• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 573. ETAP***

segus (67.10/66.6/0.5/%0.74)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%6,36 ) %3,18 yüzdesi ikiye bölündü mezun olmak istiyor
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40/61.5/0.9/%1.44)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
listeden ayrılmak istiyor
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,90)
kayacans (77.00 /75.00/2/%2,59)

14.Takım ortalaması: %

segus (67.10/66.6/0.5/%0.75)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%3,19 ) yüzdesi ikiye bölündü mezun olmak istiyor
SchonerDuft (68,30/68,10/0,20/%0,29)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40/61,50/0,90/%1,44)
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,92)
kayacans (77.00 /75.00/2/%2,60)

tugbaFB tugbaFB sen ne zaman bildirim yapacaksın kuzum

yok hiç bişey yazmadı kk ya da grmiyo galiba :KK53:
halıları eşime kaldırttm da ben parkeleri falan sildim kabarmasın diye gerci biz eve gidene kadar baya su cekmiştir onlar :KK47:
temizlemesi çok zor ya o suları nasıl kalktın altından bu halinle
aa kim vefat etti :KK43:
annemin arkadaşının eşi ama severdim kendisi çocukluğumun insanlarından birini daha kaybettim :(

segus (67.10/66.6/0.5/%0.75)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%3,19 ) yüzdesi ikiye bölündü mezun olmak istiyor
SchonerDuft (68,30/68,10/0,20/%0,29)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40/61,50/0,90/%1,44)
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,92)
kayacans (77.00 /75.00/2/%2,60)

tugbaFB tugbaFB sen ne zaman bildirim yapacaksın kuzum
4 de yapacam tatlım geç olmaz dimi

annemin arkadaşının eşi ama severdim kendisi çocukluğumun insanlarından birini daha kaybettim :KK43:
valla mecbur kuzum kim yapcak baska
bugünde gidip deterjanlı suyla silcem kokmasın diye salonu temizler kapıyısıı cekerim acmam bayrama kadar

ayy dün eşim delirtti beniiiiiii

akşam şakalasıyoduk oturdugumz yerde o beni dürtüyo bn onu fln sonra koluma vurdu yapma diye benim bi zoruma gitti evde dolandım dolandım sonra geldi tekrar devam ediyo bak kötü koca olurm fln dye beni kızdırıyo ben bi başladım aglamaya :D:D koltuga yattım geldi yataga geçirdi yattı yanıma gel bana sarıl kocandan baska kimin var diyo ben kızdırırım yine bana sarılır aglarsın fln diyo ama o keyif aldı ben sinirden kudurdm sebepsizce ::D:D
aglarken uyumusum :D

drdotty drdotty senin adına çok sevindim..ilk önce kendine sonra herkese karşı net olmak gerçekten zor olduğu kadar rahatlatıcı bir tavır...tam da yarama bastın : şöyle ki iki kız kardeş arkadaşım vardı : birlikte çok eğlendik ağladık güzel zamanlar geçirdik ancak arkadaşın birisi her şeye kendi açısından bakıp kendi kendine tavır alarak bana küstü olaın aslını anlattım ilkinde yeniden konuşmaya başladık : sonrasında ''eşim bizim arabayla sürücü eğitimi vermediği için '' yenden aramız açıldı : görüşmez olduk.. ama sonrasında arkadaşım evlenmişti eşiyle boşandı gebe iken..sonra çocuğu oldu ..zor duruma düşmüş..üzüldüm aradım ağladım konuşum destek oldum vs.. şimdi beni yeniden arıyor ancak eşim onunşa görüşmemi istemiyor maalesef..ben de pek istemiyorum..ama bi konuda yardım edeceğimi söylemiştim.. o yardımı yappııp bir daha da pek görüşmek istemiyorum ..ama arkadaş beni sık sık arıyor ben aramadığım halde..ki ayrdımcı olmam için aradığı aşikar..

görüşmek istemeidğimi kırmadan çünkü zaten yaralı bir dönem içinde...
Arkadaş dediğin iyi günde kötü günde yanında olan ve yanında olduğun kişidir. Tek taraflı olmaz . Yani teyze tek taraflı teyzelik etmelidir, Anne annelik etmelidir, amca amcalık, kardeş kardeşlik... arkadaşlıkta ise karşılıklı gelişmelidir evlilikte bile öyle değil mi arkadaş ile ilişki belli aralıklarla gözden geçirilmeli. Sen hep yardım eden taraf olabilirsin ama bu çıkar ilişkisine dönmediği sürece. İnsanlar desteğe ihtiyaç duyduklarında her kapının önünde beklerler kayacans değilde Ayşe olmuş Fatma olmuş onun İçin farketmiyor şu anda. Sen son desteğini yap ona ama bi arkadaşa değil yardıma ihtiyacı olan birine yapar gibi. Anlattıklarından bir çıkar ilişkisi anladım. Sonra seni aptal yerine koyar dahası hiç saygı duymadığı gibi seni gözden düşürme politikasına başlar. Acıma duygunu doğru yönetmelisin canım
Kendi adıma çooook arkadaşım bana dersimi vermiştir yaşamadan öğrenilmiyor bazı şeyler
seni de alabilir kontenjan dolmadı daha :KK70: 5lere çok var daha nasılsa

ben kuaföre gidicem ordan cenzaye geçecez yani girmem siteye akşam 10 u bulur

:KK70: :KK70: sana cvb yazmadı dimi

geçmiş olsun halıları kaldırmaya zorlamasaydın kendini

nasıl telefon ederk söyledin kuzum mesela ?

bu benim işimdir :KK70: :KK70:
Aldım elime telefonu Xxx cim merhaba nasılsın bugüne kadar aramızdaki paylaşımlarda yeni farkında olduğum olumsuzluklar İçin çok üzülüyorum bu önemsiz şeylere sebep olduğun içinde sana kızıyorum bunları aklıma getirmemenin tek yolu görüşmelerimize son vermek hayatıma kattığınız olumlu olumsuz herşey için teşekkür ederim dedim
Ayyy canım yanlış anlıyorsun diye başlayan cümlesini de keserek an itibariyle konuşmamız bitmiştir hayatta başarılar.
Ne eksik ne fazla tam olarak bunları söyledim hemde 5 kişiye ardarda aradım sonra hepsi bir arada dedikodumu yapmışlardır. Bunlardan birisi de kaptinin ilçesinin garnizon komutanının eşidir Ahaaaaa ifşa

annemin arkadaşının eşi ama severdim kendisi çocukluğumun insanlarından birini daha kaybettim :KK43:
Cenazeye gitmeden önce kuaföre mi

Arkadaş dediğin iyi günde kötü günde yanında olan ve yanında olduğun kişidir. Tek taraflı olmaz . Yani teyze tek taraflı teyzelik etmelidir, Anne annelik etmelidir, amca amcalık, kardeş kardeşlik... arkadaşlıkta ise karşılıklı gelişmelidir evlilikte bile öyle değil mi arkadaş ile ilişki belli aralıklarla gözden geçirilmeli. Sen hep yardım eden taraf olabilirsin ama bu çıkar ilişkisine dönmediği sürece. İnsanlar desteğe ihtiyaç duyduklarında her kapının önünde beklerler kayacans değilde Ayşe olmuş Fatma olmuş onun İçin farketmiyor şu anda. Sen son desteğini yap ona ama bi arkadaşa değil yardıma ihtiyacı olan birine yapar gibi. Anlattıklarından bir çıkar ilişkisi anladım. Sonra seni aptal yerine koyar dahası hiç saygı duymadığı gibi seni gözden düşürme politikasına başlar. Acıma duygunu doğru yönetmelisin canım
Kendi adıma çooook arkadaşım bana dersimi vermiştir yaşamadan öğrenilmiyor bazı şeyler

Aldım elime telefonu Xxx cim merhaba nasılsın bugüne kadar aramızdaki paylaşımlarda yeni farkında olduğum olumsuzluklar İçin çok üzülüyorum bu önemsiz şeylere sebep olduğun içinde sana kızıyorum bunları aklıma getirmemenin tek yolu görüşmelerimize son vermek hayatıma kattığınız olumlu olumsuz herşey için teşekkür ederim dedim
Ayyy canım yanlış anlıyorsun diye başlayan cümlesini de keserek an itibariyle konuşmamız bitmiştir hayatta başarılar.
Ne eksik ne fazla tam olarak bunları söyledim hemde 5 kişiye ardarda aradım sonra hepsi bir arada dedikodumu yapmışlardır. Bunlardan birisi de kaptinin ilçesinin garnizon komutanının eşidir Ahaaaaa ifşa

ahaaa :D:D:D burda mı oturuyolar bulurum bak :D:D

valla mecbur kuzum kim yapcak baska
bugünde gidip deterjanlı suyla silcem kokmasın diye salonu temizler kapıyısıı cekerim acmam bayrama kadar
ayyy kolay gelsin şimdiden
basınız sağolsn bebegim rabbim yerinde dinlendirsn inşallah mekanı cennet olsn:dua::dua:
amin kuzum

valla tebrik ederim bunu yapmak herkesin harcı değil ama sana iyi gelmiş önemli olan da o aslında ..
kaptinin ilçesi nereydi desem :D
kuzum tuhaf geldi biliyorum dip boyam geldi geçen aydan randevu aldım düşün kuaförden dip boyamı yaptıracam . yoksa saçıma model vermek için değil

ayy dün eşim delirtti beniiiiiii

akşam şakalasıyoduk oturdugumz yerde o beni dürtüyo bn onu fln sonra koluma vurdu yapma diye benim bi zoruma gitti evde dolandım dolandım sonra geldi tekrar devam ediyo bak kötü koca olurm fln dye beni kızdırıyo ben bi başladım aglamaya :KK70::KK70: koltuga yattım geldi yataga geçirdi yattı yanıma gel bana sarıl kocandan baska kimin var diyo ben kızdırırım yine bana sarılır aglarsın fln diyo ama o keyif aldı ben sinirden kudurdm sebepsizce ::KK70::KK70:
aglarken uyumusum :KK70:
sinir bozucu ya erkekler ne anlar şu kola vurmaktan :D

ahaaa :KK70::KK70::KK70: burda mı oturuyolar bulurum bak :KK70::KK70:
Bunu yukarıda cevaplamıştım :KK70:
ayyy kolay gelsin şimdiden

amin kuzum

valla tebrik ederim bunu yapmak herkesin harcı değil ama sana iyi gelmiş önemli olan da o aslında ..
kaptinin ilçesi nereydi desem :KK70:
kuzum tuhaf geldi biliyorum dip boyam geldi geçen aydan randevu aldım düşün kuaförden dip boyamı yaptıracam . yoksa saçıma model vermek için değil
Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor

Back
X