekkürler :KK200:

Dimi eskiye gitmek tuhaf neler paylaşmışız kaptın nişanlısı ile ara verilim konuşması yapmış şimdi evli hamile nilar vardı hatırladın mi . Benim çok zoruma gidiyor sanki hiç bir şey paylaşmamış gibi sessizce gidişler hiç mi burası aklına gelmiyor gidenlerin.

Bu tür romatizma nın yan etkisi ama bence herşey romatizma dahil benim stresimden böyle. Bunun kanaatine vardım . Sinirlerim de çok yıpranmış spor bile tam rahatlatmiyor beni düşün

Kist olabilir kuzum enfeksiyon da olabilir idrar da . Ikisinin de ağrısı çok zor

Nörotik ağrıda da kullanılıyor çünkü belki ağrıların bile psikolojiktir yani
Acaba psikoloğa mı gitsen belki profesyonel biriyle konuşmak iyi gelir sonuçta kolay değil ya şurada bir sınavı ikinciye deneyince bile moralim ne biçim bozuluyor bebek meselelerinden bahsediyoruz yani
Ay bir kistim eksikti yarın hepsine bakacak işte ne var ne yok sistemde göreceğiz :D :110:

Merhaba tanışamadık galiba ben Vanillav, 24 yaşındayım, yarışmaya İtalyadan katılıyorum, yüksek yapmaktayım şu an bir adet de sancılı sol yumurtalığım var :KK70:
Randevu aldım zaten yarın için bakalım göreceğiz kist mi neyse, aile hekimi gibi olan doktor kist olabilir büyük ihtimalle dedi zaten :olamaz:
Benim bütün arkadaşlarımda vardı kist ama bende hiç olmamıştı daha önce
Geçmiş olsun canım sıkıntılı bişey olmasında. En sevmediğim hastalık yeri. Jinekolog muayenesi sevmiyorum. Benimde bartolin kistlerim var 2 yıl arayla müdahale edilmesi gereken hale geliyorlar. Ama son 5 yıldır hamilelikle Doğumla uğraşırken hiç hortlamadılar çok şükür.
Hangi bölüm öğrencisisin cicim sen. En güzel yaşındasın. Enerjini de çok sevdim :KK60:
SchonerDuft SchonerDuft ördek nasıl alınıyor takıma dönünce otomatik mi, kim dağıtıyor bu ördekleri :KK70:
Walla bende soracaktım utandım. Ördek istiyorum kep istiyorum hatta kötü alışkanlığım var :KK14: ondan da kurtulup elma almak istiyorum bunlar nasıl olacak SchonerDuft SchonerDuft
Bir de kk da üzgün üyeler var o nasıl olmuş niye üzülmüşler :KK70::KK70: tamam abarttım :silah:

Nörotik ağrıda da kullanılıyor çünkü belki ağrıların bile psikolojiktir yani
Acaba psikoloğa mı gitsen belki profesyonel biriyle konuşmak iyi gelir sonuçta kolay değil ya şurada bir sınavı ikinciye deneyince bile moralim ne biçim bozuluyor bebek meselelerinden bahsediyoruz yani
Ay bir kistim eksikti yarın hepsine bakacak işte ne var ne yok sistemde göreceğiz :KK70: :110:
Kuzu düşündüm ama burda nerde bulcam bulsam muayne ücretini ödeyemem sürekli gitmezsen işe de yaramaz . Bende ağrılarım psikolojik mi diye düşündüm bir kısmı gerçek ağrı da bir çoğu psikolojik.

Ben yeni kurtuldum kistten darısı sana :KK70:
Kendiliğinden de geçen kistler oluyor belki ondandır seninki
SchonerDuft SchonerDuft ördek nasıl alınıyor takıma dönünce otomatik mi, kim dağıtıyor bu ördekleri :KK70:
Takıma dönünce hatırlat isteyelim kuzum.
Geçmiş olsun canım sıkıntılı bişey olmasında. En sevmediğim hastalık yeri. Jinekolog muayenesi sevmiyorum. Benimde bartolin kistlerim var 2 yıl arayla müdahale edilmesi gereken hale geliyorlar. Ama son 5 yıldır hamilelikle Doğumla uğraşırken hiç hortlamadılar çok şükür.
Hangi bölüm öğrencisisin cicim sen. En güzel yaşındasın. Enerjini de çok sevdim :KK60:

Walla bende soracaktım utandım. Ördek istiyorum kep istiyorum hatta kötü alışkanlığım var :KK14: ondan da kurtulup elma almak istiyorum bunlar nasıl olacak SchonerDuft SchonerDuft
Bir de kk da üzgün üyeler var o nasıl olmuş niye üzülmüşler :KK70::KK70: tamam abarttım :silah:
Bana 2 3 saat sonra hatırlat isteyelim sana da ördek hatta kimde yoksa onları da belirleyim

***14. TAKİM 573. ETAP***

segus (67.10///%)
drdotty(69,1///%) yüzdesi ikiye bölündü
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40///%)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
tobosoludulcinea (65,30///%)

kayacans (77.00 ///%)

14.Takım ortalaması :%

Back