• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım sıkıntılı bişey olmasında. En sevmediğim hastalık yeri. Jinekolog muayenesi sevmiyorum. Benimde bartolin kistlerim var 2 yıl arayla müdahale edilmesi gereken hale geliyorlar. Ama son 5 yıldır hamilelikle Doğumla uğraşırken hiç hortlamadılar çok şükür.
Hangi bölüm öğrencisisin cicim sen. En güzel yaşındasın. Enerjini de çok sevdim :KK60:

Walla bende soracaktım utandım. Ördek istiyorum kep istiyorum hatta kötü alışkanlığım var :KK14: ondan da kurtulup elma almak istiyorum bunlar nasıl olacak SchonerDuft SchonerDuft
Bir de kk da üzgün üyeler var o nasıl olmuş niye üzülmüşler :KK70::KK70: tamam abarttım :silah:

Ahahahah ay çok güldüm üzgün üye sorusuna :D onlar banlanan üyeler canım

Bartolin kisti nedir? Bi çikolata bi normal duydum ben bakalım kan vermeye geldim bakalım sır perdesi aralanacak bugün :D Saat 6.22de vardım benden önce 9 yaşlı teyze amca vardı ya burada mı yatıp kalkıyorlar anlamadım ki :D

Ben psikoloji bitirdim şimdi nörobilim okuyorum canım

Kuzu düşündüm ama burda nerde bulcam bulsam muayne ücretini ödeyemem sürekli gitmezsen işe de yaramaz . Bende ağrılarım psikolojik mi diye düşündüm bir kısmı gerçek ağrı da bir çoğu psikolojik.

Ben yeni kurtuldum kistten darısı sana :KK70:
Kendiliğinden de geçen kistler oluyor belki ondandır seninki

Takıma dönünce hatırlat isteyelim kuzum.

Bana 2 3 saat sonra hatırlat isteyelim sana da ördek hatta kimde yoksa onları da belirleyim

Ay yaşasın benim de ördeğim olacak :KK70:
Geçen baktim bütün takımların var değişik değişik çok güzel düşünmüşler şeker olmuş
Sen kaptan mi oldun kuzu:rolleyes:
Yani doktorun verdiği ilaç bana öyle düşündürdü açıklama yapmadı mı niye vermiş depresyon mu anksiyete mi ne diye
Çünkü ilaç tamam bazen destekleyici olarak iyi ama sonuçta meseleleri çözemedikce psikolojik durum devam edecek ilaç rahatlatsa bile

Günaydın arkadaşlar :KK200:, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim;). Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw:KK53:.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi:(. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?

oh neguzel ramazandan sonra gaza gelelım bende mezun olayım yaEn Büyük KK
Ramazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benim :KK76: senide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim
Günaydin kizlar gecmisi daha okuyamadim cevap veremedim o yüzden, bi Günaydin demeye geldim birazdan cok önemli bi sunumum var bana sans dileyin:) bittikden sonra gelirim yine
kolay gelsin canım :21:

Ramazandan sonra 2 gune bir bukinin sporundan yapacam ayrica diyetisyenin son listesini yapamamistim onu yaparim zaten mezun olmama 2.5 kilo kaldi benim :KK76: senide yakın takibe aliriz gaza gelmemiz lazim

kolay gelsin canım :21:
yap kuzum o spor acayip iyi geliyo ben carsamba aksami yaptim persembe Eksi 400 gr vardi:) ve sonunda insallah bugün 65 küsürü görcem insallah yine buaksamda yapcam o sporu

Ay yaşasın benim de ördeğim olacak :KK70:
Geçen baktim bütün takımların var değişik değişik çok güzel düşünmüşler şeker olmuş
Sen kaptan mi oldun kuzu:rolleyes:
Yani doktorun verdiği ilaç bana öyle düşündürdü açıklama yapmadı mı niye vermiş depresyon mu anksiyete mi ne diye
Çünkü ilaç tamam bazen destekleyici olarak iyi ama sonuçta meseleleri çözemedikce psikolojik durum devam edecek ilaç rahatlatsa bile
temmuz da seninde ördeğin olacak bir ördek giller ailesine dahil olcan :D
kaptın yardımcısıyım kuzum . bende şöyle sorun var çok sinirleniyorum elimde değil sonra ben ne yaptım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor . fibromiyalji de sinirlilik uyuyamama kronik ağrılar oluyor hatırlarsan hep uyku sorunum vardı . ilacı verirken sinir durumun ne diye sordu verdi . ki 2 hafta önce krizin eşiğinden döndüm burcu sakinleş diye diye kendimi, kontrol altına çok zor aldım . içip içmemekte kararsızım açıkçası ama uyuyabiliyorum içtiğimde
Günaydın arkadaşlar :KK200:, nasılsınız?
Geçmiş yapamadım daha, önce bi selam vereyim dedim:KK66:. Dün hiç uğrayamadım neler yaptınız bakalım?
Ben dün regl oldum, orucun sonuna kadar olmaz diye ümid ediyordum ama oldu artık. Eskiden 2-3 ay olmazdım olsun isterdim şimdi düzene girdi ne çabuk bir ay oldu diyorum , ben de bi alemim yaw:KK53:.
Bi de iki gündür kızımın kabızlık sorunuyla uğraşıyorum, yavrum mahf oldu yapana kadar. Daha önce yoktu hiç bu sorunu, iki hafta içinde bu ikinci oldu şimdi:KK43:. İlaç kullanmıyor , hoşaf yapıyorum içmiyor, pek meyve de yemez. Ne yapabilirim bi akıl verin kızlar?
düzene girmesi çok iyi kuzum kilo vermenede yarar . kefir içerse ya da bol bol sıvı tüketsin birde zıplasın bazen bende işe yarıyor . sen nasılsın nasıl gidiyor

:KK200:MiniK AdaylarımıZ:KK200:

munter munter (63,20///%)bildirimde bulunmadı
Buki_89 Buki_89 (66,0////%)
S _Safiye_ (112,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
forestgump forestgump (65///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60

geçen hafta sadece 2 kişi mi bildirimde bulundu :işsiz::işsiz:

bu hafta bildirim yapmayanları listeden cıkartıcam bilginize..

hadi ya hangi siteden aldın . bende çok var gerçi ama 8 tl iyiyimiş resim atsana wp bakalyım
atayım whatsapptan kuzum

67??
Ay inanmıyorum ya hayırlı olsun bir gittim geldim bebiş yapmışsın arada şok oldum :)
Kız mı erkek mi ne zaman doğacak :KK70:

Ay çok güzel ben de Marsilya ya da Calabria ya gitmek istiyorum sınavlardan sonra kendime ödül:rolleyes:

Dulesteri duymamıştım ama içeriğine baktım duloksetin cymbalta biliyordum aynı içerikte
Doktor hastalığının depresyonla mı ilgili olduğunu düşünüyor?
Çok stres yaptın çünkü kendine ama haklısın bir şey de diyemiyorum, yıpratıcı bir süreç...

Neden önermiyorlarmış?
Benim doktor hep kullan diye başımın etini yer :KK70:
Ben bugün denedim çok güzel geldi hoşuma gitti masaj gibi ahahaha
ne bileyim sanki ben öyle duymuştum yoksa onlar ağız bakım suları için miydi ben sadece diş macunu kullanıyorum da :D:D

:KK70::KK70::KK70:
Haftada 100 gr vereydin ya:KK70::KK15:
100 den fazla vermiştim:KK51:

Ben yarın mezun olurum kaptan SchonerDuft SchonerDuft

61 ile başlayıp 65 e mi çıktın :KK11:

Sen çeyiz alışverişini falan paylaşıyorum demiştin canım nerde paylaşıyorsun nasıl göreceğiz. Eskiden çeyiz sermek diye bir gelenek vardı gelin evini yerleştirir 2-3 gün çeyizlerini sergilerdi. Bu davetlere katılanlarda eksiklerini alarak hediye yapardı. Ne güzelmiş aslında bizde hiçbiri yok
İnternetten çeyizini seyretcez ponçikimin. :KK15:
63 le gelmiştim takıma listeden 58 le ayrıldım sonra 56 ya düştüm sonrasında 65 e çıktım listede olmadığım dönemde

temmuz da seninde ördeğin olacak bir ördek giller ailesine dahil olcan :KK70:
kaptın yardımcısıyım kuzum . bende şöyle sorun var çok sinirleniyorum elimde değil sonra ben ne yaptım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor . fibromiyalji de sinirlilik uyuyamama kronik ağrılar oluyor hatırlarsan hep uyku sorunum vardı . ilacı verirken sinir durumun ne diye sordu verdi . ki 2 hafta önce krizin eşiğinden döndüm burcu sakinleş diye diye kendimi, kontrol altına çok zor aldım . içip içmemekte kararsızım açıkçası ama uyuyabiliyorum içtiğimde

düzene girmesi çok iyi kuzum kilo vermenede yarar . kefir içerse ya da bol bol sıvı tüketsin birde zıplasın bazen bende işe yarıyor . sen nasılsın nasıl gidiyor
ay naptın sen:KK53:

atayım whatsapptan kuzum

ne bileyim sanki ben öyle duymuştum yoksa onlar ağız bakım suları için miydi ben sadece diş macunu kullanıyorum da :KK70::KK70:

100 den fazla vermiştim:KK51:

63 le gelmiştim takıma listeden 58 le ayrıldım sonra 56 ya düştüm sonrasında 65 e çıktım listede olmadığım dönemde

ay naptın sen:KK53:
:olamaz::olamaz::olamaz:

yap kuzum o spor acayip iyi geliyo ben carsamba aksami yaptim persembe Eksi 400 gr vardi:) ve sonunda insallah bugün 65 küsürü görcem insallah yine buaksamda yapcam o sporu
çok iyi ya sıkıcıda değil bende geçenlerde sabit kiloda takıldım kaldım onu yaptım 300 gram gitti, şimdi enerjim kalmıyor akşama o yüzden yapamıyorum ama ramazan sonrası yaparım
drdotty drdotty instagramda hesap açtım kullanıcı adımı vereyim instagram hesabın varsa takip et :KK53: şahsi hesaptanda takipleşebiliriz istersen:KK53: ben çeyiz serme falan yapmıcam eşyalarımı yerleştircem sadece öyle eskilerdeki gibi seremem bide onları toplaması var :KK53:
banada ver banada :KK60:

:KK200:MiniK AdaylarımıZ:KK200:

munter munter (63,20///%)bildirimde bulunmadı
Buki_89 Buki_89 (66,0////%)
S _Safiye_ (112,00///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
forestgump forestgump (65///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60

ben aksam bildirimde buluncam insallah:) eve gidince tartilcam cok merak ediyorum kac cikcam bakalim
geçen hafta sadece 2 kişi mi bildirimde bulundu :işsiz::işsiz:

bu hafta bildirim yapmayanları listeden cıkartıcam bilginize..

Türkiyeyi de özledim ya ben :/ uzun zaman oldu yani en son ocaktaydi temmuzda donebilecegim
Ne zaman iznin

Ay neden olabilir ki ya :/
seninde az kalmis canim kavusursun ailene. bende sekizinci ayda cikcam izine insallah

vallah kuzum bilmiyorumki bende hic nezaman terminin?

Dimi eskiye gitmek tuhaf neler paylaşmışız kaptın nişanlısı ile ara verilim konuşması yapmış şimdi evli hamile nilar vardı hatırladın mi . Benim çok zoruma gidiyor sanki hiç bir şey paylaşmamış gibi sessizce gidişler hiç mi burası aklına gelmiyor gidenlerin.
ay evet jaaa nasil degisiyo iste hersey... o zaten bencede burdan sesisce cekip gitmek hic hos degil. sonucda sanalda olsa birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz bence cok güzel bisey Burda olan:)

iyiki varsiniz vallah

çok iyi ya sıkıcıda değil bende geçenlerde sabit kiloda takıldım kaldım onu yaptım 300 gram gitti, şimdi enerjim kalmıyor akşama o yüzden yapamıyorum ama ramazan sonrası yaparım
tamam canim insallah yaparsin ramazandan sonra hem vicuda sIkilasir negüzerl

Back
X